Filter

Geactiveerde filters:
  Aantal laden :

  Gereedschapswagens leeg Er zijn 38 producten

  De robuust uitgevoerde gereedschapswagens van Powerplustools zijn gemaakt voor professioneel gebruik. Met de sterke rubber omklede wielen manoeuvreert u de gereedschapswagen soepel op iedere locatie en de Quick lock ladenblokkering per lade verhoogt het gebruiksgemak. Powerplustools levert gereedschapswagens in diverse maten en kleuren, uiteraard inclusief garantie en uit voorraad geleverd.


  Toont 1 - 38 van de 38 items

  De robuust uitgevoerde gereedschapswagens van Powerplustools zijn zeer geschikt om als mobiele werkplaats te fungeren. Met de sterke wielen manoeuvreert u de gereedschapswagen soepel op elke locatie. De wagens zijn zo ontworpen dat de Powerplustools gevulde gereedschapsmodules perfect in de laden passen. Ook de vakverdelingsystemen om uw eigen gereedschap in op te bergen zijn te gebruiken in deze gereedschapswagens. De laden van de wagens zijn voorzien van het "Quicklock systeem". De laden zijn te openen door de voorzijde van de lade te kantelen. De gereedschapswagens zijn leverbaar uit voorraad in de kleuren zwart, rood en grijs/antraciet. Voor advies voor de aankoop van een gereedschapswagen al dan niet gevuld met gereedschap bijpassend voor uw werkzaamheden kunt u telefonisch of in onze showroom terecht. Wij zijn u graag van dienst.

  Met gereedschapswagens heeft u alles wat u gebruikt binnen handbereik

  Als u en uw medewerkers dagelijks diverse werkzaamheden moeten verrichten, ook nog op verschillende plekken, dan kan dat veel organisatie met zich meebrengen. U wilt dat er productie gemaakt wordt, zonder gedoe met zoeken naar apparatuur, gereedschap en benodigdheden zoals schroeven, moeren, boren en alle zaken die nodig zijn om een klus naar behoren te klaren. Als uw medewerkers hun spullen persoonlijk bij zich houden in gereedschapskisten die u per medewerker verstrekt, zorgt u al voor een adequate organisatie van uw werkzaamheden. Heeft een medewerker echter dagelijks veel veschillende zaken nodig, dan is een investering in gereedschapswagens een verstandige overweging.

  Orde, netheid en geen onnodig tijdverlies

  Als u voor uw werkzaamheden meer gereedschap, apparaten en benodigdheden nodig heeft dan u redelijkerwijs in een gereedschapskist kunt vervoeren, is een makkelijk te verrijden gereedschapswagen een echte uitkomst. Een solide gereedschapswagen, uitgevoerd in robuust en stevig metaal, is een investering voor vele jaren, die u veel gebruiksgemak oplevert en onnodig tijdverlies bespaart. Wat u in feite doet, is uw gehele werkplaats verplaatsen naar de objecten die u moet bewerken, in plaats van andersom. Wat u nodig heeft, bewaart u altijd binnen handbereik en kunt u na afloop van uw dagelijkse werk inventariseren en aanvullen. Dit kan u veel tijdwinst en een hogere productie opleveren.

  Diverse soorten gereedschapswagens

  Een goede gereedschapswagen moet verrijdbaar zijn. Zeker als uw medewerkers veel apparatuur, gereedschap en benodigdheden gebruiken, kan het gewicht aanzienlijk zijn. Een verrijdbare gereedschapswagen met stevige zwenkwielen is dan de ideale oplossing. Omdat op veel werkplaatsen de grond niet overal even egaal is, doet u er verstandig aan te kiezen voor een wagen met wielen die u stevig kunt verankeren. Vervoert u alleen gereedschap, dan kunt u kiezen voor een open gereedschapswagen. Transporteert u echter ook veel kleine toebehoren die u graag per maatvoering geordend wilt houden, dan kunt u beter kiezen voor een gereedschapswagen met zes of meerdere laden.

  Een assortiment voor de echte vakman

  Inventariseert u op uw werkvloer de behoeftes, analyseert u de werkzaamheden en bestelt u vervolgens uw gereedschapswagen bij Powerplustools. Wij leveren uit voorraad en doen uitsluitend zaken met leveranciers van bewezen topkwaliteit. Neemt u contact met ons op voor een goed advies of een vrijblijvende offerte.

  Nieuwsbrief
  Copyright © Powerplustools Nederland B.V. - Sitemap   |    Prestashop Webshop - NoviSites
  powerplustools.nl wordt beoordeeld met 4.72/5 op basis van 6933 beoordelingen
  north