Gereedschapswagen Er zijn 197 producten

Soms is het makkelijker om uw gereedschap mee te nemen naar een object dan andersom. Dan is het wel zo makkelijk om al het gereedschap in één keer mee te nemen. Daar is de gereedschapswagen voor! Een handige wagen waarin al uw gereedschap overzichtelijk is geordend en die door zijn zwenkwielen soepel loopt en makkelijk te verplaatsen is. Heeft u naast een gereedschapswagen ook gereedschap nodig? Bekijk dan onze gevulde gereedschapswagens! Levering uit voorraad. Vandaag voor 15:00 besteld betekent morgen in huis!


 • Accessoires voor gereedschapswagens

  Gereedschapswagens zijn wagens die gevuld zijn met allerlei gereedschappen die u nodig kunt hebben tijdens het klussen. Met een gevulde gereedschapswagen heeft u geen andere gereedschapswagen meer nodig. Het kan natuurlijk wel zo zijn dat u nog wat extra accessoires nodig heeft. Daarom heeft u de mogelijkheid om allerlei accessoires bij gereedschapswagens erbij aan te schaffen.

  Goede accessoires

  De gereedschapswagens worden gebruikt om al uw gereedschappen op een overzichtelijke manier op te slan. Door dit op een goede manier te doen, heeft u het juiste gereedschap altijd bij de hand voor al uw klussen. Het kan natuurlijk zijn dat er enkele accessoires ontbreken die u er wel graag in zou willen of onderdelen die niet meer zo goed zij die u graag zou willen ontvangen. Daarom heeft u de mogelijkheid om zowel de gereedschapswagens als de accessoires gereedschapswagens aan te schaffen. U heeft een ruime keuze uit diverse accessoires zoals bakjes of vervangend foam. Met de accessoires kunt u de gereedschapswagens precies zo indelen en invullen zoals u dat wenst. Een voordeel van de accessoires is dat deze toepasbaar zijn op de verschillende gereedschapskisten die u kunt kopen. Met de gereedschapswagens en de bijbehorende accessoires is geen enkele klus u meer te zwaar.

  Waarom accessoires gereedschapswagens kopen bij Powerplustools?

  Powerplustools biedt u vakkundig hulp op het gebied van het geven van advies over de producten. De professionele medewerkers van de Klantenservice staan altijd voor u klaar als u met vragen zit die u graag beantwoord wenst te hebben alvorens u een aankoop doet. Daarnaast is klussen niet voor iedereen een pretje. Het is dan ook zeker niet de bedoeling dat u meer geld dient te betalen voor de aanschaf van gereedschap dan nodig is. Bij Powertoolsplus kunt u dus altijd rekenen op lage prijzen en kunt u vaak ook profiteren van kortingsprijzen. De accessoires zijn volledig toepasbaar op de gereedschapswagens die u hier kunt kopen. Hiermee kunt u snel aan de slag met uw klussen.

  De voordelen van de accessoires

  Van welke voordelen kunt u profiteren als u accessoires gereedschapswagens bij Powerplustools koopt?

  De voordelen:

  • De accessoires zijn van goede kwaliteit
  • U kunt profiteren van lage prijzen
  • U krijgt vakkundig hulp bij het maken van uw keuze
  • Een ruim aanbod aan keuzes

  Bekijk nu welke mogelijkheden er voor u zijn zodat u snel aan de slag kunt gaan met uw klussen.

  De spuitbussen keurig in de spuitbushouder met sterke magneten aan de gereedschapswagen, een passend gereedschapsbord met bijpassende gereedschapshaken en het gereedschap in de laden overzichtelijk gerangschikt op de 1 cm. dikke zachte matten of pasklaar ingesneden in het 4, 5 of 6 lagen EPE foam ook wel Kaizen foam genoemd. Powerplustools heeft het in huis. Voor een ruime keuze in metalen en kunststof vakverdeling of een breed assortiment kunststof gereedschapsbakken passende in vrijwel alle gangbare types gereedschapswagens bent u bij ons aan het juiste adres. Alle accessoires zijn uit voorraad leverbaar en vele praktijkvoorbeelden kunt u bekijken in onze showroom in Marum, u bent van harte welkom.

 • Gevulde gereedschapswagens

  Gevulde gereedschapswagens van Powerplustools

  Tijdens het klussen is het van belang dat het gereedschap netjes gesorteerd is zodat u niet op zoek hoeft te gaan naar het gereedschap dat u nodig heeft. Gevulde gereedschapswagens zijn hier ideaal voor. Met gevulde gereedschapswagens heeft u al het gereedschap makkelijk bij de hand en heeft u altijd alles tot uw beschikking wat u nodig heeft tijdens het klussen.

  De voordelen van gevulde gereedschapswagens

  Met gevulde gereedschapswagens heeft u geen andere gereedschapskisten meer nodig. Al het gereedschap dat u nodig heeft is nu opgeslagen in de wagen. Al uw gereedschap kunt u gemakkelijk uit de wagen pakken en het klussen kan beginnen. De gevulde gereedschapswagens zijn gemaakt van  stevig materiaal waardoor de wagen duurzaam is. Het gaat lang mee en kan hierdoor tegen een stootje. Daarnaast is het makkelijk te bedienen. Zo gaan de lades makkelijk open en kan het makkelijk heen en weer worden gereden. Een gevulde gereedschapswagen zorgt er voor dat u het gereedschap niet hoeft te tillen.

  Waarom kiezen voor gevulde gereedschapswagens van Powerplustools?

  Het klussen is vaak al duur genoeg. Daarom wilt u zo weinig mogelijk kosten maken voor de aanschaf van gereedschappen. De gevulde gereedschapswagens bij Powerplustools zijn goedkoop en zijn zodanig goed gevuld dat u bijna geen kosten meer hoeft te maken voor andere gereedschappen. Daarnaast kunt u rekenen op een uitstekende service. Alvorens u uw aankoop definitief maakt, kunt u bij de de vakkundige Klantenservice terecht voor al uw vragen. Daarnaast kunt u vaak profiteren van kortingen op uw aankopen wat het klussen nog leuker maakt. Met een gevulde gereedschapswagen van Powerplustools heeft u alle gereedschappen bij de hand.

  Bij Powerplustools kunt u rekenen op de vakkundigheid van de medewerkers maar ook op de goede verhouding tussen de prijzen en de kwaliteit.

  De belangrijkste eigenschappen van de gevulde gereedschapswagens:

  • Gevulde gereedschapswagens van hoge kwaliteit
  • Makkelijk te bedienen
  • Tegen een voordelige prijs aan te schaffen
  • Al uw gereedschappen op een overzichtelijke manier gesorteerd
  • Geschikt voor bijna al uw klussen
  • Makkelijk mee te nemen in de auto
  • Verkrijgbaar in diverse soorten en maten

  Met de gevulde gereedschapswagens van Powerplustools zal geen enkele klus u meer te zwaar zijn. U kunt haast niet wachten om snel aan de slag te gaan met uw nieuwe gevulde gereedschapswagen. Heeft iemand anders nog een klus te doen? Ook dan kunt u hen met uw gevulde gereedschapswagen van dienst te zijn. Bekijk de mogelijkheden die u heeft en maak uw keuze!

  Een gevulde gereedschapswagen is een sieraad voor uw werkplaats, de overzichtelijk ingedeelde lades zijn per lade voorzien van het Quick-lock snelsluitsysteem en de kunststof modules zijn eenvoudig schoon te houden. U bent van harte welkom om in onze showroom uw gevulde gereedschapswagen naar eigen wens in te richten met de gevulde kunststof gereedschapsmodules in de afmetingen 1/4 – 1/2 , hele la of met de gereedschapsmodules in soft foam. Ook kunt u kiezen voor een door ons samengestelde gereedschapskar, deze gevulde gereedschapswagens zijn samengesteld op basis van door klanten veel gekozen gereedschapmodules. Natuurlijk is zowel de binnenkant als de buitenkant van de gevulde gereedschapswagens van uitstekende kwaliteit. Daarom verlenen wij op de wagens 2 jaar garantie en op de gereedschappen (m.u.v. slijtdelen zoals boren en zagen) levenslange garantie. Kom gerust langs voor een aanbieding op maat, ook telefonisch of per mail zijn wij u graag van dienst.

 • CNC Gereedschapswagens

  Powerplustools biedt een lijn degelijke CNC gereedschapswagens voor uw BT 30 – BT 40 – BT 50 en BT 60 CNC gereedschappen aan tegen zeer concurrerend prijzen. De wagens zijn aan de zijkant uitgerust met een gereedschapsbord waaraan u met behulp van de standaard gereedschapshaken van Powerplustools steek- ring- en T-sleutels kunt hangen. De gereedschapshouders en CNC montageblokken SK 30 – SK 40 + SK 50 zijn tevens los leverbaar. De losse houders zijn tevens geschikt om op een werkbank te plaatsen. Levering uit voorraad en alle online bestellingen worden binnen uiterlijk twee werkdagen afgeleverd in Nederland en België.

 • Werkplaatskasten

  Werkplaatskasten: een geordende werkplaats

  Altijd een geordende werkplek en een schone werkruimte als het werk gedaan is. In een omgeving waar secuur en technisch gewerkt moet worden zijn dat minimumeisen. Doordat alle apparatuur en overige benodigdheden geordend opgeborgen zijn in werkplaatskasten grijpt u zelden mis.

  Elke ochtend begint iedereen met een schone werkbank. Elke avond zijn de apparaten gereinigd, opgeborgen en kan de schoonmaakploeg overal bij voor de dagelijkse schoonmaak. Zeker als bij uw bedrijf gewerkt wordt met apparatuur, die per medewerker wordt verstrekt, is het van belang dat alles netjes opgeborgen wordt in werkplaatskasten.

  Persoonlijke eigendommen en kostbare apparatuur achter slot en grendel

  Door alles in werkplaatskasten op te laten bergen, geeft u ook een signaal af. U laat duidelijk merken dat secuur werken, ordelijk werken en kwaliteit van arbeid hand in hand gaan. In een robuuste werkplaatskast kunnen uw medewerkers bovendien naast hun apparatuur en benodigdheden ook hun persoonlijke beschermingsmiddelen kwijt. Als ze op uw werkvloer bedrijfskleding dragen, kunnen ze hun werkplaatskast gebruiken om hun dagelijkse kleding op te bergen en hun persoonlijke zaken zoals portemonnee, telefoon en huissleutels op een veilige manier opbergen. Is een werkplaatskast aan één persoon toegeschreven, dan moet deze uiteraard afsluitbaar zijn.

  Verschillende soorten werkplaatskasten

  De ene werkplaatskast is de ander niet. In het leverprogramma van Powerplustools zult u dan ook verschillende werkplaatskasten zien. U kunt kiezen voor lage vloermodellen, heel geschikt om apparaten en gereedschap in op te bergen. Of u kijkt naar grote en hoge werkplaatskasten, die ook geschikt zijn voor het ophangen van persoonlijke kledingstukken en werkkleding. Daarnaast levert Powerplustools ook werkplaatskasten in combinatie met laden en een stevig werkblad waardoor het niet alleen als opbergruimte, maar als complete werkplek fungeert. Omdat een werkplaatskast vele jaren dienst moet doen, wordt hij gemaakt van hoogwaardige materialen die makkelijk te reinigen zijn. Ook levert Powerplustools diverse accessoires voor een werkplaatskast, zodat u uw kasten geheel op maat kunt instellen.

  Powerplustools voor een professionele inrichting

  Welk type werkplaatskast u ook nodig heeft, Powerplustools levert hem uit voorraad, inclusief extra accessoires. Voor een complete werkplekinrichting is het verstandig om te kijken naar kasten die u modulair kunt opbouwen en later uitbreiden met extra opties. Naast deze kasten leveren wij u ook gereedschapskistenwerkbanken en gereedschap. Wilt u weten wat Powerplustools voor uw bedrijf kan betekenen, bezoekt u dan onze website en neemt u contact  met ons op in geval van vragen of onduidelijkheden.

  Powerplustools levert een uitgebalanceerde en beproefde lijn degelijke metalen werkplaatskasten in hoogte variërend van 61 cm. tot 198 cm. en in breedte van 31,5 cm. tot 121,5 cm. Vele van onze gereedschapskasten zijn voorzien van in hoogte verstelbare legborden of afsluitbare laden. Enkele kleine kasten zijn ook uitermate geschikt voor bedrijfswageninrichting. Neem gerust contact op voor een aanbieding op maat, werkplaatskasten worden binnen 1 werkdag goed verpakt op een pallet bij u thuis afgeleverd, inclusief gratis transportverzekering, garantie en teruggaverecht.

   

 • Werkplaatstrolleys

  Werkplaatstrolleys van Powerplustools

  Een werkplaatstrolley ook wel werkplaatskar genoemd is een eenvoudig en handig hulpmiddel om lichte onderdelen, gereedschappen, een uitleesstation of diagnoseapparatuur op te plaatsen en van a naar b te verrijden. De Powerplustools werkplaatstrolleys zijn gemaakt van sterk plaatstaal en voorzien van een hoogwaardige poedercoating. Daarnaast vindt u in deze categorie twee magazijnwagens waarvan 1 van verzinkt staal met daaroverheen een zwarte poedercoating ook geschikt is voor gebruik buitenshuis. Levering uit voorraad, 6 dagen per week af te halen en online besteld binnen 1 werkdag bij u afgeleverd.

  Snel en efficiënt werken met werkplaatstrolleys

  Altijd alles snel en geordend bij de hand. Zo wilt u dat u zelf werkt en zo wilt u dat uw medewerkers kunnen werken. Als u kleine onderdelen of gereedschap heeft dat over enige afstand moet worden vervoerd, is het niet efficiënt als uw mensen ze in hun handen moeten dragen. Werkplaatstrolleys brengen hier uitkomst. Op de meest efficiënte wijzer vervoert u met een werkplaatstrolley alles wat u nodig heeft naar de juiste plek en maakt u bovendien gebruik van een duurzaam en solide transportmiddel.

  Gereedschap en kleine onderdelen geordend vervoeren

  Werkplaatstrolleys worden over het algemeen gemaakt van robuust metaal zodat ze ook een groot gewicht aan goederen op een veilige en verantwoorde manier kunnen dragen. Een goede werkplaatstrolley zal ook een handige duwstang hebben waarmee hij gemakkelijk in beweging wordt gebracht. Daarnaast is het verstandig om te kiezen voor een werkplaatstrolley met soepele en liefst gelagerde zwenkwielen die bovendien eenvoudig kunnen worden vastgezet als uw medewerker op de plaats van bestemming is aangekomen. Zeker als er gewerkt wordt op een oppervlak dat enigszins hellend is, zijn wielen die vastgezet kunnen worden, in feite onontbeerlijk. Vervoer uw gereedschap en kleine onderdelen op efficiënte wijze met een werkplaatstrolley van Powerplustools.

  De juiste werkplaatstrolley voor uw toepassingen

  Powerplustools levert u een werkplaatstrolley in diverse uitvoeringen, zodat u altijd een trolley kunt vinden die het beste past bij de aard van de werkzaamheden binnen uw bedrijf. Een standaard werkplaatstrolley is voorzien van drie of meer plateaus van plaatstaal met een hoge draagkracht. Dit geeft in de meeste gevallen meer dan voldoende oppervlak om gereedschappen, kleine onderdelen of apparatuur te vervoeren. Door het grote oppervlak kunnen uw medewerkers alles geordend en van elkaar gescheiden vervoeren. In het assortiment van Powerplustools vindt u ook werkplaatstrolleys met een in hoogte verstelbaar plateau, met extra ladenblokken, of met een kooiconstructie. Met het laatste voorkomt u dat kleine onderdelen tijdens het transport van de trolley vallen.

  Powerplustools voor een professioneel assortiment

  Voor handige werkplaatstrolleys, gereedschapschapswagens, gereedschap en andere benodigdheden voor uw werkplaats en magazijn kunt u te allen tijde een beroep doen op het assortiment en de expertise van Powerplustools. Wij leveren topkwaliteit werkplaatstrolleys en hebben voor u ook gepoedercoate exemplaren die u met een gerust hart buiten kunt gebruiken. Van elke werkplaatstrolley die we aanbieden kunt u online heldere en uitgebreide productspecificaties inzien. Wat u ook bestelt, Powerplustools levert snel uit voorraad en wil u ook op technisch gebied met raad en daad bijstaan.

 • Gereedschapskisten

  Powerplustools heeft gereedschapskisten en kasten in allerlei formaten. De kisten zijn zeer geschikt om in een bedrijfswagen in te bouwen of op een gereedschapswagen of werkbank te plaatsen. De gereedschapskisten zijn handig mee te nemen naar het circuit of te gebruiken in de werkplaats. De brede laden van de gereedschapskisten zijn voorzien van het unieke "Quicklock systeem". De laden zijn te openen door de voorzijde van de lade te kantelen. Daarmee wordt voorkomen dat de laden tijdens transport van de kist open kunnen gaan. De gereedschapskisten zijn leverbaar uit voorraad in de stoere zwarte, prachtige grijze en opvallende rode kleur. Voor advies voor een gereedschapskist voor uw werkzaamheden kunt u in onze showroom terecht bij de collega's van Powerplustools. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

  Orde, netheid en snelheid met gereedschapskisten

  Onmiddellijk alles kunnen terugvinden en nooit misgrijpen. Wie veel met verschillende soorten gereedschap werkt en daarbij ook diverse maten schroeven, spijkers, bouten en andere onderdelen nodig heeft, weet het. Als u niet oplet, is binnen de kortste keer uw hele werkplek onoverzichtelijk en slingeren overal losse onderdelen en stukken gereedschap rond. Op het moment dat u één specifiek onderdeel, één bepaalde maat steeksleutel nodig heeft, bent u te veel tijd kwijt met zoeken. In gereedschapskisten houden we alles netjes schoon en geordend. Komen we terug van een externe klus, dan is één blik op de inhoud van een gereedschapskist vaak voldoende om erachter te komen of we geen gereedschap missen. Alles wat we nodig hebben, vervoeren we bovendien op een veilige en praktische manier.

  Een gereedschapskist op de werkplek en in de auto

  U en uw professionele medewerkers kunnen eenvoudigweg niet goed functioneren zonder de orde en netheid die goede gereedschapskisten waarborgen. Bent u werkzaam op een werkplaats waar u dagelijks afstanden moet afleggen omdat u op meerdere plekken uw werkzaamheden heeft, dan moet u op een handige manier alles kunnen vervoeren. Uw gereedschapskist, zeker als hij gemaakt is van robuust en duurzaam metaal, is daarbij jarenlang uw steun en toeverlaat. Heeft u veel externe klussen, dan is het ook cruciaal om gereedschapskisten in uw auto te hebben. Hoe onregelmatig de weg ook is, uw onderdelen en gereedschap komen nog steeds geordend en van elkaar gescheiden op de plaats van bestemming en u kunt meteen aan de slag.

  Verschillende maten en diverse uitvoeringen

  Een goede gereedschapskist heeft een praktische indeling, zijn vaak uitklapbaar of voorzien van een handige ladenconstructie met een onderverdeling in vakken. Aan de ene kant streeft u ernaar om het gewicht van uw gereedschapskist zo licht mogelijk te houden, aan de andere kant wilt u dat de constructie zo stevig is, dat hij jaren dienst kan doen. Powerplustools biedt u diverse maten gereedschapscontainers, alle gemaakt van stevig metaal, dat desondanks niet te zwaar is. Het dragen wordt ook vergemakkelijkt door praktische handvatten.

  Powerplustools voor echt professioneel werk

  Uw gereedschap en onderdelen in handige compartimenten van elkaar gescheiden en geordend, zowel op uw werkplek als in uw auto. Een handelbaar formaat en een aanvaardbaar gewicht, met toch extra veel opbergmogelijkheden. Als dat het is wat u wilt, kijkt u dan eens in het professionele assortiment van Powerplustools. Powerplustools heeft een grote voorraad en kan desgewenst snel uitleveren.

  Naast gereedschapskisten beschikken wij ook over diverse gereedschapskoffers en werkplaatskasten. Druk op de link om het assortiment te bekijken.

  Heeft u vragen over onze gereedschapskisten? Ons professionele team van medewerkers staat altijd klaar om u te helpen. Neem direct contact op of kom langs bij ons in de showroom!

 • Gereedschapswagensets

  Goede gereedschapswagen sets

  Een gereedschapswagen set biedt u voldoende comfort tijdens het klussen. Zo is al uw gereedschap op de juiste manier geordend en hoeft u niet rond te zeulen met zware gereedschapskisten. De gereedschapswagens zijn makkelijk rond te rijden en bieden voldoende ruimte voor uw gereedschap. Het kan natuurlijk zijn dat u veel gereedschap bezit die u op wilt beregen. Goede gereedschapswagen sets zijn dan wel gewenst.

  Het gemak gereedschapswagen sets

  Een gereedschapswagen set kunt u zien als een uitbreiding op uw gewone gereedschapswagen. De set bestaat uit verschillende mogelijkheden waaronder extra lades of een kastje. Hierin kunt u meer en groter gereedschap kwijt en dat is wel zo handig. Net zoals de gewone gereedschapswagen, kunnen de gereedschapswagen sets ook worden rondgereden en biedt het u gemak tijdens het klussen. U hoeft niet meer op zoek te gaan naar uw gereedschappen want deze zijn nu op een nette en geordende manier opgeslagen in de wagen. Na gebruik kan de gereedschapswagen gewoon in de hoek van de kamer worden geplaatst, zo neemt deze niet veel ruimte in beslag.

  Waarom een gereedschapswagen set kopen bij Powerplustools?

  Powerplustools kan u uitstekend van dienst zijn als het gaat om de aankoop van gereedschappen en bijbehorende opslagmogelijkheden. Dit komt omdat de vakkundige medewerkers altijd voor u klaar staan en u kunnen voorzien van passend advies alvorens u uw aankopen doet. De gereedschapswagen sets zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn duurzaam. Deze gaan dus extra lang mee en zullen niet zo snel beschadigd raken. Wanneer u kiest voor de gereedschapswagen sets bij Powerplustools kunt u rekenen op lage prijzen en eventueel kortingen op uw aankoop.

  De voordelen van de gereedschapswagen sets

  De gereedschapswagen sets bieden u veel voordelen waar u enkel van zult profiteren.

  Enkele voorbeelden:

  • Al uw gereedschap altijd bij de hand
  • Gereedschapswagen sets tegen lage prijzen
  • U ervaart meer geordenheid en netheid
  • De wagens zijn duurzaam en uw gereedschap is goed opgeslagen
  • De gereedschapswagen sets zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten

  Maak nu uw keuze en ga snel aan de slag met uw klussen die op u staan te wachten. Geen enkele klus zal meer hetzelfde verlopen, met een gereedschapswagen set van Powerplustools profiteert u elke klus weer!

  Gereedschapswagen sets combinatie voordeel

  Combinatie voordeel bij aankoop van een gereedschapswagen met een bijpassende gereedschapskist of gereedschapsbord. De gereedschapskisten zijn zo gemaakt dat ze pasklaar op de gereedschapswagen te plaatsen zijn. De gereedschapsborden worden inclusief bevestigingsmateriaal geleverd. De gereedschapswagen sets zijn geschikt om te vullen met uw eigen gereedschap in combinatie met onze vakverdelingsystemen of te vullen met de Powerplustools pasklare gevulde gereedschapsmodules. Uw eigen ideale combinatie samenstellen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

 • Gereedschapswagens leeg

  De robuust uitgevoerde gereedschapswagens van Powerplustools zijn zeer geschikt om als mobiele werkplaats te fungeren. Met de sterke wielen manoeuvreert u de gereedschapswagen soepel op elke locatie. De wagens zijn zo ontworpen dat de Powerplustools gevulde gereedschapsmodules perfect in de laden passen. Ook de vakverdelingsystemen om uw eigen gereedschap in op te bergen zijn te gebruiken in deze gereedschapswagens. De laden van de wagens zijn voorzien van het "Quicklock systeem". De laden zijn te openen door de voorzijde van de lade te kantelen. De gereedschapswagens zijn leverbaar uit voorraad in de kleuren zwart, rood en grijs/antraciet. Voor advies voor de aankoop van een gereedschapswagen al dan niet gevuld met gereedschap bijpassend voor uw werkzaamheden kunt u telefonisch of in onze showroom terecht. Wij zijn u graag van dienst.

  Met gereedschapswagens heeft u alles wat u gebruikt binnen handbereik

  Als u en uw medewerkers dagelijks diverse werkzaamheden moeten verrichten, ook nog op verschillende plekken, dan kan dat veel organisatie met zich meebrengen. U wilt dat er productie gemaakt wordt, zonder gedoe met zoeken naar apparatuur, gereedschap en benodigdheden zoals schroeven, moeren, boren en alle zaken die nodig zijn om een klus naar behoren te klaren. Als uw medewerkers hun spullen persoonlijk bij zich houden in gereedschapskisten die u per medewerker verstrekt, zorgt u al voor een adequate organisatie van uw werkzaamheden. Heeft een medewerker echter dagelijks veel veschillende zaken nodig, dan is een investering in gereedschapswagens een verstandige overweging.

  Orde, netheid en geen onnodig tijdverlies

  Als u voor uw werkzaamheden meer gereedschap, apparaten en benodigdheden nodig heeft dan u redelijkerwijs in een gereedschapskist kunt vervoeren, is een makkelijk te verrijden gereedschapswagen een echte uitkomst. Een solide gereedschapswagen, uitgevoerd in robuust en stevig metaal, is een investering voor vele jaren, die u veel gebruiksgemak oplevert en onnodig tijdverlies bespaart. Wat u in feite doet, is uw gehele werkplaats verplaatsen naar de objecten die u moet bewerken, in plaats van andersom. Wat u nodig heeft, bewaart u altijd binnen handbereik en kunt u na afloop van uw dagelijkse werk inventariseren en aanvullen. Dit kan u veel tijdwinst en een hogere productie opleveren.

  Diverse soorten gereedschapswagens

  Een goede gereedschapswagen moet verrijdbaar zijn. Zeker als uw medewerkers veel apparatuur, gereedschap en benodigdheden gebruiken, kan het gewicht aanzienlijk zijn. Een verrijdbare gereedschapswagen met stevige zwenkwielen is dan de ideale oplossing. Omdat op veel werkplaatsen de grond niet overal even egaal is, doet u er verstandig aan te kiezen voor een wagen met wielen die u stevig kunt verankeren. Vervoert u alleen gereedschap, dan kunt u kiezen voor een open gereedschapswagen. Transporteert u echter ook veel kleine toebehoren die u graag per maatvoering geordend wilt houden, dan kunt u beter kiezen voor een gereedschapswagen met zes of meerdere laden.

  Een assortiment voor de echte vakman

  Inventariseert u op uw werkvloer de behoeftes, analyseert u de werkzaamheden en bestelt u vervolgens uw gereedschapswagen bij Powerplustools. Wij leveren uit voorraad en doen uitsluitend zaken met leveranciers van bewezen topkwaliteit. Neemt u contact met ons op voor een goed advies of een vrijblijvende offerte.

 • Vakverdeling voor gereedschapswagens

  Met behulp van ons uitgebreide assortiment vakverdeling kunt u uw gereedschapswagen, gereedschapskist of gereedschapskast netjes en overzichtelijk indelen. Met de ABS gereedschapsbakken, kunststof magazijnbakjes, de metalen en kunststof strippen en zachte foam matten maakt u van iedere la een geordend en overzichtelijk geheel. Kom gerust langs om de diverse mogelijkheden in de praktijk te testen, wij helpen u graag. Bestelt u online dan leveren wij binnen NL & BE binnen 1 werkdag , inclusief garantie en teruggaverecht. Maak hier uw keuze of neem voor een aanbieding op maat telefonisch of per mail contact op met ons team, wij adviseren u graag.

  Gereedschapswagens kunnen worden gevuld met al uw gereedschappen die u nodig heeft tijdens het klussen. U kunt hier denken aan al uw schroevendraaiers, hamers en tangen. Maar ook schroefjes en spijkers behoren tot uw gereedschappen en die wilt u ook op een zo handig mogelijke manier opbergen. Dit kunt u doen door gebruik te maken van een handige vakverdeling.

  Het gemak van een handige vakverdeling

  Kleine onderdelen zoals schroeven en spijkers kunnen op een makkelijke manier worden opgeborgen in een gereedschapswagen door gebruik te maken van een vakverdeling. Net zoals de naam al een beetje aangeeft zorgt u ervoor dat een lade wordt verdeeld in kleine vakjes. Dit is erg handig als u kleine onderdelen wilt opslaan. Niet is zo vervelend als dat u moet zoeken naar de kleine gereedschappen terwijl u deze zo snel mogelijk nodig heeft tijdens het klussen. Bij Powerplustools heeft u de keuze uit verschillende soorten en maten vakverdelingen die u geheel naar eigen inzicht kunt toepassen in uw gereedschapswagen. Op deze manier wordt het klussen alleen maar leuker!

  Waarom de vakverdelingen voor gereedschapswagens kopen bij Powerplustools?

  Bij Powerplustools kunt u terecht voor verschillende soorten en maten vakverdelingen die u vervolgens kunt toepassen in alle gereedschapswagens die u eventueel ook hier aan kunt schaffen. De vakverdelingen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor ze extra lang mee gaan zonder al te snel te beschadigen. U kunt de lades van de gereedschapswagens geheel naar eigen wens indelen en dat is wel zo makkelijk. Uw gereedschap zal op een overzichtelijkere manier zijn opgeborgen en u kunt snel aan de slag met uw klussen. Bij Powerplustools kunt u rekenen op de vakkundigheid van de medewerkers. Heeft u bijvoorbeeld vragen vooraf? Dan kunt u deze altijd stellen voordat u uw aankopen doet. U kunt daarnaast vaak profiteren van lage prijzen en kortingen op uw aankopen.

  De voordelen van de vakverdelingen

  Waarom u zou kiezen voor de vakverdelingen voor gereedschapswagens van Powerplustools?

  Hierbij enkele voordelen op een rij:

  • U kunt rekenen op lage prijzen
  • De vakverdelingen zijn gemaakt van duurzame materialen
  • De vakverdelingen zijn toepasbaar op bijna alle gereedschapswagens
  • U voert de montage van de vakverdelingen gemakkelijk en snel zelf uit
  • De vakverdelingen geven een net en geordend uiterlijk aan uw gereedschapswagen

  Bekijk nu dus snel welke mogelijkheden er voor u zijn en laat het klussen beginnen!

per pagina
 • € 299,95
  gereedschapswagens

  Gereedschapswagen met 5 kogelgelagerde laden en uniek snelsluitsysteem per lade.  Kleur: glanzend zwart, tevens in het grijs leverbaar.  Met 4 zwenkwielen.  Afmetingen: 68,5 x 46 x 83,5 cm.  3 laden met binnenafmeting van 57 x 40 x 7,5 cm.  2 laden met binnenafmeting van 57 x 40 x 15 cm. 

  € 299,95
  Gewicht: 48 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 369,95
  gereedschapswagens

  Zeer degelijke gereedschapswagen met 7 laden.  Kleur: zwart. Tevens in grijs/antraciet leverbaar.  Quick lock functie op alle laden.  Afmetingen: 68 x 46 x 100 cm.  Voorzien van kunststof matten in de laden.  Met 2 vaste en 2 zwenkwielen.

  € 369,95
  Gewicht: 60 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 399,95
  gereedschapswagens

  Zeer degelijke gereedschapswagen met 9 laden.  Kleur: glanzend zwart.  Quick lock functie op alle laden.  Afmetingen: 68 x 46 x 100 cm.  Voorzien van kunststof matten in de laden. 9 laden met binnenafmeting van 57 x 40 x 7,5 cm.  Tevens leverbaar als gevulde gereedschapswagen.

  € 399,95
  Gewicht: 65 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 399,95
  gereedschapswagens

  Degelijke gereedschapswagen met 9 kogelgelagerde laden.  Afsluitbaar d.m.v. sleutel (wordt geleverd incl. 2 sleutels). Kleur: (mat) zwart met wijnrode handgrepen.  Afmetingen: 68,5 (75,5 cm. incl. duwboom) x 46 x 100 cm. 

  € 399,95
  Gewicht: 60 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 599,-
  gereedschapswagens

  Zeven laden professionele gereedschapswagen  Afm. 77 x 52 x 104 cm. (B x D x H). Totale breedte incl. duwboom / stuurhendel: 85 cm. Een 18 mm. dik, gelakt houten blad ligt stabiel binnen een metalen rand bovenop de wagen en is gemakkelijk afneembaar. Houtsoort: rubberwood / Hevea Brasiliensis, de meest ecologische houtsoort ter wereld.

  € 599,-
  Gewicht: 80 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 699,-
  werkbanken-met-laden

  Deze robuuste gereedschapswagen met kogelgelagerde lades inclusief quick-lock snelsluiting en afsluitbaar met sleutel beschikt naast de 7 laden over een ruime handige gereedschapskast voor het opbergen van grotere gereedschappen zoals boormachines spuitbussen , jerrycans e.d.  Afmetingen wagen 110 x 50 x 102 cm.

  € 699,-
  Gewicht: 92 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 599,-
  gereedschapswagens

  Zeer degelijke gereedschapswagen met 7 laden.  Materiaal buitenschaal gereedschapswagen: RVS. Materiaal binnenzijde laden: plaatstaal. Quick lock functie op alle laden.  Afmetingen: 68 (77,5 inclusief handgrepen) x 47 x 93 cm.  Voorzien van kunststof matten in de laden. 6 laden met binnenafmeting van 57 x 40,5 x 8 cm.  1 lade met binnenafmeting van 57 x...

  € 599,-
  Gewicht: 65.8 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 299,95
  gereedschapswagens

  Gereedschapswagen met 5 kogelgelagerde laden en uniek snelsluitsysteem per lade.  Kleur: hamerslag grijs/antraciet. Tevens in het zwart leverbaar. Vier 360gr. draaibare zwenkwielen. Afmetingen:  68,5 x 46 x 83,5 cm.  Voorzien van kunststof matten in de laden en verchroomde duwboom. 3 laden met binnenafmeting van 57 x 40 x 7,5 cm.  2 laden met...

  € 299,95
  Gewicht: 48 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 369,95
  gereedschapswagens

  Zeer degelijke gereedschapswagen met 7 laden.  Kleur: hamerslag grijs/antraciet. Quick lock snelsluiting per lade.  Afmetingen: 68 x 46 x 100 cm.  Voorzien van kunststof matten in de laden en verchroomde duwboom. 5 laden met binnenafmeting van 57 x 40 x 7,5 cm.  2 laden met binnenafmeting van 57 x 40 x 15 cm. 

  € 369,95
  Gewicht: 60 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 369,95
  gereedschapswagens

  Zeer degelijke gereedschapswagen met 7 laden.  Kleur: oranje. Tevens in grijs/antraciet en glanzend zwart leverbaar.  Quick lock snelsluiting op alle laden.  Afmetingen: 68 x 46 x 100 cm.  Voorzien van kunststof matten in de laden. 5 laden met binnenafmeting van 57 x 40 x 7,5 cm.  2 laden met binnenafmeting van 57 x 40 x 15 cm.

  € 369,95
  Gewicht: 60 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 249,95
  gereedschapswagens

  Degelijke gereedschapwagen met 4 kogelgelagerde laden.  Tweezijdig te openen en laden aan twee kanten uitschuifbaar.  Afmetingen 75 x 40 x 91 cm.

  € 249,95
  Gewicht: 50 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 369,-
  gereedschapswagens

  Gereedschapswagen met 7 kogelgelagerde laden en uniek snelsluitsysteem per lade.  Kleur: rood, tevens in het zwart leverbaar.  Uitgerust met 4 zwenkwielen waarmee de wagen gemakkelijk onder een werkbank is te rijden. Afmetingen: 68,5 x 46 x 83,5 cm.  Voorzien van kunststof matten in de laden. 7 laden met binnenafmeting van 57 x 40 x 7,5 cm. 

  € 369,-
  Gewicht: 48 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 399,-
  gereedschapswagens

  Gereedschapswagen met 7 laden met unieke en veilige ladenblokkering; als er 1 la open staat zijn alle anderen geblokkeerd , dit om het uit evenwicht raken ( en evt. omvallen ) te voorkomen.  Kunststof bovenblad met vakken voor onderdelen / gereedschap e.d.  Kunststof matten in de kogelgelagerde laden.  Kleur: rood.  Afmetingen: 69 x 46,5 x 100 cm. 

  € 399,-
  Gewicht: 62.4 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 525,-
  gereedschapswagens

  Degelijke gereedschapswagen met 7 kogelgelagerde laden. Kleur: rood. Laden afsluitbaar d.m.v. sleutel (levering incl. 2 sleutels) Standaard met extra houders voor spuitbussen en schroevendraaiers.  Afmetingen 72 x 47 x 100 cm. 

  € 525,-
  Gewicht: 63 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 269,-
  gereedschapswagens

  Zeer degelijke laswagen met 4 laden.  Afmetingen: 80 x 55 x 84 cm.  Voorzien van 2 vaste en 2 zwenkwielen.  Afmetingen van het bovenste plateau: 51 x 35,5 cm. Afmetingen van het gasflesplateau: 36 x 24 cm. Inclusief 75 cm lange kettingen voor het vastzetten van de gasfles. Voorzien van 4 sterke haken voor het ophangen van slangen, snijbrander, laspistool...

  € 269,-
  Gewicht: 39 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 419,95
  gereedschapswagensets

  Combinatievoordeel met deze set:  1x gereedschapswagen PP-T 0704S met 4 st. 360gr. draaibare wielen.  5 Kogelgelagerde laden met daarin kunststof matten.  Afsluitbaar d.m.v. sleutel en snelsluiting per lade.  1 x gereedschapskist PP-T 0678 met 3 kogelgelagerde laden met daarin kunststof matten.  Kleur zwart, tevens in het grijs leverbaar. 

  € 419,95
  Gewicht: 63.5 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 489,95
  gereedschapswagensets

  Combinatievoordeel met deze set:  1x gereedschapswagen PP-T 0676S. - 68,5 x 46 x 100 cm.  7 Kogelgelagerde laden met daarin kunststof matten.  Afsluitbaar d.m.v. sleutel en snelsluiting per lade.  1 x gereedschapskist PP-T 0678S met 3 kogelgelagerde laden met daarin kunststof matten. - 67 x 31,5 x 26,5 cm. Totale hoogte: 125 cm.

  € 489,95
  Gewicht: 76 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 519,95
  gereedschapswagensets

  Combinatie aanbieding met deze set:  Top kwaliteit gereedschapswagen PP-T 0676SW - 68,5 x 46 x 100 cm.  Plus gereedschapskist PP-T 0677S. - 66 x 31 x 38 cm. Totale hoogte met deksel dicht 136 cm. en met deksel open 161 cm.Laden voorzien van kunststof matten en het quicklock systeem.  Kleur: glanzend zwart.

  € 519,95
  Gewicht: 88.5 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 619,95
  gereedschapswagensets

  Combinatievoordeel met deze set:  1 x gereedschapswagen PP-T 0676SW met 7 kogelgelagerde laden. - 68,5 x 46 x 100 cm.  1 x gereedschapskist PP-T 0678S met 3 kogelgelagerde laden. 67 x 31,5 x 26,5 cm. 1 x gereedschapskist PP-T 0677S met 6 kogelgelagerde laden. - 66 x 31 x 38 cm. Totale hoogte met deksel dicht 161,5 cm. en met deksel open: 187 cm.

  € 619,95
  Gewicht: 104.5 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 519,95
  gereedschapswagensets

  Combinatie aanbieding met deze set:  Top kwaliteit gereedschapswagen PP-T 1162 afm.  68 x 46 x 100 cm.   Plus gereedschapskist PP-T 1161 afm. 66 x 31 x 38 cm.  Laden afsluitbaar d.m.v. sleutel en voorzien van kunststof matten. Kleur rood/zwart.  Totale hoogte met deksel dicht 138 cm. en met deksel open 163 cm.

  € 519,95
  Gewicht: 74.6 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 549,95
  gereedschapswagensets

  Combinatie aanbieding met deze set:  Top kwaliteit gereedschapswagen PP-T 1196 afm.  68,5 (75,5 incl. duwboom) x 46 x 100 cm.   Plus gereedschapskist PP-T 1161 afm. 66 x 31 x 38 cm.  Alle Laden voorzien van kunststof matten. Kleur (mat) zwart met wijnrode handgrepen.

  € 549,95
  Gewicht: 81.3 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 559,- € 564,-
  -€ 5,-
  gereedschapswagens

  Professionele gereedschapswagen PP-T 0670 met 7 kogelgelagerde laden plus gereedschaprek PP-T 0671.  Laden afsluitbaar d.m.v. sleutel (levering incl. 2 sleutels). Kleur: rood.Afmetingen: 72 x 47 x 150 cm. 

  € 559,- € 564,-
  Gewicht: 69.3 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 699,-
  gevulde-gereedschapswagens

  Combinatievoordeel met deze gereedschapswagen gevuld met 152 gereedschappen: Gereedschapswagen PP-T 0676S met 7 kogelgelagerde laden incl.  snelsluitsysteem, afsluitbaar d.m.v. sleutel Kleur: glanzend zwart. 5 jaar garantie op de wagen en levenslange garantie op het gereedschap. Complete professionele set. 5 van de 7 laden zijn voorzien gevuld met de...

  € 699,-
  Gewicht: 70 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 699,-
  gevulde-gereedschapswagens

  Combinatievoordeel met deze gereedschapswagen gevuld met 152 gereedschappen: Gereedschapswagen PP-T 0676GA - 7 kogelgelagerde laden incl. snelsluitsysteem per la en afsluitbaar d.m.v. sleutel Kleur: grijs/antraciet. 5 jaar garantie op de wagen en levenslange garantie op het gereedschap. Complete professionele set. 5 van de 7 laden zijn voorzien gevuld met...

  € 699,-
  Gewicht: 70 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 699,-
  gevulde-gereedschapswagens

  Combinatievoordeel met deze gereedschapswagen gevuld met 152 gereedschappen: Gereedschapswagen PP-T 0676 O - 7 kogelgelagerde laden incl. snelsluitsysteem per la en afsluitbaar d.m.v. sleutel Kleur: oranje. 5 jaar garantie op de wagen en levenslange garantie op het gereedschap. Complete professionele set. 5 van de 7 laden zijn voorzien gevuld met de...

  € 699,-
  Gewicht: 70 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 899,-
  gevulde-gereedschapswagens

  Combinatie voordeel met deze gereedschapswagen gevuld met 190 gereedschappen: Gereedschapswagen PP-T 0796S met 9 kogelgelagerde laden,  met snelsluitsysteem, afsluitbaar d.m.v. sleutel Kleur: glanzend zwart. 5 jaar garantie op de wagen en levenslange garantie op het gereedschap. Complete professionele set. 6 van de 9 laden zijn voorzien gevuld met de...

  € 899,-
  Gewicht: 85.35 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 999,-
  gevulde-gereedschapswagens

  Zeven laden professionele gereedschapswagen gevuld met gereedschappen Afm. 77 x 52 x 104 cm. (B x D x H). Totale breedte incl. duwboom / stuurhendel: 85 cm. Complete professionele set. 5 van de 7 laden gevuld met de volgende gereedschapsmodules (foam inleg):

  € 999,-
  Gewicht: 93.7 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 999,-
  gevulde-gereedschapswagens

  Combinatie voordeel met deze gereedschapswagen gevuld met 327 gereedschappen, Gereedschapswagen PP-T 0796S met 9 kogelgelagerde laden,  met snelsluitsysteem per la en afsluitbaar d.m.v. sleutel Kleur: glanzend zwart. 5 jaar garantie op de wagen en levenslange garantie op het gereedschap. Complete professionele set. 9 van de 9 laden gevuld met de volgende...

  € 999,-
  Gewicht: 94.95 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 499,-
  gevulde-gereedschapswagens

  Zeer degelijke gereedschapswagen met 7 laden waarvan 4 laden gevuld zijn met 81 kunststof opbergbakjes.  Kleur wagen: glanzend zwart.  Quick lock functie op alle laden.  Afmetingen: 68 x 46 x 100 cm.  Voorzien van kunststof matten in de laden.  Met 2 vaste en 2 zwenkwielen. Inclusief strips PP-T 0967 om de bakken mee op te sluiten. 

  € 499,-
  Gewicht: 67.55 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 169,-
  werkplaatskasten

  Werkplaatskast / opbergkast met 1 deur. Deze kast is o.a. geschikt om onder het werkbank hoekstuk (art.nr. PP-T 0448) te plaatsen. Afmetingen: 48 x 46 x 84,4 cm.  Binnenafmeting kast: 47,5 x 43 x 70 cm.  Inclusief in hoogte verstelbare legplank.  Kleur rood, tevens in het zwart leverbaar. 

  € 169,-
  Gewicht: 20 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 39,95
  gereedschapskisten

  Gereedschapskist / disselbak aanhanger met traanplaatprofiel. Ideaal te gebruiken voor het opbergen van spanbanden, aanhangernetten en andere aanhangwagen benodigdheden.  Afmetingen 55 x 22,5 x 21,5 cm. De gereedschapskist is voorzien van 2 degelijke handvaten. Materiaal: gepoedercoat plaatstaal. 

  € 39,95
  Gewicht: 3.7 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 129,-
  gereedschapskisten

  Gereedschapskist in de kleur rood.3 kogelgelagerde laden met daarin kunststof matten , de laden beschikken over een uniek snelsluitsysteem (per la) welke deze kist ook geschikt maakt voor inbouw in een voertuig. tevens met sleutel afsluitbaar. Afmetingen 67 x 31,5 x 26,5 cm. 2 laden met binnenafmetingen 57 x 27 x 5 cm.1 lade met binnenafmetingen...

  € 129,-
  Gewicht: 16.7 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 129,-
  gereedschapskisten

  Gereedschapskist in de kleur glanzend zwart.3 kogelgelagerde laden met daarin kunststof matten , de laden beschikken over een uniek snelsluitsysteem (per la) welke deze kist ook geschikt maakt voor inbouw in een voertuig. tevens met sleutel afsluitbaar. Afmetingen 67 x 31,5 x 26,5 cm. 2 laden met binnenafmetingen 57 x 27 x 5 cm.1 lade met...

  € 129,-
  Gewicht: 16.7 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 184,90
  gereedschapskisten

  Combinatie voordeel met deze set:  Gereedschapskist in de kleur rood, tevens in zwart leverbaar.  3 kogelgelagerde laden met het quicklock systeem.  Afmetingen 67 x 31,5 x 26,5 cm.  Gevuld met:  23 x kunststof bak 75 x 75 x 45 mm. 14 x kunststof bak 150 x 75 x 45 mm. 3 x kunststof bak 150 x 150 x 45 mm. Plus 3 set strips PP-T 0967 om de bakken mee op te...

  € 184,90
  Gewicht: 17.5 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 184,90
  gereedschapskisten

  Combinatie voordeel met deze set:  Gereedschapskist in de kleur zwart, tevens in rood leverbaar.  3 kogelgelagerde laden met het quicklock systeem.  Afmetingen 67 x 31,5 x 26,5 cm.  Gevuld met:  23 x kunststof bak 75 x 75 x 45 mm. 14 x kunststof bak 150 x 75 x 45 mm. 3 x kunststof bak 150 x 150 x 45 mm. + 3 set strips PP-T 0967 om de bakken mee op te...

  € 184,90
  Gewicht: 17.5 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 169,95
  gereedschapskisten

  Degelijke gereedschapkist met 6 laden (kogelgelagerd).  Kleur: zwart, tevens in het rood leverbaar.  Centrale ladenblokkering en afsluitbaar d.m.v. sleutel.( de onderste 3 laden beschikken tevens over een snelsluiting).  Afmetingen: 66 x 31 x 38 cm.  3 laden met binnenafmetingen 16,5 x 27 x 4,5 cm. 2 laden met binnenafmetingen 57 x 27 x 4,5 cm. 1 lade met...

  € 169,95
  Gewicht: 28.5 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 199,-
  werkplaatstrolleys

  Professionele gereedschapstrolley met 2 vakken in de kleur zwart. Afmetingen: 98 x 50 x 87 cm. Binnenafmetingen vak: 88 x 48,5 x 2,5 cm. Voorzien van 2 vaste en 2 zwenkwielen waarvan de laatste twee met rem. Capaciteit: 200 kg. Inclusief  kunststof matten in de vakken.

  € 199,-
  Gewicht: 41.5 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 189,95
  gereedschapskisten

  Degelijke gereedschapkist met 9 kogelgelagerde laden. Afsluitbaar door middel van sleutel en centrale ladenblokkering en de onderste 3 laden beschikken over uniek snelsluitsysteem.  Kleur zwart Kunststof matten in de laden.  6 laden met binnenafmetingen 16,5 x 27 x 4,5 cm. 2 laden met binnenafmetingen 57 x 27 x 4,5 cm. 1 lade met binnenafmetingen 57 x 27...

  € 189,95
  Gewicht: 29.5 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 269,95
  werkplaatstrolleys

  Professionele magazijnwagen. Afmetingen: 122 x 70 x 105 cm. ( L x B x H incl. duwboom) Capaciteit: 350 kg. Materiaal: staal met zwarte poedercoating Voorzien van 4 kogelgelagerde wielen met een vloervriendelijk rubberen loopvlak. Wieldiameter Ø 120 mm. x 45 mm.

  € 269,95
  Gewicht: 43 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 399,95
  werkplaatskasten

  Metalen gereedschapskast / werkplaatskast  Kleur: grijs / antraciet hamerslag poedercoating. Voorzien van 3 verstelbare legborden afm. 59,5 x 43 cm. Afm. 200 x 60 x 46 cm. ( buitenmaten H x B x D )

  € 399,95
  Gewicht: 53 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 139,95
  werkplaatstrolleys

  Stevige werkplaatstrolley met 3 vakken in de kleur zwart. Afmetingen: 85 x 46 x 91 cm. (79 x 46 x 84,5 cm zonder handgreep.) Binnenafmetingen vak: 77 x 44,5 x 4 cm. Voorzien van 2 vaste en 2 zwenkwielen waarvan de laatste twee met rem. Inclusief kunststof matten in de vakken. Capaciteit: 200 kg.

  € 139,95
  Gewicht: 23 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 79,- € 99,-
  -€ 20,-
  werkplaatstrolleys

  Handige werkplaatstrolley met deksel Afmetingen trolley: 83 x 41 x 98 cm.  Deksel afsluitbaar  d.m.v. sleutel. 

  € 79,- € 99,-
  Gewicht: 17 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 159,-
  werkplaatskasten

  Degelijke metalen wandkast/hangkast elegance line in de kleur hamerslag zwart.  Afsluitbaar d.m.v. sleutel.  Twee deuren met magneetsluitingen + 1 legbord. Afmetingen: 68 x 30 x 68 cm.  Eenvoudig aan de wand te monteren.  Levering incl. ophangbeugel. 

  € 159,-
  Gewicht: 16.8 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 499,-
  cnc-gereedschapswagens

  Degelijke CNC gereedschapswagen inclusief 6 gereedschapsdragers SK 30 - BT 30 ( totale capaciteit 54 gereedschappen). Afmetingen van de wagen: 1165 mm. ( 1250 mm. incl. gereedschapsplateau ) x 555 x 1085 mm. De wagen is aan de rechter- en linker -kant voorzien van gereedschapsbordprofiel identiek aan onze gereedschapsborden, diverse gereedschapshaken en...

  € 499,-
  Gewicht: 80 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 499,-
  cnc-gereedschapswagens

  Degelijke CNC gereedschapswagen inclusief 6 gereedschapsdragers SK 40 - BT 40 ( totale capaciteit 42 gereedschappen). Afmetingen van de wagen: 1165 mm. ( 1250 mm. incl. gereedschapsplateau ) x 555 x 1085 mm. De wagen is aan de rechter- en linker -kant voorzien van gereedschapsbordprofiel identiek aan onze gereedschapsborden, diverse gereedschapshaken en...

  € 499,-
  Gewicht: 81 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 499,-
  cnc-gereedschapswagens

  Degelijke CNC gereedschapswagen inclusief 6 gereedschapsdragers SK 50 - BT 50 ( totale capaciteit 36 gereedschappen). Afmetingen van de wagen: 1165 mm. ( 1250 mm. incl. gereedschapsplateau ) x 555 x 1085 mm. De wagen is aan de rechter- en linker -kant voorzien van gereedschapsbordprofiel identiek aan onze gereedschapsborden, diverse gereedschapshaken en...

  € 499,-
  Gewicht: 82 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 499,-
  cnc-gereedschapswagens

  Degelijke CNC gereedschapswagen inclusief 6 gereedschapsdragers SK 60 - BT 60 ( totale capaciteit 24 gereedschappen). Afmetingen van de wagen: 1165 mm. ( 1250 mm. incl. gereedschapsplateau ) x 555 x 1085 mm. De wagen is aan de rechter- en linker -kant voorzien van gereedschapsbordprofiel identiek aan onze gereedschapsborden, diverse gereedschapshaken en...

  € 499,-
  Gewicht: 82 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 549,-
  cnc-gereedschapswagens

  Degelijke CNC gereedschapswagen inclusief 4 gereedschapsdragers SK 30 - BT 30 ( totale capaciteit 36 gereedschappen). Afmetingen van de wagen: 1165 mm. ( 1250 mm. incl. gereedschapsplateau ) x 530 x 1060 mm. De wagen is aan de rechter- en linker -kant voorzien van gereedschapsbordprofiel identiek aan onze gereedschapsborden, diverse gereedschapshaken en...

  € 549,-
  Gewicht: 60 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 549,-
  cnc-gereedschapswagens

  Degelijke CNC gereedschapswagen inclusief 4 gereedschapsdragers SK 40 - BT 40 ( totale capaciteit 28 gereedschappen). Afmetingen van de wagen: 1165 mm. ( 1250 mm. incl. gereedschapsplateau ) x 530 x 1060 mm. De wagen is aan de rechter- en linker -kant voorzien van gereedschapsbordprofiel identiek aan onze gereedschapsborden, diverse gereedschapshaken en...

  € 549,-
  Gewicht: 80 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 549,-
  cnc-gereedschapswagens

  Degelijke CNC gereedschapswagen inclusief 4 gereedschapsdragers SK 50 - BT 50 ( totale capaciteit 24 gereedschappen). Afmetingen van de wagen: 1165 mm. ( 1250 mm. incl. gereedschapsplateau ) x 530 x 1060 mm. De wagen is aan de rechter- en linker -kant voorzien van gereedschapsbordprofiel identiek aan onze gereedschapsborden, diverse gereedschapshaken en...

  € 549,-
  Gewicht: 80 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 549,-
  cnc-gereedschapswagens

  Degelijke CNC gereedschapswagen inclusief 4 gereedschapsdragers SK 60 - BT 60 ( totale capaciteit 16 gereedschappen). Afmetingen van de wagen: 1165 mm. ( 1250 mm. incl. gereedschapsplateau ) x 530 x 1060 mm. De wagen is aan de rechter- en linker -kant voorzien van gereedschapsbordprofiel identiek aan onze gereedschapsborden, diverse gereedschapshaken en...

  € 549,-
  Gewicht: 80 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 3,95
  vakverdeling-voor-gereedsch...

  ABS kunststof bak met 1 vak.   Deze kunststof bak past perfect in de laden van de Powerplustools gereedschapswagens:PP-T 0676 / 0704 / 0620 / 0730 / 0880 / 0881 / 0796 / 0885 / 0886 / 1173 / 1174  Afmetingen: 560 x 100 mm.  38 mm hoog.  U kunt 1 lade van een gereedschapswagen vullen met deze langwerpige bak in combinatie met 3 rechthoekige kunststof...

  € 3,95
  Gewicht: 0.158 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 2,95
  vakverdeling-voor-gereedsch...

  ABS kunststof bak met 2 vakken.  Deze kunststof bak past perfect in de laden van de Powerplustools gereedschapswagen:PP-T 0676 / 0704 / 0620 / 0730 / 0880 / 0881 / 0796 / 0885 / 0886 / 1173 / 1174   Afmetingen: 270 x 185 mm.  38 mm hoog. 

  € 2,95
  Gewicht: 0.12 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 2,95
  vakverdeling-voor-gereedsch...

  ABS kunststof bak met 3 vakken.  Deze kunststof bak past perfect in de laden van de Powerplustools gereedschapswagens:PP-T 0676 / 0704 / 0620 / 0730 / 0880 / 0881 / 0796 / 0885 / 0886 / 1173 / 1174  Afmetingen: 270 x 185 mm.  38 mm hoog. 

  € 2,95
  Gewicht: 0.122 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 2,95
  vakverdeling-voor-gereedsch...

  ABS kunststof bak met 6 vakken.  Deze kunststof bak past perfect in de laden van de Powerplustools gereedschapswagens.  Afmetingen: 270 x 185 mm.  38 mm hoog. 

  € 2,95
  Gewicht: 0.113 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 3,95
  vakverdeling-voor-gereedsch...

  ABS kunststof bak met 1 vak.   Deze kunststof bak past in de laden van de Powerplustools gereedschapskisten: PP-T 0678 / 0677 / 0712  Afmetingen: 550 x 50 mm.  38 mm hoog.  U kunt 1 lade van een gereedschapskist vullen met deze langwerpige bak in combinatie met 2 rechthoekige kunststof bakken  ( PP-T 0741 / 0742 / 0817 ). 

  € 3,95
  Gewicht: 0.083 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 2,95
  accessoires-voor-gereedscha...

  ABS kunststof bak met 2 vakken.  Deze kunststof bak past in: Het rechter ladeblok van de gereedschapswagen PP-T 0620  Het rechter ladeblok van de gereedschapskist PP-T 0619 De gereedschapskist PP-T 0669 U kunt 1 lade vullen met 2 van deze rechthoekige bakken. Afmetingen: 305 x 190 mm.  38 mm hoog. 

  € 2,95
  Gewicht: 0.132 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 2,95
  accessoires-voor-gereedscha...

  ABS kunststof bak met 6 vakken.  Deze kunststof bak past in: Het rechter ladeblok van de gereedschapswagen PP-T 0620  Het rechter ladeblok van de gereedschapskist PP-T 0619 De gereedschapskist PP-T 0669 U kunt 1 lade vullen met 2 van deze rechthoekige bakken. Afmetingen: 305 x 190 mm.  38 mm hoog. 

  € 2,95
  Gewicht: 0.127 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 3,90
  vakverdeling-voor-gereedsch...

  Set van 2 stuks vakverdeling voor gereedschapswagens.  L-vormige kunststofstrip met plakstrip om vakken te maken in lade van gereedschapswagen of gereedschapskist.   Lengte per stuk 60 cm.  Wordt geleverd zonder afgebeeld gereedschap.

  € 3,90
  Gewicht: 0.118 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 4,90
  vakverdeling-voor-gereedsch...

  Set van 2 plastic strips met inkepingen voor 35 gereedschappen.  Voorzien van kleefstrips om te bevestigen in de laden.  De strips kunnen eenvoudig op de juiste lengte worden gemaakt.  60 cm lang. 25 mm. hoog. De vrije ruimte tussen de punten betreft 12 mm.

  € 4,90
  Gewicht: 0.132 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 24,95
  vakverdeling-voor-gereedsch...

  Set metalen vakverdeling strips. Bestaande uit: 2 metalen houders PP-T 0792R 5 x korte metalen strip 37 cm PP-T 0794R 3 x lange metalen strip 56,5 cm PP-T 0793R Perfect passend in de laden van gereedschapswagens: PP-T 0676 / 0704 / 0620. Kleur: rood, tevens in het zwart leverbaar.

  € 24,95
  Gewicht: 1.61 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 24,95
  vakverdeling-voor-gereedsch...

  Set metalen vakverdeling strips. Bestaande uit: 2 metalen houders PP-T 0792S 5 x korte metalen strip 37 cm PP-T 0794S 3 x lange metalen strip 56,5 cm PP-T 0793S Perfect passend in de laden van gereedschapswagens: PP-T 0676 / 0704 / 0620. Kleur: zwart, tevens in het rood leverbaar.

  € 24,95
  Gewicht: 1.61 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 6,95
  vakverdeling-voor-gereedsch...

  Set van 2 houders voor stalen vakverdelingsysteem - rood. (uitgelicht afgebeeld op de productfoto)  56,5 cm lang. Perfect passend in de laden van gereedschapswagens: PP-T 0676 / 0704 / 0620. Te combineren met de lange stalen strip PP-T 0793 en de korte metalen strip PP-T 0794. (niet inbegrepen) Kleur: rood, tevens in het zwart leverbaar.

  € 6,95
  Gewicht: 0.49 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 6,95
  vakverdeling-voor-gereedsch...

  Set van 2 houders voor stalen vakverdelingsysteem - zwart. (uitgelicht afgebeeld op de productfoto) 56,5 cm lang. Perfect passend in de laden van gereedschapswagens: PP-T 0676 / 0704 / 0620. Te combineren met de lange stalen strip PP-T 0793 en de korte metalen strip PP-T 0794. (niet inbegrepen) Kleur: zwart, tevens in het rood leverbaar.    

  € 6,95
  Gewicht: 0.49 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 1,95
  vakverdeling-voor-gereedsch...

  Korte metalen vakverdeling strip. (uitgelicht afgebeeld op de productfoto) 37 cm lang. Perfect passend in de laden van gereedschapswagens: PP-T 0676 / 0704 / 0620. Te combineren met de lange metalen strip PP-T 0793 en de set van 2 houders voor stalen vakverdelingsysteem PP-T 0792. Kleur: rood, tevens in het zwart leverbaar.

  € 1,95
  Gewicht: 0.128 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 1,95
  vakverdeling-voor-gereedsch...

  Korte metalen vakverdeling strip. (uitgelicht afgebeeld op de productfoto) 37 cm lang. Perfect passend in de laden van gereedschapswagens: PP-T 0676 / 0704 / 0620. Te combineren met de lange metalen strip PP-T 0793 en de set van 2 houders voor stalen vakverdelingsysteem PP-T 0792. Kleur: zwart, tevens in het rood leverbaar.

  € 1,95
  Gewicht: 0.128 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 2,75
  vakverdeling-voor-gereedsch...

  Lange metalen vakverdeling strip. (uitgelicht afgebeeld op de productfoto) 56,5 cm lang. Perfect passend in de laden van gereedschapswagens: PP-T 0676 / 0704 / 0620. Te combineren met de korte metalen strip PP-T 0794 en de set van 2 houders voor stalen vakverdelingsysteem PP-T 0792. Kleur: rood, tevens in het zwart leverbaar.

  € 2,75
  Gewicht: 0.18 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 2,75
  vakverdeling-voor-gereedsch...

  Lange metalen vakverdeling strip. (uitgelicht afgebeeld op de foto) 56,5 cm lang. Perfect passend in de laden van gereedschapswagens: PP-T 0676 / 0704 / 0620. Te combineren met de korte metalen strip PP-T 0794 en de set van 2 houders voor stalen vakverdelingsysteem PP-T 0792. Kleur: zwart, tevens in het rood leverbaar.

  € 2,75
  Gewicht: 0.18 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 11,95
  magnetisch-gereedschap

  Doppenhouder / doppenrail voorzien van een krachtige magneetstrip over de gehele lengte die op elke stalen ondergrond geplaatst kan worden. O.a. te gebruiken op gereedschapsborden en gereedschapswagens.  Geschikt voor 16 doppen. Opname: 1/4".  Afmetingen: 46 x 3 cm.  Wordt geleverd zonder afgebeelde doppen.     

  € 11,95
  Gewicht: 0.278 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 12,95
  magnetisch-gereedschap

  Doppenhouder / doppenrail voorzien van een krachtige magneetstrip over de gehele lengte die op elke stalen ondergrond geplaatst kan worden. O.a. te gebruiken op gereedschapsborden en gereedschapswagens.  Geschikt voor 16 doppen. Opname: 3/8".  Afmetingen: 46 x 3 cm. Wordt geleverd zonder afgebeelde doppen. 

  € 12,95
  Gewicht: 0.298 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 13,95
  gereedschapsborden

  Doppenhouder / doppenrail voorzien van een krachtige magneetstrip over de gehele lengte die op elke stalen ondergrond geplaatst kan worden. O.a. te gebruiken op gereedschapsborden en gereedschapswagens.  Geschikt voor 16 doppen. Opname: 1/2".  Afmetingen: 46 x 3 cm. Wordt geleverd zonder afgebeelde doppen. 

  € 13,95
  Gewicht: 0.326 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 22,90 € 24,90
  -€ 2,-
  magnetisch-gereedschap

  Combinatievoordeel:  Set van 2 doppenhouders / doppenrails voorzien van een krachtige magneetstrip over de gehele lengte die op elke stalen ondergrond geplaatst kan worden. O.a. te gebruiken op gereedschapsborden en gereedschapswagens.  Elke rail is geschikt voor 16 doppen (in totaal 32 doppen) Opname: 1/4" en 3/8". Afmetingen: 46 x 3 cm. Wordt geleverd...

  € 22,90 € 24,90
  Gewicht: 0.576 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 34,95 € 38,85
  -€ 3,90
  gereedschapsborden

  Combinatievoordeel:  Set van 3 doppenhouders / doppenrails voorzien van een krachtige magneetstrip over de gehele lengte die op elke stalen ondergrond geplaatst kan worden. O.a. te gebruiken op gereedschapsborden en gereedschapswagens.  Elke rail is geschikt voor 16 doppen (in totaal 48 doppen) Opname: 1/4", 3/8" en 1/2". Afmetingen: 46 x 3 cm. Wordt...

  € 34,95 € 38,85
  Gewicht: 0.902 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 49,95 € 59,55
  -€ 9,60
  vakverdeling-voor-gereedsch...

  Lade indeling voor gereedschapswagens d.m.v. stevige kunststof bakken, passende in een lade met binnenmaten 57 x 41 x 7,5 cm.   Deze set bestaat uit: 35 x bak PP-T 0732 – afm. 75 x 75 x 45 mm. (materiaal: ABS) en een set L-vormige kunststof strips PP-T 0967 met plakstrip (om de bakjes mee op te sluiten). Schroefjes, boutjes, ringetjes en andere kleine...

  € 49,95 € 59,55
  Gewicht: 1.05 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 34,95 € 37,62
  -€ 2,67
  vakverdeling-voor-gereedsch...

  Lade indeling voor gereedschapswagens d.m.v. stevige kunststof bakken, passende in een lade met binnenmaten 57 x 41 x 7,5 cm.   Deze set bestaat uit: 1 x bak PP-T 0732 – afm. 75 x 75 x 45 mm. + 17 x bak PP-T 0733  - afm. 150 x 75 x 45 mm (materiaal: ABS) en een set L-vormige kunststof strips PP-T 0967 met plakstrip (om de bakjes mee op te sluiten).

  € 34,95 € 37,62
  Gewicht: 0.88 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 28,95 € 31,08
  -€ 2,13
  vakverdeling-voor-gereedsch...

  Lade indeling voor gereedschapswagens d.m.v. stevige kunststof bakken, passende in een lade met binnenmaten 57 x 41 x 7,5 cm.   Deze set bestaat uit: 1 x bak PP-T 0732 – afm. 75 x 75 x 45 mm. + 5 x bak PP-T 0733  - afm. 150 x 75 x 45 mm + 6 x bak PP-T 0734 – afm. 150 x 150 x 45 mm. (materiaal: ABS) en een set L-vormige kunststof strips PP-T 0967 met...

  € 28,95 € 31,08
  Gewicht: 0.784 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 32,95 € 35,84
  -€ 2,89
  vakverdeling-voor-gereedsch...

  Lade indeling voor gereedschapswagens d.m.v. stevige kunststof bakken, passende in een lade met binnenmaten 57 x 41 x 7,5 cm.   Deze set bestaat uit: 5 x bak PP-T 0732 – afm. 75 x 75 x 45 mm. + 7 x bak PP-T 0733  - afm. 150 x 75 x 45 mm + 4 x bak PP-T 0734 – afm. 150 x 150 x 45 mm. (materiaal: ABS) en een set L-vormige kunststof strips PP-T 0967 met...

  € 32,95 € 35,84
  Gewicht: 0.836 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 48,95 € 51,22
  -€ 2,27
  vakverdeling-voor-gereedsch...

  Lade indeling voor gereedschapswagens d.m.v. stevige kunststof bakken, passende in een lade met binnenmaten 57 x 41 x 7,5 cm.   Deze set bestaat uit: 1 x bak PP-T 0732 – afm. 75 x 75 x 45 mm. + 17 x bak PP-T 0735  - afm. 150 x 75 x 70 mm. (materiaal: ABS) en een set L-vormige kunststof strips PP-T 0967 met plakstrip (om de bakjes mee op te sluiten).

  € 48,95 € 51,22
  Gewicht: 1.254 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 34,95 € 37,29
  -€ 2,34
  vakverdeling-voor-gereedsch...

  Lade indeling voor gereedschapskisten d.m.v. stevige kunststof bakken, passende in een lade met binnenmaten 57 x 27 x 5 cm.   Deze set bestaat uit: 21 x bak PP-T 0732 – afm. 75 x 75 x 45 mm. (materiaal: ABS) en een set L-vormige kunststof strips PP-T 0967 met plakstrip (om de bakjes mee op te sluiten).

  € 34,95 € 37,29
  Gewicht: 0.63 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 23,95 € 25,29
  -€ 1,34
  vakverdeling-voor-gereedsch...

  Lade indeling voor gereedschapskisten d.m.v. stevige kunststof bakken, passende in een lade met binnenmaten 57 x 27 x 5 cm.   Deze set bestaat uit: 1 x bak PP-T 0732 – afm. 75 x 75 x 45 mm. + 10 x bak PP-T 0733 – afm. 150 x 75 x 45 mm. (materiaal: ABS) en een set L-vormige kunststof strips PP-T 0967 met plakstrip (om de bakjes mee op te sluiten).

  € 23,95 € 25,29
  Gewicht: 0.53 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 19,95 € 21,29
  -€ 1,34
  vakverdeling-voor-gereedsch...

  Lade indeling voor gereedschapskisten d.m.v. stevige kunststof bakken, passende in een lade met binnenmaten 57 x 27 x 5 cm.   Deze set bestaat uit: 1 x bak PP-T 0732 – afm. 75 x 75 x 45 mm. + 4 x bak PP-T 0733 – afm. 150 x 75 x 45 mm. + 3 x bak PP-T 0734 – afm. 150 x 150 x 45 mm. (materiaal: ABS) en een set L-vormige kunststof strips PP-T 0967 met...

  € 19,95 € 21,29
  Gewicht: 0.482 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 9,50
  gereedschapsborden

  Tweedelige papierrolhouder / keukenrolhouder. Eenvoudig aan gereedschapswagen of gereedschapsbord te bevestigen d.m.v. 2 x 3 st. sterke magneten.  Afmetingen per stuk 10 cm. x 13 cm. x 8 cm.  Diameter keuken- / papierrol max. Ø 12 cm.  Diameter ronde knop Ø 34 mm.

  € 9,50
  Gewicht: 0.33 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 4,90
  magnetisch-gereedschap

  Haak met kunststof coating en sterke magneet.  Magneetsterkte 15 kg. (getest op dikwandig materiaal)  Diameter ronde magneetplaat: 85 mm.   

  € 4,90
  Gewicht: 0.522 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 11,90
  magnetisch-gereedschap

  Metalen houder met sterke magneten.  Max. 5 T- sleutels.  Afmetingen: 9 cm breed, 14 cm diep en 13 cm hoog.  Kleur rood, tevens in het zwart leverbaar.

  € 11,90
  Gewicht: 0.542 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 11,90
  gereedschapsborden

  Metalen T-sleutel houder met sterke magneten. Max. 5 T- sleutels. Afmetingen: 9 cm breed, 14 cm diep en 13 cm hoog. Kleur zwart, tevens in het rood leverbaar.

  € 11,90
  Gewicht: 0.542 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 9,90
  magnetisch-gereedschap

  Handige houder voor 9 schroevendraaiers.  Kan eenvoudig aan gereedschapswagen of gereedschapsbord worden bevestigd. d.m.v. 3 sterke magneten.  Afmetingen: 28 x 6,5 x 6 cm. Plaatstalen product met poedercoating, diameters van de schroevendraaiers max: 5 x Ø 10 mm. + 4 x Ø 7 mm.

  € 9,90
  Gewicht: 0.612 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 9,90
  gereedschapsborden

  Handige houder voor 9 schroevendraaiers.  Kan eenvoudig aan gereedschapswagen of gereedschapsbord worden bevestigd. d.m.v. 3 sterke magneten.  Afmetingen: 28 x 6,5 x 6 cm. Plaatstalen product met poedercoating, diameters van de schroevendraaiers max: 5 x Ø 10 mm. + 4 x Ø 7 mm.

  € 9,90
  Gewicht: 0.612 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 9,90
  magnetisch-gereedschap

  Sterke gereedschapshouder met tweezijdige magneten.  Afmetingen: 28,5 x 4,5 x 3 cm. Eenvoudig aan gereedschapswagen of gereedschapsbord te bevestigen d.m.v. sterke magneet.  Maximaal aan te hangen gereedschapsgewicht: 9 kg.  Gewicht: 1060 gram.

  € 9,90
  Gewicht: 1.06 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 6,90
  magnetisch-gereedschap

  Houder voor 1 spuitbus en 2 schroevendraaiers.  Eenvoudig aan gereedschapwagen of gereedschapbord te bevestigen d.m.v. sterke magneten.  Afmetingen: 10 cm breed, 11 cm diep en 13 cm hoog. 

  € 6,90
  Gewicht: 0.604 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 6,90
  gereedschapsborden

  Houder voor 1 spuitbus en 2 schroevendraaiers. Eenvoudig aan gereedschapwagen of gereedschapbord te bevestigen d.m.v. sterke magneet. Afmetingen: 10 cm breed, 11 cm diep en 13 cm hoog.

  € 6,90
  Gewicht: 0.604 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 9,90
  gereedschapsborden

  Houder voor 2 spuitbussen en 5 schroevendraaiers.  Eenvoudig aan gereedschapswagen of gereedschapsbord te bevestigen d.m.v. sterke magneten.  Afmetingen: 21,5 cm breed ,11 cm diep, 13 cm hoog.

  € 9,90
  Gewicht: 1.09 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 9,90
  gereedschapsborden

  Houder voor 2 spuitbussen en 5 schroevendraaiers. Eenvoudig aan gereedschapswagen of gereedschapsbord te bevestigen d.m.v. sterke magneten. Afmetingen: 21,5 cm breed ,11 cm diep, 13 cm hoog.

  € 9,90
  Gewicht: 1.09 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 14,90
  gereedschapsborden

  Houder voor 3 spuitbussen en 7 schroevendraaiers.  Eenvoudig aan gereedschapwagen of gereedschapbord te bevestigen d.m.v. sterke magneten.  Afmetingen: 30 cm breed ,11 cm. diep, 13 cm hoog. 

  € 14,90
  Gewicht: 1.215 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 14,90
  gereedschapsborden

  Houder voor 3 spuitbussen en 7 schroevendraaiers. Eenvoudig aan gereedschapwagen of gereedschapbord te bevestigen d.m.v. sterke magneet. Afmetingen: 30 cm breed ,11 cm. diep, 13 cm hoog.

  € 14,90
  Gewicht: 1.215 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 24,90
  gereedschapsborden

  4 handige metalen bakjes welke eenvoudig aan gereedschapswagen of gereedschapsbord kunnen worden bevestigd d.m.v. magneten.  Afmetingen:  14,5 x 11,5 x 3 cm.  21 x 11,5 x 3 cm.  27 x 11,5 x 3 cm.  31 x 11,5 x 3 cm.  Achterplaat 12 cm hoog met magneten en rubberen bescherming.   

  € 24,90
  Gewicht: 2.952 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 24,90
  accessoires-voor-gereedscha...

  4 handige metalen bakjes welke eenvoudig aan gereedschapswagen of gereedschapsbord kunnen worden bevestigd d.m.v. magneten. Afmetingen: 14,5 x 11,5 x 3 cm. 21 x 11,5 x 3 cm. 27 x 11,5 x 3 cm. 31 x 11,5 x 3 cm. Achterplaat 12 cm hoog met magneten en rubberen bescherming.

  € 24,90
  Gewicht: 2.952 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 369,95
  gereedschapswagens

  Zeer degelijke gereedschapswagen met 6 kogelgelagerde laden. Kleur: rood/zwart. 3 Ondiepe laden met binnen afmetingen: 57 x 40 x 7 cm. 3 Diepe laden met binnen afmetingen:  57 x 40 x 14,5 cm. Ergonomisch gevormde ovale duwboom.

  € 369,95
  Gewicht: 53.3 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 169,95
  gereedschapskisten

  Degelijke gereedschapkist met 4 laden (kogelgelagerd).  Kleur: rood/zwart Centrale ladenblokkering en afsluitbaar d.m.v. sleutel. 3 laden met binnenafmetingen 57 x 26 x 5 cm. 1 lade met binnenafmetingen 57 x 26 x 7,5 cm. Deksel incl. gasveer sluiting.

  € 169,95
  Gewicht: 21.3 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 269,95
  werkplek-samenstellen

  Werkplaatskast met 2 deuren. Kleur grijs / antraciet hamerslag poedercoating. Twee deuren, afsluitbaar d.m.v. sleutel ( levering incl. 2 sleutels ) Incl. 1 verstelbaar legbord afm. 67 x 42 cm. Afmetingen: 68 x 46 x 91 cm. ( B x D x H , buitenmaten ) Effectieve binnenmaten: 75 x 67 cm. ( H x B ) Frontopening met geopende deuren: 70 x 54 cm. ( H x B )

  € 269,95
  Gewicht: 31.9 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 329,95
  werkplek-samenstellen

  Werkplaatskast met 4 laden. Kleur grijs / antraciet hamerslag poedercoating. Afmetingen: 68 x 46 x 91 cm. ( B x D x H , buitenmaten ) Alle laden voorzien van kogellagers en matten.

  € 329,95
  Gewicht: 49.2 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
Toont 1 - 100 van de 197 items

Hoge kwaliteit gereedschapswagens

Tijdens het klussen is het vaak makkelijker om uw gereedschap mee te nemen naar de plek waar u aan het werk bent, dan dat u steeds heen en weer moet lopen. Met een gereedschapswagen van Powerplustools kunt u altijd en overal gemakkelijk uw gereedschap meenemen. Maak van elke plek uw eigen werkplaats. Dankzij de robuuste wielen kunt u gemakkelijk overal de gereedschapswagen kwijt. Nadat de klus geklaard is kunt u eenvoudig de gereedschapswagen in de hoek van de kamer weer opbergen.

Gereedschapswagen met verschillende modules

Natuurlijk heeft niet iedereen dezelfde wensen en behoeften als het aankomt op de invulling van gereedschapswagens. Gelukkig heeft Powerplustools speciaal ontworpen gereedschapsmodules zodat uw gereedschap perfect in de lades past. De lades van de gereedschapswagens zijn tevens voorzien van een "Quick-lock systeem". Door de voorkant van de lade te kantelen kantelen kan deze worden geopend. De gereedschapswagens zijn verkrijgbaar in de kleuren rood, zwart en grijs/antraciet. Heeft u advies nodig bij het uitzoeken van een gereedschapswagen? U kunt altijd in onze showroom terecht, daarnaast helpen wij u ook graag telefonisch verder. 

Gevulde gereedschapswagen

Heeft u gereedschap nodig maar wilt u niet veel kosten maken? Heeft u onze gevulde gereedschapswagens al gezien? De gevulde gereedschapswagens van Powerplustools zijn zodanig gevuld dat u in een keer klaar bent. U hoeft zeer waarschijnlijk geen kosten meer te maken voor andere gereedschappen. Vaak hebben wij verschillende kortingen waardoor u nog voordeliger uit bent. Geen klus is te gek voor u dankzij een gevulde gereedschapswagen van Powerplustools.

Een gereedschapswagen van Powerplustools

Alle gereedschapswagens van Powerplustools zijn van de hoogste kwaliteit. Geniet van uitstekende service, advies op maat en de beste garantie voorwaarden.

De voordelen:

 • Hoge kwaliteit gereedschapswagen
 • Eenvoudig te verplaatsen zowel op de werkplek als in de auto
 • Leverbaar in verschillende soorten, maten en kleuren
 • Behoud het overzicht door verschillende gereedschapsmodules 
 • "Quick-lock" systeem zodat u geen gereedschap verliest

Naast gereedschapwagens met 5, 6, 7, 8 of 9 laden bieden wij een breed assortiment gereedschapskisten en werkplaatskasten aan in diverse kleuren en maten. Robuust uitgevoerde gereedschapswagens met het veilige "Quick-lock" snelsluitsysteem per lade koopt u bij Powerplustools.

Wij geven u graag persoonlijk uitleg over de kwaliteit en scherpe prijzen. U bent van harte welkom in onze showroom in Marum. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact opnemen.

Nieuwsbrief
Copyright © Powerplustools Nederland B.V. - Sitemap   |    Prestashop Webshop - NoviSites
powerplustools.nl wordt beoordeeld met 4.72/5 op basis van 6933 beoordelingen
north