Werkplaatstrolleys Er zijn 10 producten

De werkplaatstrolleys van Powerplustools zijn handig in gebruik en geproduceerd voor jarenlang gebruik. Wij leveren trolleys en gereedschapskarren in diverse kleuren en maten. Een degelijke magazijnwagen kopen met 2 jaar garantie? Powerplustools levert alle werkplaatstrolleys uit voorraad. Voor 15:00 besteld, de volgende dag in huis.


Toont 1 - 10 van de 10 items

Werkplaatstrolleys van Powerplustools

Een werkplaatstrolley ook wel werkplaatskar genoemd is een eenvoudig en handig hulpmiddel om lichte onderdelen, gereedschappen, een uitleesstation of diagnoseapparatuur op te plaatsen en van a naar b te verrijden. De Powerplustools werkplaatstrolleys zijn gemaakt van sterk plaatstaal en voorzien van een hoogwaardige poedercoating. Daarnaast vindt u in deze categorie twee magazijnwagens waarvan 1 van verzinkt staal met daaroverheen een zwarte poedercoating ook geschikt is voor gebruik buitenshuis. Levering uit voorraad, 6 dagen per week af te halen en online besteld binnen 1 werkdag bij u afgeleverd.

Snel en efficiënt werken met werkplaatstrolleys

Altijd alles snel en geordend bij de hand. Zo wilt u dat u zelf werkt en zo wilt u dat uw medewerkers kunnen werken. Als u kleine onderdelen of gereedschap heeft dat over enige afstand moet worden vervoerd, is het niet efficiënt als uw mensen ze in hun handen moeten dragen. Werkplaatstrolleys brengen hier uitkomst. Op de meest efficiënte wijzer vervoert u met een werkplaatstrolley alles wat u nodig heeft naar de juiste plek en maakt u bovendien gebruik van een duurzaam en solide transportmiddel.

Gereedschap en kleine onderdelen geordend vervoeren

Werkplaatstrolleys worden over het algemeen gemaakt van robuust metaal zodat ze ook een groot gewicht aan goederen op een veilige en verantwoorde manier kunnen dragen. Een goede werkplaatstrolley zal ook een handige duwstang hebben waarmee hij gemakkelijk in beweging wordt gebracht. Daarnaast is het verstandig om te kiezen voor een werkplaatstrolley met soepele en liefst gelagerde zwenkwielen die bovendien eenvoudig kunnen worden vastgezet als uw medewerker op de plaats van bestemming is aangekomen. Zeker als er gewerkt wordt op een oppervlak dat enigszins hellend is, zijn wielen die vastgezet kunnen worden, in feite onontbeerlijk. Vervoer uw gereedschap en kleine onderdelen op efficiënte wijze met een werkplaatstrolley van Powerplustools.

De juiste werkplaatstrolley voor uw toepassingen

Powerplustools levert u een werkplaatstrolley in diverse uitvoeringen, zodat u altijd een trolley kunt vinden die het beste past bij de aard van de werkzaamheden binnen uw bedrijf. Een standaard werkplaatstrolley is voorzien van drie of meer plateaus van plaatstaal met een hoge draagkracht. Dit geeft in de meeste gevallen meer dan voldoende oppervlak om gereedschappen, kleine onderdelen of apparatuur te vervoeren. Door het grote oppervlak kunnen uw medewerkers alles geordend en van elkaar gescheiden vervoeren. In het assortiment van Powerplustools vindt u ook werkplaatstrolleys met een in hoogte verstelbaar plateau, met extra ladenblokken, of met een kooiconstructie. Met het laatste voorkomt u dat kleine onderdelen tijdens het transport van de trolley vallen.

Powerplustools voor een professioneel assortiment

Voor handige werkplaatstrolleys, gereedschapschapswagens, gereedschap en andere benodigdheden voor uw werkplaats en magazijn kunt u te allen tijde een beroep doen op het assortiment en de expertise van Powerplustools. Wij leveren topkwaliteit werkplaatstrolleys en hebben voor u ook gepoedercoate exemplaren die u met een gerust hart buiten kunt gebruiken. Van elke werkplaatstrolley die we aanbieden kunt u online heldere en uitgebreide productspecificaties inzien. Wat u ook bestelt, Powerplustools levert snel uit voorraad en wil u ook op technisch gebied met raad en daad bijstaan.

Nieuwsbrief
Copyright © Powerplustools Nederland B.V. - Sitemap   |    Prestashop Webshop - NoviSites
powerplustools.nl wordt beoordeeld met 4.72/5 op basis van 6959 beoordelingen
north