Diversen Er zijn 324 producten

  • Hydraulische apparatuur

    Op het gebied van hydrauliek bieden wij een divers assortiment aan. Naast diverse hydraulische apparaten hebben wij losse cilinders en pompen in ons assortiment. In onze showroom te Marum kunt u de verschillende mogelijkheden eens uit komen bekijken. Wij zijn u graag van dienst.

  • Olie opvangen

    Olie opvangen tijdens uw werkzaamheden aan de auto kan eenvoudig met onze olie opvangbakken. Met een ruime tankinhoud biedt hij opslag voor meerdere smeerbeurten. De opvangtank is pneumatisch te legen om zo milieuvriendelijk te kunnen werken. Onze revisietafel is verrijdbaar en voorzien van een opvangbak die eenvoudig te legen is. Handig om onder een autobrug te zetten of om revisiewerk aan bijvoorbeeld een versnellingbak uit te kunnen voeren. Deze producten zijn te bekijken in onze showroom waar wij u graag van advies en uitleg voorzien.

  • Magnetisch gereedschap

    Voor een compleet en uitgebreid assortiment aan magnetisch gereedschap bent u bij Powerplustools aan het juiste adres. De producten zijn ideaal om aan een gereedschapsbord of een gereedschapskist en gereedschapswagen te gebruiken. De magneten zijn in kunststof gegoten om krassen op een gereedschapswagen of gereedschapsbord te voorkomen. Voor elk magnetisch product zijn er bijpassende sterke magneten gebruikt. Zo bent u ervan verzekerd dat tijdens het gebruik van het magneet gereedschap de houder niet wegzakt. De magnetische lashoek is een veel gebruikt hulpmiddel om 2 delen ijzer haaks aan elkaar te kunnen lassen. De telescopische magneetpennen worden gebruikt om in kleine ruimtes de bouten en moeren ergens tussen weg te kunnen pakken. Een magneetbezem is ideaal in gebruik voor werkzaamheden in de werkplaats of paardenbak om zo alle ijzerdeeltjes op te kunnen ruimen. Het gehele assortiment aan magnetische gereedschap is leverbaar uit voorraad en te bezichtigen en te testen in onze showroom in Marum.

  • Ligmatten, stoelen en krukken

    Op een rolbed van Powerplustools kunt u werkzaamheden onder auto's en vrachtwagens uitvoeren. Proefliggen is in onze showroom mogelijk ! Ook voor een poetskruk of een in hoogte verstelbare kruk bent u bij ons aan het juiste adres. Solide uitgevoerd. De werkplaatsstoel is voorzien van 5 sterke zwenkwielen welke een belastbaarheid tot 150 kg garanderen. De ligmatten, stoelen en krukken zijn uit voorraad te leveren.

  • Gereedschapsborden

    Uw gereedschap overzichtelijk gesorteerd met een gereedschapsbord gemonteerd op de werkbank of aan de wand geschroefd. Leverbaar in lengtematen van 62 tot 200 cm. inclusief gatenprofiel voor de bijpassende gereedschapshaken en gereedschapshouders, of een gereedschapswand met magnetische haken en houders. Onze gereedschapborden worden gemaakt van sterk plaatstaal en afgewerkt met een hoogwaardige poedercoating in de kleuren grijs, rood, antraciet of zwart. U bent van harte welkom in onze showroom om de diverse proefopstellingen te bekijken of samen met onze medewerkers een opstelling op maat te maken. Levering uit voorraad en de online bestellingen worden binnen 1 werkdag bij u thuis afgeleverd.

  • Werkplaats diversen

    In de rubriek werkplaats diversen vindt u allerhande hulpmiddelen voor garage en werkplaats zoals rubberen matten , magazijnwagens , magneetschaaltjes , werkplaatskrukken en auto poets stoeltjes aangevuld met assortimentsdozen met borgmoeren , slangklemmen , splitpennen en messing ringen. Al deze producten leveren wij uit voorraad en veelal binnen 1 werkdag na besteldatum, uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom in Marum om de kwaliteit te testen en de goederen evt. direct mee te nemen of gratis thuis te laten bezorgen.

  • Spanbanden

    Om een motorfiets of andere lading vast te zetten op een aanhangwagen of in een bus zijn de diverse trek- en spanbanden ook wel sjorbanden genoemd van Powerplustools uitstekend te gebruiken. Met het ratelsysteem zet u eenvoudig de last extra stevig vast. Als u de trekbanden van powerplustools in combinatie met een inrijklem gebruikt staat uw motorfiets gegarandeerd muurvast. De spanbanden zijn leverbaar in verschillende lengtes. Zeer handig in het gebruiken is de spanband / tie-downn voor stuurmontage. De zachte stof van de tankbescherming van deze stuurharnas voorkomt krassen op uw motor. In onze showroom te Marum kunt u met de daar beschikbare motoren of met uw eigen motorfiets de verschillende mogelijkheden uit komen proberen. Wij zijn u graag van dienst.

  • Wielen

    Bij Powerplustools kunt u terecht voor wielen die voor diverse toepassingen gebruikt kunnen worden. Naast vaste wielen bieden wij zwenkwielen aan die tevens geremd kunnen worden. Staat het wiel wat u zoekt niet op onze website dan kunt u daarvoor telefonisch of per e-mail contact opnemen. Voor alle producten met wielen die Powerplustools in het assortiment heeft kunnen wij de daarvoor gebruikte wielen leveren. Het gehele assortiment aan vaste en zwenkwielen is te bekijken en te testen in onze showroom in Marum waar u van harte welkom bent.

  • Ontvetten / spoelbakken
    Ontvetten van uw gereedschap en onderdelen tijdens uw werkzaamheden kan eenvoudig met een spoelbak van Powerplustools. Wij hebben een uitgebreid assortiment van een tafelmodel tot en met de grote spoelbakken en alle daarbij behorende benodigdheden zoals ontvetter vloeistof, kwast met slang en losse pompen. De spoelbakken zijn door middel van een stop in de bodem eenvoudig te legen om zo milieuvriendelijk te kunnen werken. De spoelbakken zijn te bekijken in onze showroom waar wij u graag van advies en uitleg voorzien. Wij zijn u graag van dienst.
  • Kliktegels - garagevloertegels - werkplaats tegels - werkplaats vloer.

    De vloer van een werkplaats, garage, magazijnruimte of industriële hal wordt vaak intensief gebruikt, moet tegen een stootje kunnen en gemakkelijk te reinigen zijn. Met de industriële PVC kliktegels van Powerplustools verandert u een stoffige niet gevlinderde betonvloer in een handomdraai in een representatieve, gemakkelijk te vegen gladde vloer. Een sterke veilige vloerbedekking die jaren meegaat en zelfs bestand is tegen heftrucks met zware pallets. In een werkplaats valt er wel eens iets op de grond, de soepele PVC tegels van Powerplustools bieden een betere bescherming dan een ruwe betonvloer.

    De Powerplustools werkplaatsvloeren zijn zeer slijtvast en verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. De vloeren van bedrijfshallen of magazijnen waar met heftrucks, stapelaars en palletwagens gereden wordt kunnen met behulp van de kunststof klikmatten supersnel worden omgetoverd in een robuuste, representatieve en veilige vloer. Voor dit soort locaties zijn pvc-kliktegels een optimale oplossing.

    Het elastische basismateriaal van de kliktegels zorgt voor een ergonomische vloerafwerking, zijn warmte- en geluidsisolerend en zeer vriendelijk voor mensen die langdurige staande werkzaamheden verrichten.

    Er is geen specialistische kennis, speciale vaardigheid of speciaal gereedschap nodig om dit type industrievloer te leggen. De Powerplustools kunststof tegelvloeren kunt u met behulp van een rubberen hamer zelf gemakkelijk leggen, het PVC materiaal is met een decoupeerzaag goed op maat te zagen. Een meetlint, rubber hamer en decoupeerzaag en u kunt aan de slag.

    In de meeste gevallen worden deze vloeren los (zonder verlijming) over de bestaande vloer gelegd. Indien gewenst kunnen de matten met behulp van een druppel lijm tussen de tegels worden gemonteerd waardoor de vloer vloeistofdicht te maken is, deze techniek vraagt echter enige kennis en ervaring. Om een goede vochtdichte vloer te maken met verlijmde kliktegels kunt u het leggen het beste uitbesteden aan een vakman.

    Het leggen van een mooie kunststof vloer kan probleemloos in verschillende fases worden uitgevoerd en indien de pvc-klikmatten los gelegd zijn kunnen ze ook weer eenvoudig opgepakt worden en op een andere locatie hergebruikt, een duurzame investering !

    Onze vloer is uitermate geschikt als schoolvloer, horecavloer, werkplaatsvloer, magazijnvloer, industriële vloer, bakkerijvloer, bijkeukenvloer, schuurvloer, gangvloer, hal vloer, keukenvloer, winkelvloer, kantinevloer, legio mogelijkheden om op simpele wijze een ruimte te verfraaien. Ook een type tegel geschikt voor de voortent van caravan of camper is uit voorraad leverbaar.

    De voordelen van pvc-industrie-vloertegels op een rijtje:

    • Zelf eenvoudig en snel te leggen.

    • De ruimte hoeft niet helemaal leeg te zijn, er kan in fases worden gelegd.

    • PVC kliktegels zijn mee te verhuizen naar een volgende locatie.

    • Geen droogtijd, dus geen bedrijfstijd onderbreking.

    • Bestand tegen intensief loop en rijverkeer.

    • Een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding;

    • Geluiddempende werking.  

    • Uitstekende warmte-isolatie.

    • Eenvoudig te onderhouden.

    • Zien er, in vergelijking tot cement of een geverfde vloer veel mooier uit.

    • Eenvoudig te vervangen.

    • Verkrijgbaar in diverse afmetingen en gemakkelijk op maat te zagen.

    • Kleuren: Zwart, Grijs, Rood, Blauw, Geel, Groen.

    De tegels worden geproduceerd volgens de REACH en CE-normeringen.

    Al onze tegels zijn recyclebaar en ontworpen naar het principe van cradle to cradle.

    Bij cradle to cradle gaat het om duurzaam ontwerpen en duurzaam produceren. Na het eerste gebruik wordt een product (of de reststukken hiervan) opnieuw ingezet als grondstof voor het volgende product. Ook Powerplustools staat volledig achter het cradle to cradle principe en resten of afval kennen we dan ook niet. Het snij-afval dat overblijft na plaatsing van de vloer wordt door ons graag retour genomen om opnieuw te worden gebruikt.  

per pagina
  • € 8,90
    magnetisch-gereedschap

    Heldere telescopische LED zaklamp. 360 graden verstelbaar. De zaklamp blijft in de ingestelde positie staan. Ideaal om moeilijk bereikbare plaatsen te verlichten. De zaklamp is voorzien van een magnetische kop met een magneetsterkte van 2,25 kg.  Totale uitgeschoven lengte: 570 mm Totale ingeschoven lengte: 170 mm

    € 8,90
    Gewicht: 0.092 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 8,90
    magnetisch-gereedschap

    Telescopische inspectiespiegel met LED verlichting om achter en onder objecten te kunnen kijken. Voorzien van dubbel kniegewricht waardoor de spiegel 360 graden draaibaar is. De spiegel blijft in de ingestelde positie staan. De inspectiespiegel is voorzien van een kunststof antislip handvat. Totale uitgeschoven lengte: 876 mm Totale ingeschoven lengte:...

    € 8,90
    Gewicht: 0.118 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 8,90
    magnetisch-gereedschap

    Heldere flexibele LED inspectielamp. 360 graden verstelbaar waardoor de lamp in de ingestelde positie blijft staan.  Ideaal om moeilijk bereikbare plaatsen te verlichten. De lamp is voorzien van een magnetische kop met een magneetsterkte van 700 gram. Diameter magnetische kop voorzien van verlichting: 17 mm. Totale lengte van de flexibele werklamp: 570 mm

    € 8,90
    Gewicht: 0.242 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 6,90
    magnetisch-gereedschap

    Handig uitschuifbare magneetpen / pick-up tool + uitschuifbare inspectiespiegel met kniestuk.  Minimale lengte ( ingeschoven) pick up tool: 12,5 cm. en spiegel 12 cm.  Maximale lengte ( uitgeschoven ) pick up tool: 64 cm. en spiegel 48 cm.  Magneet diameter: 9 mm. ( in houder 10 mm.).  Magneet sterkte: 1,3 kg. 

    € 6,90
    Gewicht: 0.064 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 5,95
    magnetisch-gereedschap

    Magneetschaal rond. Onmisbaar in elke garage.  Tijdens het sleutelen hoeft u niet meer op zoek naar de bouten en moeren. Met de magneetschaal heeft u ze altijd bij de hand.  Door de sterke magneet werkt de schaal zelfs op zijn kop aan de onderkant van een auto.  Diameter: 15 cm. 

    € 5,95
    Gewicht: 0.422 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 7,95
    magnetisch-gereedschap

    Magneetschaal rechthoekig. Onmisbaar in elke garage. Tijdens het sleutelen hoeft u niet meer op zoek naar de bouten en moeren. Met de magneetschaal heeft u ze altijd de hand.  Afm. 24 x 14 cm.

    € 7,95
    Gewicht: 1.06 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 6,90
    schroevendraaiers

    Gereedschaprek van metaal ( kleur rood ).  Afm. 40 x 12 cm.  Wordt geleverd zonder bevestigingsmateriaal. 

    € 6,90
    Gewicht: 0.71 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 4,95
    spanbanden

    Handige nylon spanband met zelfborgende gesp en twee metalen haken.  Lengte: 180 cm ( van haak tot haak).  Breedte: 2,5 cm.  Capaciteit: 250 kg.

    € 4,95
    Gewicht: 0.338 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 8,50 € 9,90
    -€ 1,40
    spanbanden

    Handige set (2 stuks) nylon spanbanden / trekbanden met zelfborgende gesp en twee metalen haken. Lengte: 180 cm ( van haak tot haak). Breedte: 2,5 cm. Capaciteit: 250 kg. Materiaal: Nylon. Kleur: rood.

    € 8,50 € 9,90
    Gewicht: 0.665 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 8,95
    spanbanden

    Set spanbanden/sjorbanden met ratelsysteem en ijzeren haken ( incl. kunststofbescherming).  Lengte sjordeel: 475 cm.  Lengte rateldeel: 38 cm.  Breedte 25 mm.  Sterkte: 350 daN.  100 % polyester.  Vervaardigd volgens norm: EG machinerichtlijn 89/392/EEG. NEN-EN 12195-2: 2000 

    € 8,95
    Gewicht: 0.898 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 16,95
    spanbanden

    Set van 2 stuks spanbanden / sjorbanden.  Handig voor bijvoorbeeld het vastzetten van cross-, enduro- en trialmotoren op een aanhanger e.d.  Effectieve lengte inclusief haken 175 cm.  Extra breed: 4 cm.  Capaciteit: max 500 kg. 

    € 16,95
    Gewicht: 0.98 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 17,50
    spanbanden

    Unieke stuurharnas spanband / tie-down met zachte tankbeschermer waarmee de motorfiets aan de handvaten vastgezet kan worden.  Uit te breiden met een ratelspanband of een trekband door middel van montage aan de lussen.  Totale spanbandlengte 150 cm waarvan 50 cm tankbescherming.  Spanbandbreedte: 5 cm.  Grote stuurlussen met een diameter van 10 cm....

    € 17,50
    Gewicht: 0.348 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 35,-
    ligmatten-stoelen-en-krukken

    Auto / garage ligmat. Sterke en gebruiksvriendelijke ( eenvoudig schoon te maken) kunststof ligmat met 6 wielen.   Kleur: zwart. Afmetingen: 101 x 47,5 x 13 cm. 

    € 35,-
    Gewicht: 6 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Niet op voorraad
    Bekijken In winkelwagen
  • € 69,-
    ligmatten-stoelen-en-krukken

    Degelijke garage/auto ligmat op 6 zwenkwielen.  Afmetingen frame 112,5 x 51,5 x 11,5 cm.  Afmetingen liggedeelte 112 x 49 / 34 cm.  Capaciteit: max 125 kg. 

    € 69,-
    Gewicht: 12.5 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 7,95
    accessoires-voor-werkbanken

    Sterke rubbermat te gebruiken voor diverse doeleinden. O.a ter bescherming van werkbanken.  Afmetingen: 99 x 60 cm. 

    € 7,95
    Gewicht: 1.515 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Niet op voorraad
    Bekijken In winkelwagen
  • € 5,75
    accessoires-voor-werkbanken

    Sterke rubbermat om op gereedschapwagen of werkbank te leggen.  Afmetingen: 65 x 45 cm. 

    € 5,75
    Gewicht: 0.886 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 4,83 € 6,90
    -€ 2,07
    op-is-op

    Sterke nylon hamerhouder zwenktype, eenvoudig aan broeksriem te bevestigen.  Afmetingen: +/- 19 x 13 cm.  Afmetingen haak: +/- 6 x 5 cm.  Wordt geleverd zonder zonder riem en zonder afgebeeld gereedschap.

    € 4,83 € 6,90
    Gewicht: 0.132 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 4,95 € 6,95
    -€ 2,-
    werkplaats-diversen

    O – ring assortiment 225 stuks in kunststof box afm. 21 x 10,5 x 3 cm. Ø 3 x 1: 20 st. Ø 4 x 1: 20 st. Ø 4,5 x 2: 20 st. Ø 5 x 2: 20 st. Ø 6 x 2: 20 st. Ø 6 x 2.5: 20 st. Ø 6 x 3: 20 st. Ø 7 x 2: 20 st. Ø 8 x 2: 20 st. Ø 9 x 2: 20 st. Ø 10 x 2: 5 st. Ø 12 x 3: 5 st. Ø 13 x 3: 5 st. Ø 14 x 2.5: 5 st. Ø 17 x 2.5: 5 st. Ø 18 x 4: 5 st. Ø 20 x 2: 5 st. Ø 22 x...

    € 4,95 € 6,95
    Gewicht: 0.13 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 8,95
    diversen

    Flexibele houthaak van rood gelakt carbon staal voor het tillen en verplaatsen van boomstammen. Automatisch vaste grip van de geslepen punten in het hout. Voorzien van kunststof / rubbercomponent handvat.  Lengte houthaak inclusief handvat: 34 cm.  Geschikt voor een maximale stamdiameter van 12 cm.

    € 8,95
    Gewicht: 0.49 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 12,95
    diversen

    Flexibele houthaak van gehard gereedschapsstaal voor het tillen en verplaatsen van houtstammen.  Automatisch vaste grip van de geharde en geslepen punten in het hout. Voorzien van kunststof / rubbercomponent handvat.  Lengte houthaak inclusief handvat: 33 cm.  Geschikt voor een maximale stamdiameter van 15 cm.

    € 12,95
    Gewicht: 0.454 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 5,95 € 7,95
    -€ 2,-
    werkplaats-diversen

    Veren assortiment 150 stuks - spanningsveer – trekveer - drukveer in kunststof box afm. 21 x 10,5 x 3 cm. Inhoud: Trekveren: Ø 5.2 x 22.2 mm: 8 st.Ø 5.6 x 25.4 mm: 8 st.Ø 6.5 x 22.2 mm: 8 st.Ø 8.7 x 46.8 mm: 7 st.Ø 7.1 x 50.8 mm: 7 st.Ø 7.1 x 38.1 mm: 6 st.Ø 8.7 x 36.5 mm: 7 st.Ø 7.9 x 28.6 mm: 6 st.Ø 8.0 x 31.8 mm: 6 st.Ø 8.0 x 44.5 mm: 7 st.Ø 4.0 x 79.4...

    € 5,95 € 7,95
    Gewicht: 0.33 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 6,95 € 8,95
    -€ 2,-
    werkplaats-diversen

    Splitpen assortiment 500 stuks in kunststof box afm. 21 x 10,5 x 3 cm. Inhoud: 1.6 x 25.4 mm: 150 st 2.4 x 25.4 mm: 150 st. 2.4 x 38.1 mm: 85 st. 3.2 x 31.2 mm: 60 st. 3.2 x 50.8 mm: 35 st. 4.0 x 63.5 mm.: 20 st. 

    € 6,95 € 8,95
    Gewicht: 0.7 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 9,95
    wielen

    Origineel gelagerd kunststof wiel voor werkplaatstrolley PP-T 0707. Vaste uitvoering, de stuurversie is verkrijgbaar onder artikelnummer PP-T 0707W1 Wielmaat: Ø 100 mm x 31 mm. Totale hoogte: 130 mm. Montageplaat afm. 95 x 65 x 2 mm. met 4 sleufgaten van 8 x 11,5 mm. Steek van de gaten (hart op hart) 75 / 45 mm. Gewicht: 500 gr.

    € 9,95
    Gewicht: 0.5 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 14,95
    wielen

    Origineel gelagerd kunststof zwenkwiel met rem voor werkplaatstrolley PP-T 0707. Stuurversie, de vaste uitvoering is verkrijgbaar onder artikelnummer PP-T 0707W Wielmaat: Ø 100 mm x 31 mm. breed. Totale hoogte: 130 mm. Montageplaat afm. 95 x 65 x 2 mm. met 4 sleufgaten van 8 x 11,5 mm. en gelagerde draaischijf. Steek van de gaten (hart op hart) 75 / 45...

    € 14,95
    Gewicht: 0.85 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 29,95
    wielen

    Origineel gelagerd metalen wiel met rubberen loopvlak voor gereedschapswagen PP-T 0841. Vaste uitvoering, de stuurversie is verkrijgbaar onder artikelnummer PP-T 0841W1 Wielmaat Ø 150 x 50 mm. ( gelagerd metalen wiel met rubberen loopvlak ) Totale hoogte: 185 mm. Montageplaat afm. 115 x 100 x 5 mm. met 4 sleufgaten 11 x 20 mm. Steek van de gaten (hart op...

    € 29,95
    Gewicht: 0.2985 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 37,50
    wielen

    Origineel gelagerd metalen zwenkwiel met rem en rubberen loopvlak voor gereedschapswagen PP-T 0841. Stuurversie, de vaste uitvoering is verkrijgbaar onder artikelnummer PP-T 0841W Wielmaat Ø 150 x 50 mm. Totale hoogte: 185 mm. Montageplaat afm. 115 x 100 x 5 mm. met 4 sleufgaten 11 x 20 mm. en gelagerde draaischijf. Steek van de gaten (hart op hart) 85 /...

    € 37,50
    Gewicht: 0.359 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 12,50
    wielen

    Gelagerd wiel met rubberen loopvlak voor laswagen PP-T 0797. Wielmaat: Ø 165 x 40 mm. ( gelagerd wiel met 40 mm. brede rubberen band en loopvlak van 20 mm. breed ) Asgat: Ø 13 mm. Gewicht: 1200 gram.

    € 12,50
    Gewicht: 1.2 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 11,95
    wielen

    Kunststof zwenkwiel voor demontagetafel PP-T 0839 en gereedschapswagen PP-T 0801. Wielmaat: Ø 100 mm. x 30 mm. ( niet gelagerd kunststof wiel ) Totale hoogte: 130 mm. Montageplaat afm. 95  x 70 x 2 mm. met 4 boutgaten Ø 8 mm. en gelagerde draaischijf. Steek van de gaten (hart op hart) 75 / 45 mm. Gewicht: 730 gram.

    € 11,95
    Gewicht: 0.73 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 12,95
    wielen

    Kunststof zwenkwiel met rem voor demontagetafel PP-T 0839 en gereedschapswagen PP-T 0801. Wielmaat: Ø 100 mm. x 30 mm. ( niet gelagerd kunststof wiel ) Totale hoogte: 130 mm. Montageplaat afm. 95  x 70 x 2 mm. met 4 boutgaten Ø 8 mm. en gelagerde draaischijf. Steek van de gaten (hart op hart) 75 / 45 mm. Gewicht: 815 gram

    € 12,95
    Gewicht: 0.815 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 6,95
    wielen

    Kunststof zwenkwiel voor verrijdbare onderdelenreiniger PP-T 0149. Wielmaat: Ø 100 mm x 23 mm. ( niet gelagerd kunststof wiel ) Totale hoogte incl. draadeind: 150 mm. Draadeind Ø 12 mm. x 25 mm. op gelagerde draaischijf. Gewicht: 450 gram.

    € 6,95
    Gewicht: 0.45 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 7,95
    wielen

    Kunststof zwenkwiel met rem voor verrijdbare onderdelenreiniger PP-T 0149. Wielmaat: Ø 100 mm x 23 mm. ( niet gelagerd kunststof wiel ) Totale hoogte incl. draadeind: 150 mm. Draadeind Ø 12 mm. x 25 mm. op gelagerde draaischijf. Gewicht: 475 gram.

    € 7,95
    Gewicht: 0.475 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 4,90
    wielen

    Origineel kunststof zwenkwiel met rem voor laswagen PP-T 0797. Wielmaat: Ø 75 mm. x 28 mm. ( niet gelagerd kunststof wiel ) Totale hoogte: 100 mm. Montageplaat afm. 66 x 49 x 2 mm. met 4 boutgaten Ø 6 mm. en gelagerde draaischijf. Steek van de gaten (hart op hart) 53 / 30 mm. Gewicht: 290 gram.

    € 4,90
    Gewicht: 0.29 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 4,90
    wielen

    Kunststof zwenkwiel voor verrijdbare verrijdbare werkplaatskruk PP-T 0679. Wielmaat: Ø 76 mm x 22 mm. ( niet gelagerd kunststof wiel ) Totale hoogte incl. draadeind: 130 mm. Draadeind Ø 8 mm. x 25 mm. op gelagerde draaischijf. Gewicht: 300 gram.

    € 4,90
    Gewicht: 0.3 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Niet op voorraad
    Bekijken In winkelwagen
  • € 4,95
    wielen

    Kunststof zwenkwiel voor ligmat PP-T 0992. Wielmaat: Ø 74 mm x 21 mm. ( niet gelagerd kunststof wiel ) Totale hoogte incl. draadeind: 108 mm. Draadeind Ø 8 mm. x 15 mm. op gelagerde draaischijf. Gewicht: 180 gram.

    € 4,95
    Gewicht: 0.18 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 5,95
    wielen

    Origineel kunststof zwenkwiel voor motormover PP-T 0363. Wielmaat: 2 x Ø 50 mm. x 16 mm. ( niet gelagerd kunststof wiel ) Totale hoogte: 76 mm. Montageplaat afm. 60 x 60 x 2 mm. met 4 boutgaten Ø 6 mm. en gelagerde draaischijf. Steek van de gaten (hart op hart) 45 mm. Gewicht: 410 gram.

    € 5,95
    Gewicht: 0.41 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 4,95
    spanbanden

    Verzonken sjoroog voor aanhangwagen, product afmeting: 100 x 95 x 3 mm. Voor het eenvoudig vastzetten van lading. Het sjoroog wordt in de bodemplaat geplaatst en met schroeven bevestigd. De steek van de Ø 7 mm. montagegaten bedraagt 80 en 73 mm. Oogdiameter: binnenmaat Ø 35 mm / buitenmaat  Ø 57 mm. Gewicht: 428 gr.

    € 4,95
    Gewicht: 0.428 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Niet op voorraad
    Bekijken In winkelwagen
  • € 5,95
    spanbanden

    Verzonken sjoroog voor aanhangwagen, product afmeting: 124 x 114 x 3 mm. Voor het eenvoudig vastzetten van lading. Het sjoroog wordt in de bodemplaat geplaatst en met schroeven bevestigd. De steek van de 10 bij 10 mm. vierkante montagegaten bedraagt 85 en 75 mm. Oogdiameter: binnenmaat Ø 36 mm. / buitenmaat  Ø 56 mm. Gewicht: 538 gr.

    € 5,95
    Gewicht: 0.538 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 69,-
    ligmatten-stoelen-en-krukken

    Verrijdbare werkplaatskruk in de kleur rood - 3 kogelgelagerde laden en spuitbushouder.  Afmetingen: 37 x 40 x 37 cm. Sterk stalen frame; vierkantprofiel 2,5 x 2,5 cm. met zwarte poedercoating. Afmetingen skai + schuimrubber zitplateau: 37,5 x 21,5 x 5,5 cm.  Kunststof wielen: Ø 75 mm. x 22 mm. draaiend op Ø 40 mm. horizontale lagerschaal. Netto gewicht:...

    € 69,-
    Gewicht: 8.8 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Niet op voorraad
    Bekijken In winkelwagen
  • € 69,-
    ligmatten-stoelen-en-krukken

    Verrijdbare werkplaatskruk in de kleur zwart - 3 kogelgelagerde laden en spuitbushouder.  Afmetingen: 37 x 40 x 37 cm. Sterk stalen frame; vierkantprofiel 2,5 x 2,5 cm. met zwarte poedercoating. Afmetingen skai + schuimrubber zitplateau: 37,5 x 21,5 x 5,5 cm.  Kunststof wielen: Ø 75 mm. x 22 mm. draaiend op Ø 40 mm. horizontale lagerschaal. Netto gewicht:...

    € 69,-
    Gewicht: 8.8 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Niet op voorraad
    Bekijken In winkelwagen
  • € 31,60
    wielen

    Set van 4 stuks degelijke stalen wielen voor diverse doeleinden. 360 gr. draaibaar.  Wielbreedte 30 mm.  Wieldiameter 89 mm.  Bevestigingsplaat afmetingen: 95 x 60 mm.   Dikte bevestigingsplaat: 3 mm. Steek van de gaten 30 x 73 mm.

    € 31,60
    Gewicht: 3.504 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Niet op voorraad
    Bekijken In winkelwagen
  • € 79,95
    werkplaats-diversen

    Uw oldtimer / klassieker in de rusttijd eenvoudig in een hoek manouvreren ? Set stalen automovers ( 2 stuks ) Belastbaarheid: 450 kg per stuk (900 kg per set), voorzien van 4 kunststof zwenkwielen (360 gr. draaibaar) Afmetingen: 59 x 37 x 12 cm. Hoge kwaliteit poedercoating. Art. nr. PP-T 0601/C

    € 79,95
    Gewicht: 21 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 9,95
    gereedschap

    Chrome vanadium kruissleutel van 350 mm. - hoogwaardig verchroomd. Dopmaten: 17 mm. – dopdiepte (binnenkant gemeten) 21 mm. – buitendiameter Ø 26 mm. 19 mm. – dopdiepte (binnenkant gemeten) 24 mm. – buitendiameter Ø 27,5 mm. 21 mm. – dopdiepte (binnenkant gemeten) 24 mm. – buitendiameter Ø 30 mm. 23 mm – dopdiepte (binnenkant gemeten) 24 mm. –...

    € 9,95
    Gewicht: 1.11 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 2,95
    gereedschap-diversen

    Onderweg een lekke band komt nooit gelegen doch een klein, gemakkelijk te herstellen lek (spijker of schroef in de band) kunt u met behulp van deze zesdelige banden reparatie set snel repareren door een rubberen prop in het lek te verlijmen. Dit is een tijdelijke oplossing zodat u toch verder kunt rijden maar ons advies is om daarna z.s.m. de band te...

    € 2,95
    Gewicht: 0.12 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 3,69
    gereedschap-diversen

    Onderweg een lekke band komt nooit gelegen doch een klein, gemakkelijk te herstellen lek (spijker of schroef in de band) kunt u met behulp van deze acht-delige banden reparatie set repareren door een rubberen prop in het lek te verlijmen. Dit is een tijdelijke oplossing zodat u toch verder kunt rijden maar ons advies is om daarna z.s.m. de band te laten...

    € 3,69
    Gewicht: 0.185 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 0,95
    gereedschap-diversen

    Set van 5 reparatiekoorden – bandenproppen Lengte 10 cm. Diameter Ø 5 mm. Gewicht: 15 gram € 0,95 incl. btw. Verzendkosten binnen NL & BE 1 tot 1316 sets € 7,95

    € 0,95
    Gewicht: 0.015 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 6,95
    gereedschap-diversen

    Met de juiste bandenspanning voorkomt u onnodige slijtage en rijdt u zuiniger en veiliger. Een te lage spanning is gevaarlijk, geeft een grotere kans op een klapband, een slechtere wegligging en slechter remgedrag. Daarnaast zorgt de hogere rolweerstand voor een hoger brandstofverbruik.

    € 6,95
    Gewicht: 0.055 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 79,95
    werkplek-samenstellen

    Complete verlichtingsset bestaande uit: 2 x LED lamp 8 W - 12 V. - CCT (kleurtemperatuur): 4000K. Afmetingen LED lamp: 61 x 3 x 1 cm. 1 x Connectorkabel voor het koppelen van 2 x LED lamp.  1 x 12 Volt adapter (0.6A) voor LED lamp PP-T 1197.

    € 79,95
    Gewicht: 0.524 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 4,95
    magnetisch-gereedschap

    Kunststof houder met een binnendiameter van 90 mm.  Totale hoogte: 120 mm.  Geschikt voor spuitbussen, koffiebekers en flessen.  Door de sterke magneten kan de bekerhouder op elke stalen / ijzeren vlakke ondergrond worden gebruikt zoals gereedschapswagens en gereedschapsborden.  Kleur: zwart.

    € 4,95
    Gewicht: 0.188 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 9,95
    gereedschapsborden

    Magnetische tissuehouder welke d.m.v. sterke magneten aan gereedschapbord of gereedschapwagen kan worden bevestigd of d.m.v. schroeven aan de wand.  Hoge kwaliteit poedercoating.  Afmetingen: 25,5 x 13 x 10 cm. Kleur: zwart.

    € 9,95
    Gewicht: 0.97 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 9,90
    gereedschapsborden

    Magnetische houder voor het overzichtelijk opruimen van doppen.  Lengte: 28 cm. breedte: 3 cm. totale hoogte: 9 cm. Hoge kwaliteit poedercoating.  Kan zonder schroeven aan gereedschapsbord worden bevestigd of d.m.v. 2 ( niet meegeleverde ) schroeven aan de wand. 

    € 9,90
    Gewicht: 0.606 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 9,90
    motor-diversen

    Sterke kunststof opvangbak voor olie of koelvloeistof.  Rechthoekig model met handige schenktuit. Capaciteit: 12,5 liter.   Totaal afmetingen : 42 x 27,5 x 15 cm. (L x B x H) Binnenafmetingen : 38,5 x 23,5 x 14,5 cm. (L x B x H)  

    € 9,90
    Gewicht: 0.656 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 39,95
    accessoires-voor-werkbanken

    LED lamp 8 W - 12 V. CCT (kleurtemperatuur): 4000K. Afmetingen LED lamp: 61 x 3 x 1 cm. Tevens verkrijgbaar / niet bij inbegrepen:  Connectorkabel voor het koppelen van 2 x LED lampen. Artikelcode PP-T 1197A. 12 Volt adapter (0.6A) voor maximaal 2 LED lampen. Artikelcode PP-T 1198.

    € 39,95
    Gewicht: 0.22 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 3,95
    accessoires-voor-werkbanken

    Connectorkabel voor het koppelen van 2 LED lampen. Tevens verkrijgbaar / niet bij inbegrepen:  LED lamp 8 W - 12 V. Artikelcode PP-T 1197 12 Volt adapter (0.6A) voor maximaal 2 LED lampen. Artikelcode PP-T 1198. Gewicht: 6 gram.

    € 3,95
    Gewicht: 0.006 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 12,50
    werkplek-samenstellen

    12 Volt adapter (0.6A) voor LED lamp PP-T 1197.  De adapter heeft de capaciteit voor 2 x LED lamp PP-T 1197.  Tevens verkrijgbaar / niet bij inbegrepen:  LED lamp 8 W - 12 V. Artikelcode PP-T 1197 Connectorkabel voor het koppelen van 2 x LED lampen. Artikelcode PP-T 1197A. Gewicht: 142 gram.

    € 12,50
    Gewicht: 0.142 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 23,95
    ligmatten-stoelen-en-krukken

    Zitting met Powerplustools logo voor barkruk 0680 en werkplaatsstoel 0679. Diameter zitting: 35,5 cm. Hoogte zitting: 7,5 cm. Gewicht: 2400 gram. Prijs: € 23,95 incl. btw. Verzendkosten binnen NL & BE: 1 tot 53 stuks € 7,95 – franco levering vanaf € 1.250,-- (NL & BE)

    € 23,95
    Gewicht: 2.4 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 399,95
    werkplaats-diversen

    Degelijke ijzeren magazijnstelling met 4 plaatstalen legborden.  Staanders, liggers en legborden voorzien van zwarte hamerslag poedercoating. Afmetingen incl. staanders: 155 x 60 x 180 cm. Afmetingen legborden gemonteerd in stelling: 139 x 60 cm. (1 legbord bestaat uit 2 delen van 69,5 x 60 cm).

    € 399,95
    Gewicht: 83 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 749,95 € 759,90
    -€ 9,95
    werkplaats-diversen

    Degelijke ijzeren magazijnstelling met 8 plaatstalen legborden.  Staanders, liggers en legborden voorzien van zwarte hamerslag poedercoating. Afmetingen incl. staanders: 302 x 60 x 180 cm. Afmetingen legborden gemonteerd in stelling: 139 x 60 cm. (1 legbord bestaat uit 2 delen van 69,5 x 60 cm).

    € 749,95 € 759,90
    Gewicht: 155 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 359,95
    werkplaats-diversen

    Degelijke ijzeren verlengset voor magazijnstelling 1764 bestaande uit 1 staander, 8 liggers en 4 plaatstalen legborden.  Staanders, liggers en legborden voorzien van zwarte hamerslag poedercoating. Afmetingen incl. staanders: 150 x 60 x 180 cm. Afmetingen legborden gemonteerd in stelling: 139 x 60 cm. (1 legbord bestaat uit 2 delen van 69,5 x 60 cm).

    € 359,95
    Gewicht: 72 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 59,95
    accessoires-voor-werkbanken

    (Extra) legbord inclusief 2 liggers voor magazijnstelling 1764 of verlengstuk 1765. Afmetingen: 138,5 x 60 cm. Gewicht: 14 kg. De magazijnstelling PP-T 1764 wordt standaard geleverd met 4 legborden.

    € 59,95
    Gewicht: 14 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 99,-
    accessoires-voor-werkbanken

    (Extra) staander voor verlengstuk 1765 of magazijnstelling 1764. Afmetingen: 180 x 60 cm. Gewicht: 11 kg. Magazijnstelling PP-T 1764 wordt standaard geleverd met 2 staanders. Verlengstuk PP-T 1765 wordt standaard geleverd met 1 staander. 

    € 99,-
    Gewicht: 11 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 6,95
    magnetisch-gereedschap

    Handige batterij werklamp (3 x AA) met aan de voorzijde 36 x LED en aan kopse kant 5 x LED. Wordt geleverd zonder batterijen. Verstelbare voet met 2 magneten. Incl. draaibare ophanghaak. Afm. 21,5 x 4,5 x 5,5 cm. (lengte met ingeklikte ophanghaak). Lichtsterkte: 560 lm, Veiligheidsklasse: IP 44 Vermogen: 8 W Materiaal: kunststof + metaal.

    € 6,95
    Gewicht: 0.172 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 49,50
    ontvetten-spoelbakken

    Pomp voor onderdelenreiniger PP-T 0149. (de onderdelenreiniger PP-T 0149 is standaard voorzien van dit onderdeel.) Gewicht: 1940 gram. Afmetingen: 145 x 110 x 120 mm. + 465 mm. (lengte slang). Prijs € 49,50 incl. btw. – verzending binnen NL & BE: 1 tot 26 st. € 7,95 , vanaf € 1.250,-- franco levering binnen NL & BE

    € 49,50
    Gewicht: 1.94 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Niet op voorraad
    Bekijken In winkelwagen
  • € 16,95
    ontvetten-spoelbakken

    Compleet spoelpistool voor onderdelenreiniger PP-T 0147. Dit product bestaat uit 3 delen: 1 pistool, 1 borstel en 1 verbindingsstuk. Gewicht: 228 gram. Verzendkosten binnen NL & BE: 1 tot 74 st. € 7,95 (vanaf € 1.250,-- totale orderwaarde leveren wij franco huis in NL & BE)

    € 16,95
    Gewicht: 0.228 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 16,95
    wielen

    Origineel wiel voor magazijnwagen 0860 en 0861. Vaste uitvoering, de stuurversie is verkrijgbaar onder artikelnummer PP-T 0861W1 Wielmaat: Ø 130 mm x 42 mm. breed. Hoogte vloer tot bovenkant ijzeren plaat: 165 mm.  Afmetingen ijzeren plaat: 100 x 115 mm.  Steek van de 4 gaten: aan lange zijde 85 mm. en aan korte zijde 75 mm. (hart op hart gemeten)....

    € 16,95
    Gewicht: 1.415 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 69,95
    gereedschapswagens

    Verrijdbare laskar 70 x 37,5 x 73 cm.  Stabiele stalen constructie in zwarte poedercoating. Schuine plank voor eenvoudige controle van het lasapparaat. Voorwielen Ø 10 cm. (zwenkwiel) Achterwielen Ø 20 cm. (vaste uitvoering) Max. capaciteit 50 kg. Netto gewicht 11 kg.

    € 69,95
    Gewicht: 11 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Niet op voorraad
    Bekijken In winkelwagen
  • € 69,95
    gereedschapswagens

    Verrijdbare laskar 76 x 40,5 x 51 cm.  Stabiele stalen constructie in zwarte poedercoating. Voorwielen Ø 5 cm. (zwenkwiel) Achterwielen Ø 15 cm. (vaste uitvoering) Max. capaciteit 50 kg. Netto gewicht 11,5 kg.

    € 69,95
    Gewicht: 11.5 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Niet op voorraad
    Bekijken In winkelwagen
  • € 139,95
    gereedschapswagens

    Verrijdbare laskar 97 x 50 x 102 cm.  Stabiele stalen constructie in zwarte poedercoating. Schuine plank voor eenvoudige controle van het lasapparaat. Voorwielen Ø 15 cm. (zwenkwiel) Achterwielen Ø 25,4 cm. (vaste uitvoering) Max. capaciteit 68 kg. Netto gewicht 23 kg.

    € 139,95
    Gewicht: 23 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Niet op voorraad
    Bekijken In winkelwagen
  • € 159,95
    gereedschapswagens

    Verrijdbare laskar 70 x 37,5 x 73 cm. Stabiele stalen constructie in zwarte poedercoating. Schuine plank voor eenvoudige controle van het lasapparaat. Voorwielen Ø 7,6 cm. (zwenkwiel) Achterwielen Ø 17,7 cm. (vaste uitvoering) Max. capaciteit 68 kg. Netto gewicht 25 kg.

    € 159,95
    Gewicht: 25 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Niet op voorraad
    Bekijken In winkelwagen
  • € 229,95
    gereedschapswagens

    Verrijdbare laskar 88 x 48 x 86 cm. Stabiele stalen constructie in zwarte poedercoating. Voorwielen Ø 7,6 cm. (zwenkwiel) Achterwielen Ø 17,7 cm. (vaste uitvoering) Max. capaciteit 68 kg. Netto gewicht 38 kg.

    € 229,95
    Gewicht: 38 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 22,95
    wielen

    Origineel zwenkwiel voor magazijnwagen 0860 en 0861. 360gr. draaibare versie, zgn. zwenkwiel. De vaste versie is verkrijgbaar onder artikelnummer PP-T 0861W. Wielmaat: Ø 130 mm x 42 mm. breed. Afstand vloer tot bovenkant ijzeren plaat: 165 mm.  Afmetingen ijzeren plaat 100 x 115 mm.  Steek van de 4 gaten: aan lange zijde 85 mm. en aan korte zijde 75 mm....

    € 22,95
    Gewicht: 2.1 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 7,95
    kliktegels-garagevloertegel...

    Flexibele supersterke kunststof vloertegel voor industrieel gebruik. Deze kunststof klikmatten zijn voorzien van een anti slip profiel, zijn eenvoudig te leggen en geschikt voor nagenoeg iedere ondergrond zoals beton, tapijt, hout of een tegel- klinker -vloer. De diverse kleuren zijn vrij te combineren en diverse bijpassende oprijranden en hoekstukken...

    € 7,95
    Gewicht: 1.61 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 7,95
    kliktegels-garagevloertegel...

    Flexibele supersterke kunststof vloertegel voor industrieel gebruik. Deze kunststof klikmatten zijn voorzien van een anti slip profiel, zijn eenvoudig te leggen en geschikt voor nagenoeg iedere ondergrond zoals beton, tapijt, hout of een tegel- klinker -vloer. De diverse kleuren zijn vrij te combineren en diverse bijpassende oprijranden en hoekstukken...

    € 7,95
    Gewicht: 1.61 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 7,95
    diversen

    Flexibele supersterke kunststof vloertegel voor industrieel gebruik. Deze kunststof klikmatten zijn voorzien van een anti slip profiel, zijn eenvoudig te leggen en geschikt voor nagenoeg iedere ondergrond zoals beton, tapijt, hout of een tegel- klinker -vloer. De diverse kleuren zijn vrij te combineren en diverse bijpassende oprijranden en hoekstukken...

    € 7,95
    Gewicht: 1.61 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 7,95
    diversen

    Flexibele supersterke kunststof vloertegel voor industrieel gebruik. Deze kunststof klikmatten zijn voorzien van een anti slip profiel, zijn eenvoudig te leggen en geschikt voor nagenoeg iedere ondergrond zoals beton, tapijt, hout of een tegel- klinker -vloer. De diverse kleuren zijn vrij te combineren en diverse bijpassende oprijranden en hoekstukken...

    € 7,95
    Gewicht: 1.61 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 7,95
    kliktegels-garagevloertegel...

    Flexibele supersterke kunststof vloertegel voor industrieel gebruik. Deze kunststof klikmatten zijn voorzien van een anti slip profiel, zijn eenvoudig te leggen en geschikt voor nagenoeg iedere ondergrond zoals beton, tapijt, hout of een tegel- klinker -vloer. De diverse kleuren zijn vrij te combineren en diverse bijpassende oprijranden en hoekstukken...

    € 7,95
    Gewicht: 1.61 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Niet op voorraad
    Bekijken In winkelwagen
  • € 7,95
    kliktegels-garagevloertegel...

    Flexibele supersterke kunststof vloertegel voor industrieel gebruik. Deze kunststof klikmatten zijn voorzien van een anti slip profiel, zijn eenvoudig te leggen en geschikt voor nagenoeg iedere ondergrond zoals beton, tapijt, hout of een tegel- klinker -vloer. De diverse kleuren zijn vrij te combineren en diverse bijpassende oprijranden en hoekstukken...

    € 7,95
    Gewicht: 1.61 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 8,49
    kliktegels-garagevloertegel...

    Flexibele supersterke vloertegel voor industrieel gebruik. Deze kunststof klikmatten zijn voorzien van ronde noppen en hebben een gladde, glimmende uitstraling. Een vloer belegd met deze kliktegels heeft een representatieve uitstraling, is goed schoon te houden en heeft een gegarandeerd lange levensduur.

    € 8,49
    Gewicht: 1.63 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 8,49
    kliktegels-garagevloertegel...

    Flexibele supersterke vloertegel voor industrieel gebruik. Deze kunststof klikmatten zijn voorzien van ronde noppen en hebben een gladde, glimmende uitstraling. Een vloer belegd met deze kliktegels heeft een representatieve uitstraling, is goed schoon te houden en heeft een gegarandeerd lange levensduur.

    € 8,49
    Gewicht: 1.63 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 8,49
    kliktegels-garagevloertegel...

    Flexibele supersterke vloertegel voor industrieel gebruik. Deze kunststof klikmatten zijn voorzien van ronde noppen en hebben een gladde, glimmende uitstraling. Een vloer belegd met deze kliktegels heeft een representatieve uitstraling, is goed schoon te houden en heeft een gegarandeerd lange levensduur.

    € 8,49
    Gewicht: 1.63 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 8,49
    kliktegels-garagevloertegel...

    Flexibele supersterke vloertegel voor industrieel gebruik. Deze kunststof klikmatten zijn voorzien van ronde noppen en hebben een gladde, glimmende uitstraling. Een vloer belegd met deze kliktegels heeft een representatieve uitstraling, is goed schoon te houden en heeft een gegarandeerd lange levensduur.

    € 8,49
    Gewicht: 1.63 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 8,49
    kliktegels-garagevloertegel...

    Flexibele supersterke vloertegel voor industrieel gebruik. Deze kunststof klikmatten zijn voorzien van ronde noppen en hebben een gladde, glimmende uitstraling. Een vloer belegd met deze kliktegels heeft een representatieve uitstraling, is goed schoon te houden en heeft een gegarandeerd lange levensduur.

    € 8,49
    Gewicht: 1.63 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 8,49
    kliktegels-garagevloertegel...

    Flexibele supersterke vloertegel voor industrieel gebruik. Deze kunststof klikmatten zijn voorzien van ronde noppen en hebben een gladde, glimmende uitstraling. Een vloer belegd met deze kliktegels heeft een representatieve uitstraling, is goed schoon te houden en heeft een gegarandeerd lange levensduur.

    € 8,49
    Gewicht: 1.63 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 4,85
    kliktegels-garagevloertegel...

    Chique open structuur kunststof vloertegel voor multifunctioneel gebruik. Deze kliktegel is voorzien van een open anti slip structuur en is ook geschikt voor natte ruimtes, op balkons, terrassen en de voortent van caravan of camper. De verschillende kleuren zijn vrij te combineren en door de bijzondere ruitjesstructuur ontstaat er bij het beleggen van...

    € 4,85
    Gewicht: 0.59 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 4,85
    kliktegels-garagevloertegel...

    Chique open structuur kunststof vloertegel voor multifunctioneel gebruik. Deze kliktegel is voorzien van een open anti slip structuur en is ook geschikt voor natte ruimtes, op balkons, terrassen en de voortent van caravan of camper. De verschillende kleuren zijn vrij te combineren en door de bijzondere ruitjesstructuur ontstaat er bij het beleggen van...

    € 4,85
    Gewicht: 0.59 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 4,85
    kliktegels-garagevloertegel...

    Chique open structuur kunststof vloertegel voor multifunctioneel gebruik. Deze kliktegel is voorzien van een open anti slip structuur en is ook geschikt voor natte ruimtes, op balkons, terrassen en de voortent van caravan of camper. De verschillende kleuren zijn vrij te combineren en door de bijzondere ruitjesstructuur ontstaat er bij het beleggen van...

    € 4,85
    Gewicht: 0.59 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 4,85
    kliktegels-garagevloertegel...

    Chique open structuur kunststof vloertegel voor multifunctioneel gebruik. Deze kliktegel is voorzien van een open anti slip structuur en is ook geschikt voor natte ruimtes, op balkons, terrassen en de voortent van caravan of camper. De verschillende kleuren zijn vrij te combineren en door de bijzondere ruitjesstructuur ontstaat er bij het beleggen van...

    € 4,85
    Gewicht: 0.59 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 4,85
    kliktegels-garagevloertegel...

    Chique open structuur kunststof vloertegel voor multifunctioneel gebruik. Deze kliktegel is voorzien van een open anti slip structuur en is ook geschikt voor natte ruimtes, op balkons, terrassen en de voortent van caravan of camper. De verschillende kleuren zijn vrij te combineren en door de bijzondere ruitjesstructuur ontstaat er bij het beleggen van...

    € 4,85
    Gewicht: 0.59 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Niet op voorraad
    Bekijken In winkelwagen
  • € 4,85
    kliktegels-garagevloertegel...

    Chique open structuur kunststof vloertegel voor multifunctioneel gebruik. Deze kliktegel is voorzien van een open anti slip structuur en is ook geschikt voor natte ruimtes, op balkons, terrassen en de voortent van caravan of camper. De verschillende kleuren zijn vrij te combineren en door de bijzondere ruitjesstructuur ontstaat er bij het beleggen van...

    € 4,85
    Gewicht: 0.59 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Niet op voorraad
    Bekijken In winkelwagen
  • € 4,85
    kliktegels-garagevloertegel...

    Chique open structuur kunststof vloertegel voor multifunctioneel gebruik. Deze kliktegel is voorzien van een open anti slip structuur en is ook geschikt voor natte ruimtes, op balkons, terrassen en de voortent van caravan of camper. De verschillende kleuren zijn vrij te combineren en door de bijzondere ruitjesstructuur ontstaat er bij het beleggen van...

    € 4,85
    Gewicht: 0.59 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Niet op voorraad
    Bekijken In winkelwagen
  • € 5,69
    kliktegels-garagevloertegel...

    Zachte, soepele open structuur kunststof vloertegel voor multifunctioneel gebruik. Deze kliktegel is voorzien van een open anti slip structuur en is ook geschikt voor natte ruimtes, op balkons, terrassen en de voortent van caravan of camper.

    € 5,69
    Gewicht: 0.95 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 5,69
    kliktegels-garagevloertegel...

    Zachte, soepele open structuur kunststof vloertegel voor multifunctioneel gebruik. Deze kliktegel is voorzien van een open anti slip structuur en is ook geschikt voor natte ruimtes, op balkons, terrassen en de voortent van caravan of camper.

    € 5,69
    Gewicht: 0.95 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 74,95
    kliktegels-garagevloertegel...

    Deze werkbankmat met de afmetingen 136 x 96 cm. bestaat uit 6 zwarte kliktegels 40 x 40 x 1,2 cm., 5 zwarte oprijranden mnl. en 5 zwarte oprijranden vrl. plus 4 zwarte hoekstukken. Eenvoudig te leggen en gemakkelijk op te ruimen.

    € 74,95
    Gewicht: 11.6 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 74,95
    kliktegels-garagevloertegel...

    Deze werkbankmat met de afmetingen 136 x 96 cm. bestaat uit 6 zwarte kliktegels 40 x 40 x 1,2 cm., 5 grijze oprijranden mnl. en 5 grijze oprijranden vrl. plus 4 grijze hoekstukken. Eenvoudig te leggen en gemakkelijk op te ruimen.

    € 74,95
    Gewicht: 11.6 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 74,95
    kliktegels-garagevloertegel...

    Deze werkbankmat met de afmetingen 136 x 96 cm. bestaat uit 6 zwarte kliktegels 40 x 40 x 1,2 cm., 5 rode oprijranden mnl. en 5 rode oprijranden vrl. plus 4 rode hoekstukken. Eenvoudig te leggen en gemakkelijk op te ruimen.

    € 74,95
    Gewicht: 11.6 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 74,95
    kliktegels-garagevloertegel...

    Deze werkbankmat met de afmetingen 136 x 96 cm. bestaat uit 6 zwarte kliktegels 40 x 40 x 1,2 cm., 5 gele oprijranden mnl. en 5 gele oprijranden vrl. plus 4 gele hoekstukken. Eenvoudig te leggen en gemakkelijk op te ruimen.

    € 74,95
    Gewicht: 11.6 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 74,95
    kliktegels-garagevloertegel...

    Deze werkbankmat met de afmetingen 136 x 96 cm. bestaat uit 6 grijze kliktegels 40 x 40 x 1,2 cm., 5 grijze oprijranden mnl. en 5 grijze oprijranden vrl. plus 4 grijze hoekstukken. Eenvoudig te leggen en gemakkelijk op te ruimen.

    € 74,95
    Gewicht: 11.6 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 74,95
    kliktegels-garagevloertegel...

    Deze werkbankmat met de afmetingen 136 x 96 cm. bestaat uit 6 grijze kliktegels 40 x 40 x 1,2 cm., 5 zwarte oprijranden mnl. en 5 zwarte oprijranden vrl. plus 4 zwarte hoekstukken. Eenvoudig te leggen en gemakkelijk op te ruimen.

    € 74,95
    Gewicht: 11.6 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 74,95
    kliktegels-garagevloertegel...

    Deze werkbankmat met de afmetingen 136 x 96 cm. bestaat uit 6 grijze kliktegels 40 x 40 x 1,2 cm., 5 gele oprijranden mnl. en 5 gele oprijranden vrl. plus 4 gele hoekstukken. Eenvoudig te leggen en gemakkelijk op te ruimen.

    € 74,95
    Gewicht: 11.6 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 93,95
    kliktegels-garagevloertegel...

    Deze werkbankmat met de afmetingen 176 x 96 cm. bestaat uit 8 zwarte kliktegels 40 x 40 x 1,2 cm., 6 zwarte oprijranden mnl. en 6 zwarte oprijranden vrl. plus 4 zwarte hoekstukken. Eenvoudig te leggen en gemakkelijk op te ruimen.

    € 93,95
    Gewicht: 13.9 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
  • € 93,95
    kliktegels-garagevloertegel...

    Deze werkbankmat met de afmetingen 176 x 96 cm. bestaat uit 8 zwarte kliktegels 40 x 40 x 1,2 cm., 6 grijze oprijranden mnl. en 6 grijze oprijranden vrl. plus 4 grijze hoekstukken. Eenvoudig te leggen en gemakkelijk op te ruimen.

    € 93,95
    Gewicht: 13.9 kg
    Incl. BTW excl. verzendkosten
    Op voorraad
Toont 101 - 200 van de 324 items

Online en in onze showroom vindt u een uitgebreide range producten voor uw werkplaats, of u nu een hobbymatige sleutelaar bent of professioneel; wij leveren u graag de juiste apparatuur zoals een spoelbak / onderdelenreiniger met de bijpassende ontvettingsmiddelen Eurol ontvetter HF plus of Eurol Bio ontvetter, daarnaast leveren wij olieopvang apparatuur, kunststof olie opvangbakjes, magnetische gereedschappen, werkplaatskrukken,   gereedschapsborden met gereedschapshaken om uw gereedschappen overzichtelijk aan de wand te hangen en kunststof magazijnbakjes welke ook d.m.v. een metalen strip aan de Powerplustools gereedschapborden kunnen worden bevestigd. 

Nieuwsbrief
Copyright © Powerplustools Nederland B.V. - Sitemap   |    Prestashop Webshop - NoviSites
powerplustools.nl wordt beoordeeld met 4.77/5 op basis van 6851 beoordelingen
north