Betaalmogelijkheden

Wij bieden de volgende betaalmogelijkheden:

iDEAL

ideal.gif De meest gekozen betalingsmethode in Nederland: Betalen met uw bankpas via een beveiligde betaalsite. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland.

PayPal

paypal.jpg

Bij ons kunt u ook via PayPal & PayPal Express betalen. Indien u kiest om met PayPal te betalen, wordt u na het bestellen direct doorgestuurd naar de PayPal website.

Creditcard

Bij ons kunt u ook gemakkelijk en veilig betalen met een creditcard. Wij accepteren Master Card, Visa en Maestro. -
Alle transacties met creditcards en betaalpassen worden in rekening gebracht op het verkooppunt

Vooruitbetaling per bank

Indien u ervoor kiest om vooruit te betalen, ontvangt u na het sturen van uw bestelling een bevestiging per e-mail met het rekeningbedrag en onze bankgegevens. Uw bestelling wordt verstuurd zodra uw betaling is ontvangen door ons. Afhankelijk van uw bank kan het 2 - 4 werkdagen duren voordat uw betaling door ons is ontvangen. Let u er alstublieft op om bij het overschrijven het ordernummer te vermelden, alleen zo is een snelle levering mogelijk.

Onze bankgegevens

Bank: Bank: Rabobank West Groningen
IBAN: NL39 RABO 01392 286 91 t.n.v. Powerplustools Ned. B.V.

Voor buitenland betalingen

Bank: Rabobank West Groningen
IBAN NL39 RABO 01392 286 91
Swift (BIC): RABONL2U

Betaling bij afhaling

In onze winkel in Marum kan de consument -- alvorens hij of zij overgaat tot aankoop -- alle producten uitvoerig bekijken en voor zover mogelijk testen, hierna kan er contant of met bankpas / creditcard worden afgerekend.

Op rekening

Rek.jpgVoor bedrijven en instanties bestaat de mogelijkheid om op rekening te kopen met een uiterlijke betalingstermijn van 30 dagen na factuurdatum: ( de besteller dient in dit geval een rechtsgeldige ( schriftelijke ) bestelling te overleggen voorzien van naam van de besteller , het te bestellen product , de prijs en evt. vrachtkosten plus de volledige adresgegevens van het bedrijf of de instantie waarvoor de goederen bestemd zijn . Powerplustools behoud zich het recht voor om in geval van niet duidelijk traceerbare bedrijven en / of instanties een levering op rekening te weigeren.


Voor vragen omtrent betalingsmogelijkheden kunt u tijdens openingstijden telefonisch contact opnemen met ons.

Met vriendelijke groet,

Team Powerplustools Nederland B.V.
Noorderringweg 6 - 9363 TC Marum

Op zichtlocatie aan de A-7 - afslag 32

Tel. +31 (0)594 231040

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur
zaterdag van 09.00 uur tot 13.00 uur

info@powerplustools.nl


Nieuwsbrief
Copyright © Powerplustools Nederland B.V. - Sitemap   |    Prestashop Webshop - NoviSites
powerplustools.nl wordt beoordeeld met 4.72/5 op basis van 6933 beoordelingen
north