Motor Er zijn 109 producten

Motorfiets benodigdheden koopt u veilig online. Motor gereedschap, een paddockstand (voor Honda, Suzuki, Kawasaki, BMW, Yamaha, Ducati of Triumph), een inrijklem/parkeerklem voor motorfietsen, spanbanden, accessoires voor motoren, motorfietsheftafels en motorliften. Alles staat online. Powerplustools is de specialist op motorgebied!


 • Heftafels / Motorliften

  Heftafels motor en motorlift bestellen doet u gewoon online op Powerplustools! Voor elk type motorfiets bestelt u hier voordelig online een heftafel motor. U kunt hier verschillende types motorliften bestellen. Om een zware motorfiets op werkhoogte te krijgen, zijn onze pneumatische en hydraulische heftafels en motorliften voor u onmisbaar. Bent u motorfiets reparateur of professioneel in motorfietsonderhoud? Wij bieden u technisch geavanceerde heftafels motor. Een motorlift bestellen doet u voordelig via Powertools. Bekijk hier de actuele collectie heftafels om voor u een passende motorlift te bestellen:

  Heftafels motor en motorlift bestellen met accessoires

  Welke heftafel voor u geschikt is, ontdekt u bij de productspecificaties op Powerplustools in de categorie heftafels/motorliften. De specificaties geven afmetingen van de heftafels motor en motorliften, de techniek, de werkhoogte-mogelijkheden en de belastbaarheid weer. U kunt ook een extra brede heftafel of motorlift bestellen. Dit kan handig zijn wanneer u aan de motorfiets in ligstand wilt sleutelen. Tegelijk bij het motorlift bestellen, bestelt u hier praktische kleine accessoires zoals spanbanden, inrijklemmen, transportklemmen of oliebakjes.

  Pneumatische en hydraulische heftafel motor en/of motorlift bestellen

  Pneumatische en hydraulische heftafels motor zijn makkelijk te bedienen met de voet via een voetpedaal. In onze categorie heftafels/motorliften treft u liften aan voor bromfietsen en scooters en voor zware motorfietsen. De heftafels motor zijn uitgevoerd in een zwarte of rode kleur. U kunt deze zware geavanceerde heftafels en motorlift bestellen met 5 jaar Powerplustools garantie.

  Motorlift bestellen naar type fiets met motor

  Onze collectie heftafels motor omvat ondermeer:

  • Pneumatische en hydraulische heftafels motor voor motorfiets met voetpedaal
  • Pneumatische en hydraulische heftafels motor/zwenklift met inrijwielklem
  • Motorliften hydraulisch voor motor
  • Heftafels voor bromfiets of scooter hydraulisch

  Heftafels of een motorlift bestellen doet u naar uw persoonlijke voorkeur. U kunt hier zwarte of rode heftafels motor of motorliften te bestellen. Let bij uw keuze voor een motorlift op uw doelobject. Het model van uw motor of fiets met motor. Let ook op de afmetingen van de heftafels motor en de belastbaarheid in kilos gewicht. Heftafels motor of Motorlift bestellen, regelt u hier zelf online via Powerplustools. Wij geven u graag advies en u kunt een offerte aanvragen. Denkt u erover om één van onze heftafels motor of motorliften te bestellen, of een offerte aan te vragen? U kunt hier ook gelijk een motorlift bestellen op Powerplustools.nl, want dan profiteert u direct van ons voordelige aanbod heftafels pneumatisch en hydraulisch en van een snelle levering. Succes met hier een motorlift bestellen!

  Werken op de juiste werkhoogte met een Powerplustools heftafel voor uw motor !

  Powerplustools produceert al vele jaren in eigen beheer, conform de Europese machinerichtlijn, kwalitatief uitstekende hydraulische en pneumatische heftafels voor de motorfiets en wij geven hierop dan ook 5 jaar garantie. Uiteraard wordt iedere lift geleverd inclusief CE certificaat. Voor het onderhoud, schoonmaken of poetsen van uw motorfiets is zo’n heftafel een ideaal hulpmiddel. Wij leveren zowel schaarliften als zwenkliften, de hydraulische types met voetbediening en de hydraulisch & pneumatische tafels met zowel voetbediening als aansluitbaar aan een compressor. De schaarlift PP-T 0331 werkt volledig pneumatisch.

  De meeste van onze heftafels zijn verrijdbaar en de niet verrijdbare schaarheftafel PP-T 0332 is met zijn stabiele vlakke frame weer uitermate geschikt voor inbouw in de vloer.

  Voor een advies op maat kunt u telefonisch of per mail contact opnemen, tevens bent u 6 dagen per week van harte welkom in onze showroom in Marum.

 • Wielklemmen

  Powerplustools levert diverse soorten inrijklemmen om een motorfiets, scooter of bromfiets gemakkelijk en veilig te kunnen vervoeren in een bus of op een aanhangwagen. Het meest veelzijdig zijn de inrijklemmen met gepatenteerd kiep/knijp-systeem, de brede uitvoering voor moderne motorfietsen met brede banden en straatprofiel en de met rubber beklede versie voor motorfietsen met smalle banden zoals oldtimers / klassiekers.

  Om veilig een paddockstand te kunnen gebruiken is een inrijwielklem een perfect hulpmiddel, in onze showroom in Marum kunt u met de daar aanwezige motorfietsen of uw eigen motor de verschillende mogelijkheden uitproberen. U bent van harte welkom. 

 • Motor diversen

  In de categorie motor diversen vindt u enige handige gereedschappen voor het onderhoud van uw motorfiets zoals een balanceerapparaat voor het in balans brengen van wielen d.m.v. statisch balanceren.

 • Paddockstands

  Een handige paddockstand van Powerplustools

  U rijdt al een tijd motor of u heeft er net een aangeschaft. Als u uw motorfiets in uw garage stalt, zet u hem waarschijnlijk op zijn standaard. Daarbij staat uw motor altijd enigszins schuin. Hierdoor neemt hij wel meer plaats in. Als u uw motorfiets op een paddockstand zet, kunt u hem in uw garage kwijt in een perfect horizontale richting. Een paddockstand is stevig, stabiel en verrijdbaar. Daarnaast heeft een motor paddock nog meer voordelen.

  De voordelen van een paddockstand

  Op een paddockstand neemt uw motor niet alleen minder ruimte in, maar staat hij ook veel stabieler. Uw motor plaatst u gemakkelijk zelf op uw motor paddock, waarbij ofwel het voorwiel ofwel het achterwiel van de grond komt. Hierdoor kunt u veel beter sleutelen aan uw wielen of uw motorketting. Als u uw remsystemen wilt onderhouden, is het noodzakelijk dat uw motorfiets stabiel en stevig staat en u overal bij kunt. Dat is nou precies een grote meerwaarde van een paddockstand. Een motor paddock is bovendien verrijdbaar, dus als u merkt dat u te weinig ruimte heeft om te sleutelen, verplaatst u uw motor snel en eenvoudig.

  Betere veiligheid voor uw motor met paddock

  De paddockstands die Powerplustools levert, zijn gemaakt van hoogwaardig metaal en hebben slijtvaste en goed rollende wielen. Een motor paddock van Powerplustools weegt slechts een paar kg en is makkelijk te hanteren. U kunt kiezen voor een paddockstand voor uw voorwiel of een motor paddock voor uw achterwiel. Kiest u voor een paddockstand voor uw achterwiel, dan bevestigt u hem aan de bobbins of aan de achterbrug. Heeft u meerdere motoren, bestelt u dan zeker een paddockstand die in breedte te verstellen is. Wilt u dat uw motor geheel van de grond komt, combineert u dan een motor paddock voor uw achterwiel met een paddockstand voor uw voorwiel. Plaatst u uw motor met het achterwiel op een motor paddock, dan is een inrijwielklem aan te bevelen. Naast motor paddocks met dubbelzijdige ophanging levert Powerplustools ook motor paddocks met enkelzijdige ophanging.

  Online uw motor paddock bestellen

  Heeft u de paddockstand van uw voorkeur gevonden, dan kunt u hem snel en eenvoudig online bestellen bij Powerplustools. Mocht het zo zijn dat u niet precies weet welke motor paddock voor uw motor geschikt is, neemt u dan contact op met de deskundige adviseurs. Zij kunnen uw uitleggen welke motor paddock past bij het merk en type motor dat u rijdt en ook of u nog extra tools nodig hebt om veilig te werken met uw paddockstand.

  Voor iedere motorfiets hebben wij een paddockstand die perfect past en waarop de motor stabiel staat. Of u nu een Honda, Suzuki, BMW, Yamaha, Ducati, Triumph , MV Agusta , Buell , Voxan of een Kawasaki motorfiets bezit. Wij hebben de juiste motorbok voor u. Ook hebben wij bijpassende bobbins en specifieke paddockstands voor het liften van de motor via de voorvork of het balhoofd in het assortiment. U kunt ons bellen of langs komen voor advies op maat. Om veilig een paddock stand voor het achterwiel te kunnen plaatsen is een inrijwielklem een ideaal hulpmiddel. In onze showroom te Marum kunt u met de daar beschikbare motoren of met uw eigen motor de verschillende mogelijkheden eens uit komen proberen. Wij zijn u graag van dienst.

 • Spanbanden

  Om een motorfiets of andere lading vast te zetten op een aanhangwagen of in een bus zijn de diverse trek- en spanbanden ook wel sjorbanden genoemd van Powerplustools uitstekend te gebruiken. Met het ratelsysteem zet u eenvoudig de last extra stevig vast. Als u de trekbanden van powerplustools in combinatie met een inrijklem gebruikt staat uw motorfiets gegarandeerd muurvast. De spanbanden zijn leverbaar in verschillende lengtes. Zeer handig in het gebruiken is de spanband / tie-downn voor stuurmontage. De zachte stof van de tankbescherming van deze stuurharnas voorkomt krassen op uw motor. In onze showroom te Marum kunt u met de daar beschikbare motoren of met uw eigen motorfiets de verschillende mogelijkheden uit komen proberen. Wij zijn u graag van dienst.

 • Bandenlepels – Bandenlichters

  Een uitgebreid assortiment bandenlichters om uw motor- en autobanden te wisselen. De bandenlepels zijn leverbaar van 25 cm tot en met 70 cm lang. Met het gebruik van velgbeschermers voorkomt u beschadigingen aan de velgen tijdens het (de)monteren van een band. Wij adviseren u graag welk type bandenlichter het beste voor uw motor of auto te gebruiken is. Voor advies op maat kunt u in onze showroom terecht bij de collega's van Powerplustools of u kunt telefonisch contact opnemen.

per pagina
 • € 69,-
  wielklemmen

  Inrijwielklem / parkeer stander / transportklem voor het veilig vervoeren en parkeren van motorfietsen. Met gepatenteerd kiep/knijpsysteem. Kan eenvoudig op aanhanger of in voertuig worden gemonteerd.  Geschikt voor bandenbreedte van 110 mm tot 150 mm en wielen van 16" tot en met 19".  Kleur rood, tevens in het zwart leverbaar voor het veilig vervoeren en...

  € 69,-
  Gewicht: 14 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 69,-
  wielklemmen

  Inrijwielklem / parkeer stander voor het veilig vervoeren van motorfietsen.  Met gepatenteerd kiep/knijpsysteem. Kan eenvoudig op aanhanger of in voertuig worden gemonteerd. Geschikt voor bandenbreedte van 110 mm tot 150 mm en wielen van 16" tot en met 19".  Kleur zwart, tevens in het rood leverbaar

  € 69,-
  Gewicht: 14 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 79,-
  wielklemmen

  Inrijwielklem speciaal voor smalle banden zoals crossbanden en oldtimerwielen.  Met gepatenteerd kiep/knijpsysteem. Kan eenvoudig op een aanhanger of in een voertuig worden gemonteerd. Geschikt voor een bandenbreedte van 90 mm tot 120 mm en wielen van 16" tot en met 21". 

  € 79,-
  Gewicht: 14.3 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 79,-
  motor

  Inrijwielklem speciaal voor smalle banden zoals crossbanden en oldtimerwielen. Met gepatenteerd kiep/knijpsysteem. Kan eenvoudig op een aanhanger of in een voertuig worden gemonteerd. Geschikt voor een bandenbreedte van 90 mm tot 120 mm en wielen van 16" tot en met 21". 

  € 79,-
  Gewicht: 14.3 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 79,95
  heftafels-motorliften

  Originele Powerplustools minilift voor motorfietsen.  Als vlak hefplateau te gebruiken en met de meegeleverde adapters ook zeer geschikt voor het liften van een buisframe ( Harley e.d.).  Een degelijk en beproefd product welke wij al jarenlang in eigen regie produceren. Voor voertuigen tot max. 500 kg.  Geharde draadspindel voorzien van trapeziumdraad. 5...

  € 79,95
  Gewicht: 16 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 59,-
  heftafels-motorliften

  Uw motorfiets met buizenframe verrijden met deze trolley met 4 zwenkwielen ontwikkeld voor onze schaarlift PP-T 0327. Totale afmetingen 55 x 42 cm. Afmeting bodemplaat 55 x 17,5 cm. Materiaaldikte: 5 mm. Max. capaciteit: 400 kg. Afm. zwenkwielen Ø 55 mm. x 35 mm. Bodemspeling: 1,5 cm. ( vrije ruimte onder de trolley onbelast ) Incl. 4 sleufgaten 45 mm x 7...

  € 59,-
  Gewicht: 8.8 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 1,95 € 3,90
  -€ 1,95
  motor-diversen

  Set van 8 plakloodjes voor het uitbalanceren van motorfietswielen.  4 stuks van 5 gram en 4 stuks van 10 gram op (plak) strip.  Afmetingen 5 gram plaklood: 13 x 19 mm. Afmetingen 10 gram plaklood: 25 x 19 mm. Materiaal: gegalvaniseerd staal.

  € 1,95 € 3,90
  Gewicht: 0.06 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 17,50
  wielklemmen

  Stevige wielklem voor het vervoeren van fietsen of lichte bromfietsen op aanhangwagen of in bus. Kan eenvoudig worden vastgezet d.m.v. 3 montagegaten van Ø 6 mm. Materiaal: staal met hoogwaardige poedercoating. Buisdiameter: Ø 22 mm. Max. bandbreedte: 50 mm. Totale hoogte: 230 mm. Totale lengte: 310 mm. Totale breedte buitenkant gemeten: 100 mm.

  € 17,50
  Gewicht: 1.55 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 18,50
  wielklemmen

  Stevige wielklem voor het vervoeren van crossmotoren, scooters, bromfietsen of lichte motorfietsen op aanhangwagen of in bus. Kan eenvoudig worden vastgezet d.m.v. 3 montagegaten van Ø 6 mm. Materiaal: staal met hoogwaardige poedercoating. Buisdiameter: Ø 22 mm. Max. bandbreedte: 95 mm. Totale hoogte: 230 mm. Totale lengte: 310 mm. Totale breedte...

  € 18,50
  Gewicht: 1.59 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 18,95
  wielklemmen

  Stevige wielklem voor het vervoeren van motorfietsen op aanhangwagen of in bus. Kan eenvoudig worden vastgezet d.m.v. 3 montagegaten van Ø 6 mm. Materiaal: staal met hoogwaardige poedercoating. Buisdiameter: Ø 22 mm. Max. bandbreedte: 125 mm. Totale hoogte: 230 mm. Totale lengte: 310 mm. Totale breedte buitenkant gemeten: 175 mm.

  € 18,95
  Gewicht: 1.655 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 19,50
  wielklemmen

  Stevige wielklem voor het vervoeren van scooters, bromfietsen of lichte motorfietsen op aanhangwagen of in bus. Kan eenvoudig worden vastgezet d.m.v. 3 montagegaten van Ø 6 mm. Materiaal: staal met hoogwaardige poedercoating. Buisdiameter: Ø 22 mm. Max. bandbreedte: 155 mm. Totale hoogte: 230 mm. Totale lengte: 310 mm. Totale breedte buitenkant gemeten:...

  € 19,50
  Gewicht: 1.66 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 29,50
  motor-diversen

  Productcode PP-T 1025.  Set van 2 stuks in hoogte verstelbare steunpoten voor o.a. oprijplaten PP-T 0399 , 0986 , 0987 en 0988.  Te monteren op de bout van het scharnier van de oprijplaat.  In hoogte verstelbaar van 28 tot 45,5 cm.  Inclusief bouten, ringen en moeren. 

  € 29,50
  Gewicht: 1.15 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 4,95
  spanbanden

  Handige nylon spanband met zelfborgende gesp en twee metalen haken.  Lengte: 180 cm ( van haak tot haak).  Breedte: 2,5 cm.  Capaciteit: 250 kg.

  € 4,95
  Gewicht: 0.338 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 8,50 € 9,90
  -€ 1,40
  spanbanden

  Handige set (2 stuks) nylon spanbanden / trekbanden met zelfborgende gesp en twee metalen haken. Lengte: 180 cm ( van haak tot haak). Breedte: 2,5 cm. Capaciteit: 250 kg. Materiaal: Nylon. Kleur: rood.

  € 8,50 € 9,90
  Gewicht: 0.665 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 8,95
  spanbanden

  Set spanbanden/sjorbanden met ratelsysteem en ijzeren haken ( incl. kunststofbescherming).  Lengte sjordeel: 475 cm.  Lengte rateldeel: 38 cm.  Breedte 25 mm.  Sterkte: 350 daN.  100 % polyester.  Vervaardigd volgens norm: EG machinerichtlijn 89/392/EEG. NEN-EN 12195-2: 2000 

  € 8,95
  Gewicht: 0.898 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 12,95 € 19,95
  -€ 7,-
  spanbanden

  3 delige spanbandenset die speciaal ontwikkeld is voor het vervoer van motorfietsen.  De 'turn around lus' kan aan verchroomde of gelakte delen van de motorfiets worden bevestigd waarbij de lus bij het aanspannen als een soort stropdasje spant.  Deze set bestaat uit 3 delen: 1 deel met een lus en een lange band, 1 deel met een lus en een ratel en 1 deel...

  € 12,95 € 19,95
  Gewicht: 0.822 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 16,95
  spanbanden

  Set van 2 stuks spanbanden / sjorbanden.  Handig voor bijvoorbeeld het vastzetten van cross-, enduro- en trialmotoren op een aanhanger e.d.  Effectieve lengte inclusief haken 175 cm.  Extra breed: 4 cm.  Capaciteit: max 500 kg. 

  € 16,95
  Gewicht: 0.98 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 17,50
  spanbanden

  Unieke stuurharnas spanband / tie-down met zachte tankbeschermer waarmee de motorfiets aan de handvaten vastgezet kan worden.  Uit te breiden met een ratelspanband of een trekband door middel van montage aan de lussen.  Totale spanbandlengte 150 cm waarvan 50 cm tankbescherming.  Spanbandbreedte: 5 cm.  Grote stuurlussen met een diameter van 10 cm....

  € 17,50
  Gewicht: 0.348 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 1,95
  spanbanden

  Losse spanband met dubbele lus die speciaal ontwikkeld is voor het vervoer van motorfietsen.  De 'turn around lus' kan aan verchroomde of gelakte delen van de motorfiets worden bevestigd waarbij de lus bij het aanspannen als een soort stropdasje spant.  Breedte: 38 mm Lengte: 30 cm daN: 350 Tevens leverbaar in een lengte van 60 cm - bestelnr. PP-T 1570 

  € 1,95
  Gewicht: 0.034 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 8,75
  spanbanden

  Set van 5 stuks losse spanbanden met dubbele lus die speciaal ontwikkeld is voor het vervoer van motorfietsen.  De 'turn around lus' kan aan verchroomde of gelakte delen van de motorfiets worden bevestigd waarbij de lus bij het aanspannen als een soort stropdasje spant.  Breedte: 38 mm Lengte: 30 cm daN: 350 Prijsvoordeel set 5 st. € 1,--

  € 8,75
  Gewicht: 0.17 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 15,50 € 19,50
  -€ 4,-
  spanbanden

  Set van 10 stuks losse spanbanden met dubbele lus die speciaal ontwikkeld is voor het vervoer van motorfietsen.  De 'turn around lus' kan aan verchroomde of gelakte delen van de motorfiets worden bevestigd waarbij de lus bij het aanspannen als een soort stropdasje spant.  Breedte: 38 mm Lengte: 30 cm daN: 350 Tevens los per stuk en ook leverbaar in...

  € 15,50 € 19,50
  Gewicht: 0.34 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 3,95
  spanbanden

  Losse spanband met dubbele lus die speciaal ontwikkeld is voor het vervoer van motorfietsen.  De 'turn around lus' kan aan verchroomde of gelakte delen van de motorfiets worden bevestigd waarbij de lus bij het aanspannen als een soort stropdasje spant.  Breedte: 38 mm Lengte: 60 cm daN: 350 Tevens leverbaar in een lengte van 30 cm - bestelnr. PP-T 1569

  € 3,95
  Gewicht: 0.058 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 17,50 € 19,75
  -€ 2,25
  spanbanden

  Set van 5 stuks losse spanbanden met dubbele lus die speciaal ontwikkeld is voor het vervoer van motorfietsen.  De 'turn around lus' kan aan verchroomde of gelakte delen van de motorfiets worden bevestigd waarbij de lus bij het aanspannen als een soort stropdasje spant.  Breedte: 38 mm Lengte: 60 cm daN: 350 Prijsvoordeel set 5 st. € 2,25

  € 17,50 € 19,75
  Gewicht: 0.29 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 27,50 € 39,50
  -€ 12,-
  spanbanden

  Set van 10 stuks losse spanbanden met dubbele lus die speciaal ontwikkeld is voor het vervoer van motorfietsen.  De 'turn around lus' kan aan verchroomde of gelakte delen van de motorfiets worden bevestigd waarbij de lus bij het aanspannen als een soort stropdasje spant.  Breedte: 38 mm Lengte: 60 cm daN: 350 Tevens los per stuk en ook leverbaar in...

  € 27,50 € 39,50
  Gewicht: 0.58 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 3,95
  bandenlepels-bandenlichters

  Extra sterke bandenlichter voor het monteren en demonteren van motorbanden. Lengte: 250 mm.  Breedte: 20 mm. Materiaal: 65 # mangaanstaal - gehard en verchroomd. Tevens leverbaar in andere lengtematen en voordeelcombinaties.    

  € 3,95
  Gewicht: 0.17 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 11,99
  motor

  Set van 2 stuks extra sterke bandenlichters voor het monteren en demonteren van motorbanden. Lengte: 250 mm.  Breedte: 20 mm. Materiaal: 65 # mangaanstaal - gehard en verchroomd. Plus een set van stuks velgbeschermers van flexibel kunststof met een lengte van 14,5 cm.  Met het gebruik van velgbeschermers voorkomt u beschadigingen aan de velgen tijdens het...

  € 11,99
  Gewicht: 0.418 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 4,95
  bandenlepels-bandenlichters

  Extra sterke bandenlichter voor het monteren en demonteren van motorbanden. Lengte: 300 mm.  Breedte: 20 mm. Materiaal: 65 # mangaanstaal - gehard en verchroomd. Tevens leverbaar in andere lengtematen en voordeelcombinaties.

  € 4,95
  Gewicht: 0.204 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 13,99
  bandenlepels-bandenlichters

  Set van 2 stuks extra sterke bandenlichters voor het monteren en demonteren van motorbanden. Lengte: 300 mm.  Breedte: 20 mm. Materiaal: 65 # mangaanstaal - gehard en verchroomd. Plus een set van stuks velgbeschermers van flexibel kunststof met een lengte van 14,5 cm.  Met het gebruik van velgbeschermers voorkomt u beschadigingen aan de velgen tijdens het...

  € 13,99
  Gewicht: 0.482 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 5,95
  bandenlepels-bandenlichters

  Extra sterke bandenlichter voor het monteren en demonteren van motorbanden. Lengte: 350 mm.  Breedte: 20 mm. Materiaal: 65 # mangaanstaal - gehard en verchroomd. Leverbaar in diverse lengtematen en voordeelcombinaties.

  € 5,95
  Gewicht: 0.246 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 15,99
  motor

  Set van 2 stuks extra sterke bandenlichters voor het monteren en demonteren van motorbanden. Lengte: 350 mm.  Breedte: 20 mm. Materiaal: 65 # mangaanstaal - gehard en verchroomd. Plus een set van stuks velgbeschermers van flexibel kunststof met een lengte van 14,5 cm.  Met het gebruik van velgbeschermers voorkomt u beschadigingen aan de velgen tijdens het...

  € 15,99
  Gewicht: 0.57 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 6,95
  bandenlepels-bandenlichters

  Extra sterke bandenlichter voor het monteren en demonteren van motor- en autobanden. Lengte: 400 mm.  Breedte: 25 mm. Materiaal: 65 # mangaanstaal - gehard en verchroomd. Tevens leverbaar in andere lengtematen en voordeelcombinaties.

  € 6,95
  Gewicht: 0.538 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 17,99
  bandenlepels-bandenlichters

  Set van 2 stuks extra sterke bandenlichters voor het monteren en demonteren van motor- en autobanden. Lengte: 400 mm.  Breedte: 25 mm. Materiaal: 65 # mangaanstaal - gehard en verchroomd. Plus een set van stuks velgbeschermers van flexibel kunststof met een lengte van 14,5 cm.  Met het gebruik van velgbeschermers voorkomt u beschadigingen aan de velgen...

  € 17,99
  Gewicht: 1.154 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 8,95
  bandenlepels-bandenlichters

  Extra sterke bandenlichter voor het monteren en demonteren van motor- en autobanden. Lengte: 500 mm.  Breedte: 25 mm. Materiaal: 65 # mangaanstaal - gehard en verchroomd. Tevens leverbaar in andere lengtematen en voordeelcombinaties.

  € 8,95
  Gewicht: 0.666 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 21,99
  bandenlepels-bandenlichters

  Set van 2 stuks extra sterke bandenlichters voor het monteren en demonteren van motor- en autobanden. Lengte: 500 mm.  Breedte: 25 mm. Materiaal: 65 # mangaanstaal - gehard en verchroomd. Plus een set van stuks velgbeschermers van flexibel kunststof met een lengte van 14,5 cm.  Met het gebruik van velgbeschermers voorkomt u beschadigingen aan de velgen...

  € 21,99
  Gewicht: 1.41 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 9,95
  bandenlepels-bandenlichters

  Extra sterke bandenlichter voor het monteren en demonteren van motor- en autobanden. Lengte: 600 mm.  Breedte: 33 mm. Materiaal: 65 # mangaanstaal - gehard en verchroomd Tevens leverbaar in andere lengtematen en voordeelcombinaties.

  € 9,95
  Gewicht: 1.16 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 23,99
  bandenlepels-bandenlichters

  Set van 2 stuks extra sterke bandenlichters voor het monteren en demonteren van motor- en autobanden. Lengte: 600 mm.  Breedte: 33 mm. Materiaal: 65 # mangaanstaal - gehard en verchroomd. Plus een set van stuks velgbeschermers van flexibel kunststof met een lengte van 14,5 cm.  Met het gebruik van velgbeschermers voorkomt u beschadigingen aan de velgen...

  € 23,99
  Gewicht: 2.398 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 12,95
  bandenlepels-bandenlichters

  Extra sterke bandenlichter voor het monteren en demonteren van motor- en autobanden. Lengte: 700 mm.  Breedte: 33 mm. Materiaal: staal. Tevens leverbaar in andere lengtematen en voordeelcombinaties.

  € 12,95
  Gewicht: 1.43 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 29,99
  bandenlepels-bandenlichters

  Set van 2 stuks extra sterke bandenlichters voor het monteren en demonteren van motor- en autobanden. Lengte: 700 mm.  Breedte: 33 mm. Materiaal: # 65 mangaanstaal. - gehard en verchroomd Plus een set van stuks velgbeschermers van flexibel kunststof met een lengte van 14,5 cm.  Met het gebruik van velgbeschermers voorkomt u beschadigingen aan de velgen...

  € 29,99
  Gewicht: 2.938 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 4,95
  motor-diversen

  Set van 2 velgbeschermers.  Ideaal beschermmiddel bij het wisselen van uw banden met gebruik van bandenlepels.  Door het gebruik van de velgbeschermers voorkomt u beschadigingen aan de velgen tijdens het (de)monteren van een band.  Flexibel kunststof met een lengte van 14,5 cm.  Van € 5,95 voor € 4,95.

  € 4,95
  Gewicht: 0.078 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 369,-
  heftafels-motorliften

  Handige heftafel voor bromfietsen en scooters.  Tafelafmetingen: 134 x 49 cm. + oprijplaat 85 x 49 cm.  Minimale hoogte: 20 cm.  Maximale hoogte: 75 cm.  Maximale capaciteit van de pomp is 350 kg. Deze heftafel.( eigen gewicht 95 kg.) is geconstrueerd voor bromfietsen, trial motorfietsen e.d. tot een gewicht van 100 kg en is niet geschikt voor zwaardere...

  € 369,-
  Gewicht: 109 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 599,-
  heftafels-motorliften

  Motorfiets heftafel hydraulisch bedienbaar tot 454 kg ( CE nummer CE-C-0612-16-102-06-5A ) met 5 jaar garantie.  Powerplustools heeft van dit type reeds meer dan 4000 st. verkocht in Europa !  Verrijdbaar op sterke stalen wielen.  Kleur: zwart. Tevens in het rood leverbaar. Tafelafmeting 220 x 68 cm.  Inclusief standaard wielklem, spanbanden en 4 U-haken. 

  € 599,-
  Gewicht: 156 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 599,-
  heftafels-motorliften

  Motorfiets heftafel hydraulisch bedienbaar tot 454 kg ( CE nummer CE-C-0612-16-102-06-5A ) met 5 jaar garantie.  Powerplustools heeft van dit type reeds meer dan 4000 stuks verkocht in Europa!  Verrijdbaar op sterke stalen wielen.  Kleur: rood. Tevens in het zwart leverbaar. Tafelafmeting 220 x 68 cm.  Inclusief standaard wielklem, spanbanden en 4 U-haken.

  € 599,-
  Gewicht: 156 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 599,-
  heftafels-motorliften

  Combinatie voordeel met deze set:  Motorfietsheftafel PP-T 0309S inclusief transportklem / inrijklem PP-T 0377S.  Powerplustools heeft van dit type hefbrug reeds meer dan 4000 st. verkocht in Europa ! Capaciteit 454 kg.  Verrijdbaar.  Min. hoogte 18 cm. Max. hoogte 76 cm.  Tafelafmetingen: 220 x 68 cm. ( + oprijplaat 65 x 68 cm ). Kleur: zwart. Tevens in...

  € 599,-
  Gewicht: 156 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 599,-
  heftafels-motorliften

  Combinatie voordeel met deze set:  Motorfietsheftafel PP-T 0309 inclusief transportklem / inrijklem PP-T 0377.  Powerplustools heeft van dit type hefbrug reeds meer dan 4000 st. verkocht in Europa ! Capaciteit 454 kg.  Verrijdbaar.  Min. hoogte 18 cm. Max. hoogte 76 cm.  Tafelafmetingen: 220 x 68 cm. ( + oprijplaat 65 x 68 cm ). Kleur: rood. Tevens in het...

  € 599,-
  Gewicht: 156 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 699,-
  heftafels-motorliften

  Motorfiets heftafel / zwenklift ( CE nummer CE-C-0612-16-102-01-5A ) met 5 jaar garantie.  Hydraulisch en pneumatisch (op perslucht) bedienbaar. Verrijdbaar.  Belastbaarheid: 454 kg.  Afmetingen: tafel: 220 x 68 cm + oprijplaat 65 x 68 cm Minimale hoogte: 18 cm. Maximale hoogte: 76 cm.

  € 699,-
  Gewicht: 160 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 699,-
  heftafels-motorliften

  Motorfiets heftafel / zwenklift ( CE nummer CE-C-0612-16-102-01-5A ) met 5 jaar garantie.  Hydraulisch en pneumatisch (op lucht) bedienbaar.  Verrijdbaar.  Belastbaarheid: 454 kg.  Afmetingen: tafel: 220 x 68 cm + oprijplaat 65 x 68 cm Kleur: rood, tevens in het zwart leverbaar.

  € 699,-
  Gewicht: 160 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 699,-
  heftafels-motorliften

  Motorfiets heftafel / zwenklift ( CE nummer CE-C-0612-16-102-01-5A ) met 5 jaar garantie.  Inclusief transportklem / inrijklem PP-T 0377S. De heftafel is hydraulisch en pneumatisch (op perslucht) bedienbaar.  Verrijdbaar.  Belastbaarheid: 454 kg.  Afmetingen: tafel: 220 x 68 cm + oprijplaat 65 x 68 cm

  € 699,-
  Gewicht: 160 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 699,-
  heftafels-motorliften

  Motorfiets heftafel / zwenklift ( CE nummer CE-C-0612-16-102-01-5A ) met 5 jaar garantie.  Hydraulisch en pneumatisch bedienbaar.  Met inrijwielklem PP-T 0377.  Verrijdbaar.  Belastbaarheid: 454 kg.  Afmetingen: tafel: 220 x 68 cm + oprijplaat 65 x 68 cm.

  € 699,-
  Gewicht: 160 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 669,-
  heftafels-motorliften

  Brede motorfietsheftafel PP-T 0309CS ( CE nummer CE-C-0612-16-102-06-5A ).  Tafelafm. 220 x 80 cm. ( + oprijplaat 65 x 68 cm.).  Verrijdbaar.  Cap. max. 454 kg.  Min. hoogte 18 cm max hoogte 76 cm.  Kleur zwart, tevens in het rood leverbaar Incl. voorwielklem met velgbescherming (PP-T 0328S)

  € 669,-
  Gewicht: 166 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 669,-
  heftafels-motorliften

  Brede motorfietsheftafel PP-T 0309CS ( CE nummer CE-C-0612-16-102-06-5A ) met inrijwielklem PP-T 0377S.  Tafelafm. 220 x 80 cm. ( + oprijplaat 65 x 68 cm.).  Verrijdbaar.  Cap. max. 454 kg.  Min. hoogte 18 cm max hoogte 76 cm.  Kleur zwart, tevens in het rood leverbaar

  € 669,-
  Gewicht: 166 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 799,-
  heftafels-motorliften

  Motorfiets heftafel ( CE nummer CE-C-0612-16-102-02-5A ) met 5 jaar garantie.  Volledig pneumatisch(lucht) bedienbaar met handig voetpedaal.  Belastbaarheid: 454 kg.  Afmetingen: tafel: 200 x 61 cm + oprijplaat 55 x 61 cm. Minimale hoogte: 18 cm. Maximale hoogte: 86 cm. Kleur zwart, tevens in het rood leverbaar.

  € 799,-
  Gewicht: 164 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 799,-
  heftafels-motorliften

  Motorfiets heftafel ( CE nummer CE-C-0612-16-102-02-5A ) met 5 jaar garantie.  Volledig pneumatisch(lucht) bedienbaar met handig voetpedaal.  Belastbaarheid: 454 kg.  Afmetingen: tafel: 200 x 61 cm + oprijplaat 55 x 61 cm. Minimale hoogte: 18 cm. Maximale hoogte: 86 cm. Kleur rood, tevens in het zwart leverbaar.

  € 799,-
  Gewicht: 164 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 869,-
  heftafels-motorliften

  Combinatievoordeel met deze set:  Motorfiets heftafel met verlengset en 5 jaar garantie. ( CE nummer CE-C-0612-16-102-02-5A ).  Volledig pneumatisch(lucht) bedienbaar met handig voetpedaal.  Belastbaarheid: 454 kg.  Afmetingen: tafel: 200 x 61 cm + oprijplaat 55 x 61 cm.  Totale lengte met verlengset: 240 cm. 

  € 869,-
  Gewicht: 173 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 799,-
  heftafels-motorliften

  Motorfiets heftafel ( CE nummer CE-C-0612-16-102-02-5A ) met 5 jaar garantie.  Volledig pneumatisch(lucht) bedienbaar met handig voetpedaal.  Met inrijwielklem PP-T 0377S. Belastbaarheid: 454 kg.  Afmetingen: tafel: 200 x 61 cm + oprijplaat 55 x 61 cm. Minimale hoogte: 18 cm. Maximale hoogte: 86 cm. Kleur zwart, tevens in het rood leverbaar.

  € 799,-
  Gewicht: 164 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 899,-
  heftafels-motorliften

  Heftafel schaarliftmodel voor motorfiets ( CE nummer CE-C-0612-16-102-03-5A ) met 5 jaar garantie.  Hydraulisch (Voetbediening) en Pneumatisch (aansluitbaar aan compressor) bedienbaar.  Belastbaarheid maximaal: 680 kg.  Afmetingen: tafel: 200 x 71 cm + oprijplaat 55 x 71 cm. Kleur: zwart ( ook in rood leverbaar ) 

  € 899,-
  Gewicht: 209 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 799,-
  heftafels-motorliften

  Motorfiets heftafel ( CE nummer CE-C-0612-16-102-02-5A ) met 5 jaar garantie.  Volledig pneumatisch(lucht) bedienbaar met handig voetpedaal.  Met inrijwielklem PP-T 0377. Belastbaarheid: 454 kg.  Afmetingen: tafel: 200 x 61 cm + oprijplaat 55 x 61 cm.

  € 799,-
  Gewicht: 174 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 869,-
  heftafels-motorliften

  Combinatievoordeel met deze set:  Motorfiets heftafel met verlengset en 5 jaar garantie. ( CE nummer CE-C-0612-16-102-02-5A ).  Volledig pneumatisch(lucht) bedienbaar met handig voetpedaal.  Belastbaarheid: 454 kg.  Afmetingen: tafel: 200 x 61 cm + oprijplaat 55 x 61 cm.  Totale lengte met verlengset: 240 cm. 

  € 869,-
  Gewicht: 173 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 1.159,-
  heftafels-motorliften

  Heftafel met verbredingsset (afneembaar) - schaarliftmodel voor motorfietsen.  Afm. verbredingsset ( 2 st.) 200 x 25 cm.  Totale breedte incl. verbredingsset 121 cm.  Hydraulisch (Voetbediening) en Pneumatisch (aansluitbaar aan compressor) bedienbaar.  Belastbaarheid maximaal: 680 kg. Kleur: zwart ( ook in rood leverbaar )

  € 1.159,-
  Gewicht: 264 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 899,-
  heftafels-motorliften

  Heftafel schaarliftmodel voor motorfiets ( CE nummer CE-C-0612-16-102-03-5A ) met 5 jaar garantie.  Hydraulisch (Voetbediening) en Pneumatisch (aansluitbaar aan compressor) bedienbaar.  Belastbaarheid maximaal: 680 kg.  Afmetingen: tafel: 200 x 71 cm + oprijplaat 55 x 71 cm. Kleur: rood ( ook in zwart leverbaar )

  € 899,-
  Gewicht: 209 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 1.049,-
  heftafels-motorliften

  Motorfiets schaarmodel heftafel ( CE nummer CE-C-0612-16-102-02-5A ).  Volledig pneumatisch(lucht) bedienbaar.  Inclusief verbredingsset ( 2 st. ) 200 x 25 cm.  Totale afmetingen incl. verbredingsset: 200 x 111 cm. ( L x B ) Kleur: zwart ( ook in rood leverbaar )

  € 1.049,-
  Gewicht: 218 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 1.099,-
  heftafels-motorliften

  Combinatievoordeel met deze set: Motorfiets heftafel met verbreed en verlengset met 5 jaar garantie. ( CE nummer CE-C-0612-16-102-02-5A ). Volledig pneumatisch(lucht) bedienbaar met handig voetpedaal. Belastbaarheid: 454 kg. Afmetingen: tafel: 240 x 111 cm met  oprijplaat 55 x 111 cm.  Zonder verbreed en verlengset: 200 x 61 cm + oprijplaat 55 x 61 cm....

  € 1.099,-
  Gewicht: 227 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 1.159,-
  heftafels-motorliften

  Heftafel met verbredingsset (afneembaar)- schaarliftmodel voor motorfietsen.  Afm. verbredingsset ( 2 st.) 200 x 25 cm.  Totale breedte incl. verbredingsset 121 cm.  Hydraulisch (Voetbediening) en Pneumatisch (aansluitbaar aan compressor) bedienbaar.  Belastbaarheid maximaal: 680 kg. Kleur: rood (ook in zwart leverbaar)

  € 1.159,-
  Gewicht: 264 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 79,-
  heftafels-motorliften

  Verlengset voor heftafel PP-T 0331S.  Met gebruik van deze verlengplaat wordt de totale lengte van de heftafel 240 cm.  Past alleen op heftafel PP-T 0331S.  Kleur: zwart, tevens in het rood leverbaar.

  € 79,-
  Gewicht: 14 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 1.049,-
  heftafels-motorliften

  Motorfiets schaarmodel heftafel ( CE nummer CE-C-0612-16-102-02-5A ).  Volledig pneumatisch(lucht) bedienbaar.  Inclusief verbredingsset ( 2 st. ) 200 x 25 cm.  Totale afmetingen incl. verbredingsset: 200 x 111 cm. ( L x B ) Kleur: rood ( ook in zwart leverbaar ) Levering is inclusief een rangeerhaak op wieltjes waarmee de heftafel eenvoudig te verrijden is.

  € 1.049,-
  Gewicht: 218 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 269,-
  heftafels-motorliften

  Verbreedset voor heftafel PP-T 0331S.  Met gebruik van deze set  wordt de totale breedte van de heftafel 111 cm.  Past alleen op heftafel PP-T 0331S.  Kleur: zwart - ook in rood leverbaar.

  € 269,-
  Gewicht: 60 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 1.099,-
  heftafels-motorliften

  Combinatievoordeel met deze set: Motorfiets heftafel met verbreed en verlengset met 5 jaar garantie. ( CE nummer CE-C-0612-16-102-02-5A ). Volledig pneumatisch(lucht) bedienbaar met handig voetpedaal. Belastbaarheid: 454 kg. Afmetingen: tafel: 240 x 111 cm met  oprijplaat 55 x 111 cm.  Zonder verbreed en verlengset: 200 x 61 cm + oprijplaat 55 x 61 cm....

  € 1.099,-
  Gewicht: 227 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 269,-
  heftafels-motorliften

  Verbreedset voor heftafel PP-T 0332S.  Afmetingen 200 x 25 cm. + 2 oprijplaten van 25 cm. breed. Met gebruik van deze set wordt de totale breedte van de heftafel 121 cm.  Past alleen op heftafel PP-T 0332S.  Kleur: zwart - ook in rood leverbaar.

  € 269,-
  Gewicht: 60 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 79,-
  heftafels-motorliften

  Verlengset voor heftafel PP-T 0331.  Met gebruik van deze verlengplaat wordt de totale lengte van de heftafel 240 cm.  Past alleen op heftafel PP-T 0331.  Kleur: rood - ook in zwart leverbaar -

  € 79,-
  Gewicht: 14 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 269,-
  heftafels-motorliften

  Verbreedset voor heftafel PP-T 0331.  Met gebruik van deze set  wordt de totale breedte van de heftafel 111 cm.  Past alleen op heftafel PP-T 0331.  Kleur: rood - ook in zwart leverbaar -

  € 269,-
  Gewicht: 60 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 269,-
  heftafels-motorliften

  Verbreedset voor heftafel PP-T 0332.  Afmetingen: 200 x 25 cm. + 2 oprijplaten van 25 cm. breed. Met gebruik van deze set wordt de totale breedte van de heftafel 121 cm.  Kleur: rood (ook in zwart leverbaar).  

  € 269,-
  Gewicht: 60 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 44,95
  wielklemmen

  Wielklem voor montage op heftafel PPT 0460 - 0309 - 0310 - 0331 - 0332.  Kleur: rood, tevens in zwart leverbaar.  Inclusief rubberen velgbescherming. Deze wielklem wordt geleverd exclusief bevestigingsmateriaal t.b.v. montage op een heftafel.  Deze wielklem kunt u met 8 stuks M10 bouten (exclusief) vastzetten. 

  € 44,95
  Gewicht: 8.5 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 44,95
  wielklemmen

  Universele wielklem voor montage op heftafel PPT 0460 - 0309 - 0310 - 0331 - 0332.  Kleur: zwart, tevens in rood leverbaar.  Inclusief rubberen velgbescherming. Deze wielklem wordt geleverd exclusief bevestigingsmateriaal t.b.v. montage op een heftafel.  Deze wielklem kunt u met 8 stuks M10 bouten (exclusief) vastzetten. 

  € 44,95
  Gewicht: 8.5 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 49,50
  heftafels-motorliften

  Wielklem voor heftafel PP-T 0460 - 0309 - 0310 - 0331 - 0332 - 0325. Kleur: rood. Tevens in het zwart leverbaar. Inclusief rubberen velgbescherming. Dit product wordt geleverd exclusief bevestigingsmateriaal Deze wielklem kunt u d.m.v. 10 stuks M10 bouten (niet inbegrepen in levering) vastzetten op een heftafel of hefbrug. 

  € 49,50
  Gewicht: 11.5 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 49,50
  wielklemmen

  Wielklem voor heftafel PP-T 0460 - 0309 - 0310 - 0331 - 0332 - 0325.  Kleur: zwart. Tevens in het rood leverbaar.  Inclusief rubberen velgbescherming.  Dit product wordt geleverd exclusief bevestigingsmateriaal  Deze wielklem kunt u d.m.v. 10 stuks M10 bouten (niet inbegrepen in levering) vastzetten op een heftafel of hefbrug.    

  € 49,50
  Gewicht: 11.5 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 169,-
  heftafels-motorliften

  Hydraulische en pneumatisch bedienbare pomp compleet voor heftafel PP-T 0332 en 0325.  Kleur: zwart, tevens in het rood leverbaar.

  € 169,-
  Gewicht: 14 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 169,-
  heftafels-motorliften

  Hydraulische en pneumatisch bedienbare pomp compleet voor heftafel PP-T 0332 en 0325. 

  € 169,-
  Gewicht: 14 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 199,-
  heftafels-motorliften

  Volledige pneumatische cilinder voor motorheftafel PP-T 0331.   

  € 199,-
  Gewicht: 9.5 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 45,-
  heftafels-motorliften

  Luchtunit voor heftafel PP-T 0310, 0332  en 0325.  Werkplaatskraan PP-T 0312.  Pijpenbuiger 0306 en 0307. 

  € 45,-
  Gewicht: 1.08 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 3,50
  heftafels-motorliften

  Verchroomde U-haak voor bevestiging op heftafel.  Een handig hulpmiddel om uw motorfiets met behulp van spanbanden veilig en stevig op uw heftafel te plaatsen.  Word geleverd incl. 4 moeren.

  € 3,50
  Gewicht: 0.062 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 7,50
  heftafels-motorliften

  Veer compleet voor crosslift PP-T 0323 Per stuk.

  € 7,50
  Gewicht: 0.2 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 9,50
  heftafels-motorliften

  Rubberen beschermplaat.  O.a te gebruiken als bescherming op uw motorlift of als opvulling van een inrijklem voor minder brede wielen.  Wordt standaard geleverd bij de crosslift PP-T 0323 en 0433 Afmetingen: 41 x 34,5 x 0,8 cm   

  € 9,50
  Gewicht: 1.359 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 34,95
  heftafels-motorliften

  Pomp voor Crosslift PP-T 0323 en 0433. De pomp meet in zijn totaliteit met de uitgaande cilinder op zijn laagste punt 23 cm. De cilinder kan maximaal 10 cm opgepompt worden. De maximale capaciteit van de pomp bedraagt 135 kg.  

  € 34,95
  Gewicht: 4 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 99,-
  heftafels-motorliften

  Hydraulische pomp voor heftafel PP-T 0309.  Geschikt voor de Powerplustools heftafel type PP-T 0309 tot en met bouwjaar 2011 (met bouten gemonteerd frame).  Cilinderstang diameter: 30 mm (ter hoogte van het aansluitpunt).  Kleur rood.

  € 99,-
  Gewicht: 14 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 99,-
  heftafels-motorliften

  Complete cilinder voor heftafel PP-T 0332 / 0325.  Capaciteit van 700 kg.  Lengte ingeschoven: 46,5 cm. Lengte uitgeschoven: 71,5 cm. Slag: 25 cm. Optioneel aan te sturen met pomp PP-T 0356

  € 99,-
  Gewicht: 7.5 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 39,90
  paddockstands

  Eenvoudig te gebruiken paddockstand om het voorwiel te kunnen liften.  In de breedte verstelbaar van 17 tot 23 cm.  Adapterhoogte ( gemeten van vloer tot bovenkant vierkante adapterbuis) 33,5 cm. Deze paddockstand is gemaakt om in combinatie met een achterpaddockstand te worden gebruikt.  Kleur: zwart, tevens in het rood leverbaar.

  € 39,90
  Gewicht: 3.5 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 39,90
  paddockstands

  Eenvoudig te gebruiken paddockstand om het voorwiel te kunnen liften.  In de breedte verstelbaar van 17 tot 23 cm.  Adapterhoogte ( gemeten van vloer tot bovenkant vierkante adapterbuis) 33,5 cm. Deze paddockstand is gemaakt om in combinatie met een achterpaddockstand te worden gebruikt. 

  € 39,90
  Gewicht: 3.5 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 6,50
  paddockstands

  Set van 2 aluminium bobbins met 6 mm bout.  Geschikt voor Aprilia en Yamaha motorfietsen met M6 opname in de achterbrug.     

  € 6,50
  Gewicht: 0.038 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 9,50
  paddockstands

  Set van 2 aluminium bobbins met 10 mm bout.  Geschikt voor Kawasaki motorfietsen met M10 opname in de achterbrug.  Sommige types Kawasaki motoren zijn voorzien van M8 (Z800, Z1000 vanaf bouwjaar 2014) of een M12 opname in de achterbrug. Bij twijfel kunt u het bobbin montagepunt van uw Kawasaki opmeten.     

  € 9,50
  Gewicht: 0.124 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 9,50
  motor

  Adapterset voor paddockstand om de voorvork mee te liften.  Buisafmetingen: 20 x 20 mm.  Lengte: 10 cm. 

  € 9,50
  Gewicht: 0.24 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 12,50
  motor

  Adapterset voor paddockstand.  Geschikt voor het liften van kokervormige achterbruggen van motorliften.  Buisafmetingen: 20 x 20 mm.  Lengte: 10 cm.  Met rubber beklede steun van 50 x 40 mm.

  € 12,50
  Gewicht: 0.832 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 12,50
  motor

  Set bobbin adapters voor gebruik in een paddockstand.  Buisafmetingen: 20 x 20 mm.  Lengte: 10 cm. 

  € 12,50
  Gewicht: 0.372 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 4,95
  spanbanden

  Verzonken sjoroog voor aanhangwagen, product afmeting: 100 x 95 x 3 mm. Voor het eenvoudig vastzetten van lading. Het sjoroog wordt in de bodemplaat geplaatst en met schroeven bevestigd. De steek van de Ø 7 mm. montagegaten bedraagt 80 en 73 mm. Oogdiameter: binnenmaat Ø 35 mm / buitenmaat  Ø 57 mm. Gewicht: 428 gr.

  € 4,95
  Gewicht: 0.428 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 5,95
  spanbanden

  Verzonken sjoroog voor aanhangwagen, product afmeting: 124 x 114 x 3 mm. Voor het eenvoudig vastzetten van lading. Het sjoroog wordt in de bodemplaat geplaatst en met schroeven bevestigd. De steek van de 10 bij 10 mm. vierkante montagegaten bedraagt 85 en 75 mm. Oogdiameter: binnenmaat Ø 36 mm. / buitenmaat  Ø 56 mm. Gewicht: 538 gr.

  € 5,95
  Gewicht: 0.538 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 99,-
  heftafels-motorliften

  Hydraulische pomp. Geschikt voor de Powerplustools hydraulisch bedienbare heftafel PP-T 0309 en PP-T 0309/C  vanaf bouwjaar 06/2012 met een gelast i.p.v. een met bouten gemonteerd frame.  Cilinderstang diameter: 30 mm.  Kleur rood, tevens in het zwart leverbaar.

  € 99,-
  Gewicht: 7.5 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 99,-
  heftafels-motorliften

  Hydraulische pomp. Geschikt voor de Powerplustools hydraulisch bedienbare heftafel PP-T 0309 en PP-T 0309/C  vanaf bouwjaar 06/2012 met een gelast i.p.v. een met bouten gemonteerd frame.  Cilinderstang diameter: 30 mm.  Kleur zwart, tevens in het rood leverbaar.

  € 99,-
  Gewicht: 7.5 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 139,-
  heftafels-motorliften

  Hydraulisch en pneumatische pomp. Geschikt voor de hydraulisch en pneumatisch bedienbare heftafel PP-T 0310S vanaf bouwjaar 06/2012 met een gelast i.p.v. een met bouten gemonteerd frame.  Cilinderstang diameter: 30 mm.  Kleur zwart, tevens in het rood leverbaar.

  € 139,-
  Gewicht: 9 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Niet op voorraad
  Bekijken In winkelwagen
 • € 99,-
  heftafels-motorliften

  Complete cilinder voor heftafel PP-T 0332S  Capaciteit van 700 kg.  Lengte ingeschoven: 46,5 cm. Lengte uitgeschoven: 71,5 cm. Slag: 25 cm. Optioneel aan te sturen met pomp PP-T 0356S Kleur zwart, tevens in het rood leverbaar.

  € 99,-
  Gewicht: 7.5 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 39,95
  heftafels-motorliften

  Oprijplaat rood voor heftafel 0309 – 0309 C en 0310. Afmetingen: 65 x 68 cm. Gewicht: 10.900 gram. Prijs: € 39,95 incl. btw. Verzendkosten binnen NL & BE: 1 tot 32 stuks € 7,95 – franco levering vanaf € 1.250,-- (NL & BE)

  € 39,95
  Gewicht: 10.9 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 39,95
  heftafels-motorliften

  Oprijplaat zwart voor heftafel 0309 – 0309 C en 0310. Afmetingen: 65 x 68 cm. Gewicht: 10.900 gram. Prijs: € 39,95 incl. btw. Verzendkosten binnen NL & BE: 1 tot 32 stuks € 7,95 – franco levering vanaf € 1.250,-- (NL & BE)

  € 39,95
  Gewicht: 10.9 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
 • € 39,95
  heftafels-motorliften

  Oprijplaat rood voor heftafel 0331. Afmetingen: 55 x 61 cm. Gewicht: 9000 gram. Prijs: € 39,95 incl. btw. Verzendkosten binnen NL & BE: 1 tot 32 stuks € 7,95 – franco levering vanaf € 1.250,-- (NL & BE)

  € 39,95
  Gewicht: 9 kg
  Incl. BTW excl. verzendkosten
  Op voorraad
Toont 1 - 100 van de 109 items

Motorfiets benodigdheden koopt u veilig online. Motor gereedschap, een paddockstand  (voor Honda, Suzuki, Kawasaki, BMW, Yamaha, Ducati of Triumph), eeninrijklem/parkeerklem voor motorfietsen, spanbanden, accessoires voor motoren, motorfietsheftafels en motorliften. Alles staat online. Powerplustools is de specialist op motorgebied!

Nieuwsbrief
Copyright © Powerplustools Nederland B.V. - Sitemap   |    Prestashop Webshop - NoviSites
powerplustools.nl wordt beoordeeld met 4.72/5 op basis van 6933 beoordelingen
north